Posebno me je potreslo što je juče u beogradskom restoranu Vučić pored njega prošao kao pored turskog groblja.
Alien vs. Anđus
- Post n°251
Re: Alien vs. Anđus
Poziva da se baloni puste da izduvaju i lopta spusti na zemlju, organizuje sastanak i vidi kuda i kako u budućnost jer ovako teško ide.
Posebno me je potreslo što je juče u beogradskom restoranu Vučić pored njega prošao kao pored turskog groblja.
- Guest
- Post n°252
i pored svega vucic mu je jedini pravi prijatelj, iako su se malo udaljili u posl vreme. siroma
- Post n°253
Ja rekoh da ce da podleti:
HAJKA SE NASTAVLJA, BIA HAPSI NOVINARE: Anđus satima saslušavan zbog optužbi protiv Vučića!
Novinar Dejan Anđus priveden je danas na informativni razgovor u Bezbednosno-informativnoj agenciji gde je satima držan i ispitivan jer je izneo optužbe protiv Aleksandra Vučića, o čemu je pisao Kurir!
http://www.espreso.rs/vesti/politika/153647/hajka-se-nastavlja-bia-hapsi-novinare-andjus-satima-saslusavan-zbog-optuzbi-protiv-vucica-foto
HAJKA SE NASTAVLJA, BIA HAPSI NOVINARE: Anđus satima saslušavan zbog optužbi protiv Vučića!
Novinar Dejan Anđus priveden je danas na informativni razgovor u Bezbednosno-informativnoj agenciji gde je satima držan i ispitivan jer je izneo optužbe protiv Aleksandra Vučića, o čemu je pisao Kurir!
http://www.espreso.rs/vesti/politika/153647/hajka-se-nastavlja-bia-hapsi-novinare-andjus-satima-saslusavan-zbog-optuzbi-protiv-vucica-foto
- Post n°254
Ali Andjus bi samo da razmeni koju rec sa starim prijateljem
Dejan Andjus @DAndjus 33m33 minutes ago
More
Vučić zna da ćemo pre ili kasnije ipak razgovarati,a tada će tema biti i prevaranti koji su mnogo toga zamutili !!
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°256
Vučić mora da stane na loptu,ako nije izgubio kompas total.
Ozbiljno je uzdrman,vidno uplašen i nervozan i,nadasve,pročitan u celoj zemlji u svim duplim igrama i komandama !
Izaziva haos unutra u zemlji i spolja u regionu.To radi bez jasnog cilja,bez racija.
Vučić mora da stane na loptu,ako nije izgubio kompas total.
Ozbiljno je uzdrman,vidno uplašen i nervozan i,nadasve,pročitan u celoj zemlji u svim duplim igrama i komandama !
Izaziva haos unutra u zemlji i spolja u regionu.To radi bez jasnog cilja,bez racija.
- Post n°258
Pa, i Gasic je opozicionar, skupljao je nekakve peticije protiv Vucica. Mozda nije bilo privodjenje, mozda su prijateljski caskali i kovali plan za obaranje vlasti, uz tortu i zuti sok
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°259
Sasa Aleks? The Sasa Aleks?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°260
Koliko se secam tako se nekad zvao neki lik sa estrade, pevac, ali davno
- Post n°261
kakav si ti to grobar jbte, zar ova bedna ciganija da te podseca ko je sasa aleks
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°262
https://www.youtube.com/watch?v=uDhpCSbc0RM
- Guest
- Post n°263
Milan Crni
[ltr]@crni_79[/ltr]
5h5 hours ago
[size=1]More[/size]
Replying to
[ltr]@DAndjus[/ltr]
Andjuse da li si svestan da grudvica koju si ti bacio sa litice preti da pokrene lavinu? Kao petao koji prvi kukurice zavrsices u supi.
- Post n°264
Javljao se Sasa Aleks pre jedno 4-5 emisija direktno u emisiju, a Andjus bio ultra cool sa njim.
A ovo gde se obraca Gasicu je bilo u najjacoj emisiji ikad, posle jesenjeg derbija u septembru. Tu mu bio gost Ziva sa nacarskijom izjavom: "Koji Ibra? Onaj iz Sarajeva?".
A ovo gde se obraca Gasicu je bilo u najjacoj emisiji ikad, posle jesenjeg derbija u septembru. Tu mu bio gost Ziva sa nacarskijom izjavom: "Koji Ibra? Onaj iz Sarajeva?".
- Post n°265
Mau wrote:"Koji Ibra? Onaj iz Sarajeva?"
Neprevazidjeno
ali meni su ipak jace emisije kad je gostovao onaj sto prodaje plasticne stative i onaj mortus pijani trener (ne mogu da se setim kako se zove)
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°266
Dosta je jako™ kada dovede u emisiju neku osobu koju prethodno hvali; recimo, famozni Goračinov koga su i on i Milovan hvalili na sva usta, i onda dođe u emisiju i ispostavi se da čak i potpuni pajaci i amateri kakvi su Anđus i Milovan znaju mnogo više o fudbalu od tog Goračinova, koji je navodno nekakav trener.
- Guest
- Post n°267
andjus je inace vrsni poznavalac, ne zna nijedan fakt tipa neke brojeve, statistike i slicno, ali zato caruje podacima tipa kad god je milojko pantic prenosio zvezdino finale neko u evropi zvezda osvojila i sl ispredradnjacke baljezgarije
- Post n°268
Kako beše u prošloj emisiji, "21 i 22 su 32 ovaj poštovani gledaoci mmmmm samo trenutak 33 ovaaaaj ipak ne...hmmm 40 i nešto" Kada je sabirao koliko je ultrakop dobio od države.
- Post n°269
NAPADNUT DEJAN ANĐUS: Huligan nasrnuo na novinara posle optužbi o Vučićevoj privatnoj vojsci
Novinar Dejan Anđus napadnut je večeras oko 21 čas u kafiću "Vajn bar" u Njegoševoj ulici u Beogradu, saznaje Kurir! Težak incident se dogodio samo nekoliko dana pošto je Anđus otvoreno izneo podatke o milionskim malverzacijama ljudi, bliski okruženju predsednika Srbije Aleksandra Vučića!
- Sedeo sam u baru kada mi je u jednom trenutku prišao jedan navijač, kako mi je rečeno, iz stare garde, i obratio mi se doslovno ovim rečima: "Ajde marš odavde Indijanac", kaže Anđus za Kurir.
- Upitao sam ga ko je, a on mi je odgovoio "Ko god da sam, ajde marš odavde", i zaleteo se da me udari. Ja sam se spremio da se odbranim, a njemu je stala ruka u vazduhu i onda se vratio u lokal i seo sa svojim društvom koje ga je bodrilo, navodi Anđus.
Napadač se vratio posle dva minuta sa bokalom vode, da bi se vratio nazad u lokal kada je video da je Anđus spremio da uzvrati čašom vode.
http://www.kurir.rs/vesti/politika/2861983/napadnut-dejan-andjus-huligan-nasrnuo-na-novinara-posle-optuzbi-o-vucicevoj-privatnoj-vojsci
Novinar Dejan Anđus napadnut je večeras oko 21 čas u kafiću "Vajn bar" u Njegoševoj ulici u Beogradu, saznaje Kurir! Težak incident se dogodio samo nekoliko dana pošto je Anđus otvoreno izneo podatke o milionskim malverzacijama ljudi, bliski okruženju predsednika Srbije Aleksandra Vučića!
- Sedeo sam u baru kada mi je u jednom trenutku prišao jedan navijač, kako mi je rečeno, iz stare garde, i obratio mi se doslovno ovim rečima: "Ajde marš odavde Indijanac", kaže Anđus za Kurir.
- Upitao sam ga ko je, a on mi je odgovoio "Ko god da sam, ajde marš odavde", i zaleteo se da me udari. Ja sam se spremio da se odbranim, a njemu je stala ruka u vazduhu i onda se vratio u lokal i seo sa svojim društvom koje ga je bodrilo, navodi Anđus.
Napadač se vratio posle dva minuta sa bokalom vode, da bi se vratio nazad u lokal kada je video da je Anđus spremio da uzvrati čašom vode.
http://www.kurir.rs/vesti/politika/2861983/napadnut-dejan-andjus-huligan-nasrnuo-na-novinara-posle-optuzbi-o-vucicevoj-privatnoj-vojsci
- Post n°270
Uf, ala je napadnut...po sopstvenoj tvrdnji
- Post n°271
Napadač otišao po bokal vode da mu jebe kevu. Ovo je ozbiljan napad.
- Post n°272
Pokusaj napada bokalom? To me podseca na Tausana
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°273
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°274
I D'Andjus je bio spreman da uzvrati vodom.
Dvoboj vodom.
Dvoboj vodom.
- Post n°275
Csom na bokal! David protiv Golijata.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije