ne moze covek da se razume u sve
ne znam dje bih metnuo
- Post n°426
Re: ne znam dje bih metnuo
ne moze covek da se razume u sve
_____
ova zemlja to je to
- Post n°427
misim na stranu da li je kanje dobar ili nije dobar, njegov uspeh kod kritike nema veze s ovim o cemu Hans prica. potpimizam je nastao iz 2 ideje, pod jedan, da smo dosta ziveli u kanonu belog bumerskog rokenrola i da nesto mora da se menja i da, pod dva, naizgled najbanalnija pop muzika ima nesto u sebi sto trazi interdisciplinarnu analizu i ima estetsku vrednost SAMO ZBOG cinjenice sto je toliko popularna. kanje nema veze s tim, on je megaloman u klasicnoj rokerskoj tradiciji, zato ga bumeri i vole.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°428
Imao sam utisak da je Kanye imao isti status kao i današnje poptimističke zvezde i da je to zapravo bio početak tog nekritičkog veličanja svega što dobije ozbiljan marketinški tretman kao izdanak autentične kulture postbumerizma, ma šta to bilo. Da, u pravu si, on je nekakav Džim Morison ali sa bocom Cristal Louis Roederer šampanjca hlađenom bocama henesija koje se posle bace siromasima.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°429
ja slusao yeezus na repeat (boomer u dusi)
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°430
Jedan od mojih najvećih uspeha danas je što se neću više uključivati u ovu raspravu
- Post n°431
Nije ovo baš neka rasprava, ja drljam napamet i potpuno subjektivno a i ozbiljnije znanje o Kanyeu mi se završava otprilike sa temeljnim preslušavanjem MBDTF, evo recimo ovo kidanje nisam ni čuo do sada i sad ću da ga pustim glasno.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°432
ja volim taj rick rubin brega za bogate batatatatatata sutni na prvu zvuk
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°433
apropo bjonsi - sve sto kazu za nju (krljica, aproprijacija belog zvuka, uuuu to vise nije pesma biiitlsaaaaa...) trebalo bi da pricaju za janele koja uz to i lepsa i pika basket na ol staru.
_____
- Post n°434
kad se jednom budemo pomerili sa ove drustveno-istorijske tacke, ljudi koji ce se baviti evaluacijom muzickim nasledjem naseg perioda u buducnosti ce biti like "jel mozete da verujete kakvim sve mentalnim akrobacijama ljudi bavili da sozercaju neki znacaj, neki smisao u onom totalnom djubretu od ere ? like it was their decision to be made, a matter of viewpoint to be adopted a ne ono sto su deep down i sami znali - rezultat sirih drustveno-politickih procesa"
Last edited by Daï Djakman Faré on Fri Apr 05, 2024 12:53 pm; edited 1 time in total
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°435
Daï Djakman Faré wrote:kad se jednom budemo pomerili sa ove drustveno-istorijske tacke, ljudi koji ce se baviti evaluacijom muzickim nasledjem naseg perioda u buducnosti ce biti like "jel mozete da verujete kakvim sve mentalnim akrobacijama ljudi bavili da sozercaju neki znacaj neki smisao u onom totalnom djubretu od ere ? like it was their decision to be made, a matter of viewpoint to be adopted a ne ono sto su deep down i sami znali - rezultat sirih drustveno-politickih procesa"
u gadnog dedu rastes
_____
- Post n°436
hey i don't blame you - the mind is restless, i know
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°437
boomer crook wrote:ja slusao yeezus na repeat (boomer u dusi)
uh veceras cu da slusam yeezusa. bas sam se nalozio. veliki pesnik u tradiciji eliota i paunda. (tradicija je, da se razumemo, anglofona i antismitska i tice se beskrajnog 20. veka)
_____
ova zemlja to je to
- Post n°438
Daï Djakman Faré wrote:kad se jednom budemo pomerili sa ove drustveno-istorijske tacke, ljudi koji ce se baviti evaluacijom muzickim nasledjem naseg perioda u buducnosti ce biti like "jel mozete da verujete kakvim sve mentalnim akrobacijama ljudi bavili da sozercaju neki znacaj, neki smisao u onom totalnom djubretu od ere ? like it was their decision to be made, a matter of viewpoint to be adopted a ne ono sto su deep down i sami znali - rezultat sirih drustveno-politickih procesa"
- Post n°439
Daï Djakman Faré wrote:kad se jednom budemo pomerili sa ove drustveno-istorijske tacke
divim se tvom optimizmu
_____
ova zemlja to je to
- Post n°440
zvezda je zivot wrote:boomer crook wrote:ja slusao yeezus na repeat (boomer u dusi)
uh veceras cu da slusam yeezusa. bas sam se nalozio. veliki pesnik u tradiciji eliota i paunda. (tradicija je, da se razumemo, anglofona i antismitska i tice se beskrajnog 20. veka)
_____
- Post n°441
muvat ću te ako posto gejomDaï Djakman Faré wrote:kad se jednom budemo pomerili sa ove drustveno-istorijske tacke, ljudi koji ce se baviti evaluacijom muzickim nasledjem naseg perioda u buducnosti ce biti like "jel mozete da verujete kakvim sve mentalnim akrobacijama ljudi bavili da sozercaju neki znacaj, neki smisao u onom totalnom djubretu od ere ? like it was their decision to be made, a matter of viewpoint to be adopted a ne ono sto su deep down i sami znali - rezultat sirih drustveno-politickih procesa"
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°442
Beži fuxo on je moj
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°443
hey ne kazem da ce se desiti ali ako se bude desilo we will know.zvezda je zivot wrote:divim se tvom optimizmu
svakako necemo morati da morati da dubimo naglavacke u pileci u distorizirane odsjaje medijskog echo chamber-a tripujuci da nam se ukazuju bitne stvari
i otarasicemo se svake ideje da se bilo kakav kanon formira kriticarskim decizionizmima. mislim jebes poptimizam i sta su oni tada hteli da postignu sa time, ali ta ideja je bas mega uvredljiva za rok i njegov postanak kanonom. sta oni misle da su se 1950ih gomila muzickih kriticara sastali i eto tako odlucili da okoncaju big band eru ? mislim jebote.
_____
- Post n°444
Музичари кад тад дођу дотле да морају да издају албум који се зове, или би требало, „уговорна обавеза“. Критичарима је то сваког дана.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°445
izvini, samo se namestiloOne Eyed Bob wrote:Beži fuxo on je moj
- Post n°447
_____
- Post n°448
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°449
Daï Djakman Faré wrote:hey ne kazem da ce se desiti ali ako se bude desilo we will know.zvezda je zivot wrote:divim se tvom optimizmu
svakako necemo morati da morati da dubimo naglavacke u pileci u distorizirane odsjaje medijskog echo chamber-a tripujuci da nam se ukazuju bitne stvari
i otarasicemo se svake ideje da se bilo kakav kanon formira kriticarskim decizionizmima. mislim jebes poptimizam i sta su oni tada hteli da postignu sa time, ali ta ideja je bas mega uvredljiva za rok i njegov postanak kanonom. sta oni misle da su se 1950ih gomila muzickih kriticara sastali i eto tako odlucili da okoncaju big band eru ? mislim jebote.
payola
_____
- Post n°450
konjski nil wrote:muvat ću te ako posto gejomDaï Djakman Faré wrote:kad se jednom budemo pomerili sa ove drustveno-istorijske tacke, ljudi koji ce se baviti evaluacijom muzickim nasledjem naseg perioda u buducnosti ce biti like "jel mozete da verujete kakvim sve mentalnim akrobacijama ljudi bavili da sozercaju neki znacaj, neki smisao u onom totalnom djubretu od ere ? like it was their decision to be made, a matter of viewpoint to be adopted a ne ono sto su deep down i sami znali - rezultat sirih drustveno-politickih procesa"
:zvuk piroški koje lete u vrata:
» Google