Alien vs. Anđus
- Post n°151
Re: Alien vs. Anđus
Pre-ja-ko!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°152
Dejan Andjus @DAndjus 13h13 hours ago
Sutra u 22 h,tema - ko su preletači novokomponovani trampovci !
Sutra u 22 h,tema - ko su preletači novokomponovani trampovci !
_____
ova zemlja to je to
- Post n°154
e dok nisam zaboravio sam da izjavim da meni andjus oooodlican frajer
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°155
Kondo wrote:e dok nisam zaboravio sam da izjavim da meni andjus oooodlican frajer
Kako onda objašnjavaš da mu nešto ne ide...?
SRAMNO TV voditelj platio seks sa maloletnicom 8.500 dinara
JA SAM HUMANISTA
Anđus je saslušan u tužilaštvu, ali je negirao da je maloletnici platio za seks. Tvrdio je da je humanista jer joj je nepovratno pozajmio novac, iako je nije ni poznavao. Ni on nije detaljno objašnjavao poznanstvo sa Šaćirijevom. Samo je rekao da ju je upoznao preko zajedničkog prijatelja.
- Beba mi se predstavila kao pevačica i želela je uspeh u karijeri. Pitala me je da li postoji mogućnost da joj pomognem u jednom televizijskom takmičenju (poznato redakciji). Ja sam se raspitao kod poznanika (ime poznato redakciji) koji mi je rekao da ne postoji mogućnost da pomogne oko pobede, ali može da pomogne u smislu da prođe prvi ili drugi krug... Beba ne peva loše, imala je tremu... Oštećena mi je, kao i Beba, tražila hitno novčanu pozajmicu, ako imam, nije bilo pod moranjem. Delovala mi je simpatično, kuvala mi je kafu. Na moje pitanje odgovorila je da ima 21 godinu, a tako je i delovala, čak i starije... Ja sam joj dao novac, oko 8.000 dinara, i pretpostavio sam da mi ona neće vratiti, kao što mi ni Beba nije vratila novac... - svedočio je Anđus.
„Pomažem pevačicama”
Dejan Anđus je izjavio i da je hteo da kupi Bebi i maloletnoj devojci odeću u jednom butiku, ali da one nisu došle.
- Naglašavam da ja već godinama pomažem desetinama pevačica, novinarki, glumica... s obzirom na to da radim na televiziji i za mene ovo nije bilo ništa neuobičajeno. Ja sam neoženjen čovek, stupam u kontakte sa ženama i one sa mnom i mogu da im pomognem u smislu da gostuju na televiziji gde radim i da pevaju - rekao je Anđus.
Anđus: „Marš u p... m...”
Pozvali smo TV voditelja Dejana Anđusa i predočili mu da smo došli u posed optužnice za trgovinu ljudima, ali on nije ni sačekao da mu postavimo pitanje, već nas je prekinuo napola i sasuo salve uvreda i psovki na račun novinara i urednika “Blica”:
- Boli me k... za vas što ste došli u posed dokumenata, nabijem vas na k... i boli me k... za vas, klošari jedni iz “Blica”. Marš u p... m... - rečnik je Dejana Anđusa.
Sada je jasno zašto ga je toliko bolelo kada ga je gazda Čo zveknuo dole, nanevši mu višestruku štetu.
- Post n°156
Najavio...
... pa pustio reprizu
Dejan Andjus @DAndjus 6h6 hours ago
Večeras teme-nekažnjeni napadi na novinare,farsična sudjenja,zatim, kritika Orbana i njegove neupućenosti u ovdašnja dešavanja ...
Sport - od nezahvalnog Gajića do neupućenog Mikelića,kao i promašaji u Insajderu.
Još jedna tema - generalni promašaj vanrednih izbora i do danas nejasan motiv,a pogotovo rezultat.
... pa pustio reprizu
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°157
toliko je odlepio poslednjih dana na tviteru, sad je ovo vec miks aj nou evriting tupadzije ispred radnje i pacijenta bolnice u kovinu. cini mi se i da se pojavio veci broj njegovih fanova koji su to kao oni fanovi doris bizetic. msm da se jedna lepa prica blizi kraju i da ce uskoro biti aki propo.
- Post n°158
Nije Andjusara letnji hit, on dugo traje. Malo starih radova...
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°159
pa kazem samo kako tone, vidis kako se tu vidi da se pripremao ozbiljno za govoranciju, a sad improvizacija sou pravi
- Post n°160
"Čim se konstituiše nova Vlada Srbije, mora se ući u zvezdu, poslednji je čas..."
- Post n°162
Imam dva amandmana
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°164
Kucamo na vrata zaboravljenih radikalskih botova.
- Post n°167
More
Ja odgovaram za 300 radnika. Plata prosečna 35. Do 50. Inženjeri 80. Tačka.
Sta bi? Sevali otkazi? Bejase sest stotina dusa
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°169
Ne znam ime. Kurci se vec mesecima da ima neku putarsku firmu i sa visine pisa po novinarima koji zive od svoje klosarske plate.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°170
Ja sve ove kopipejstove tvitova na srpskom čitam tako kao da počinju sa "More..."
_____
alt-lib
- Post n°171
ficfiric wrote:Ne znam ime. Kurci se vec mesecima da ima neku putarsku firmu i sa visine pisa po novinarima koji zive od svoje klosarske plate.
I to sve od pre godinu i po, otprilike, kada je kupio i svoju prvu La Coste kolekciju svega, od patika preko pantalona do majica, džempera i šatro-sakoa. Do tada je išao u masnim majama, kukao na stanje u zvezdi koje ga je bezgranično tištilo i ponosio se sa svojih 40 hiljada mesečno uz stalno pominjanje kako se teško živi.
- Post n°172
ficfiric wrote:Ne znam ime. Kurci se vec mesecima da ima neku putarsku firmu i sa visine pisa po novinarima koji zive od svoje klosarske plate.
Verovatno titpicna Vuciceva kombinacija za svoje pajtose preko tendera na putevima.
- Post n°174
Kinder Lad wrote:Ja sve ove kopipejstove tvitova na srpskom čitam tako kao da počinju sa "More..."
Фали ти макро који би то претварао у "море бре...".
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°175
Dejan Andjus @DAndjus 8m8 minutes ago
More
Prvi sam u Srbiji javno rekao da će biti zamešateljstvo za predsedničke izbore. Je l' tako ?
Dejan Andjus @DAndjus 9m9 minutes ago
More
Znam i ishod,a i postishod predsedničkih izbora.
_____
★
Uprava napolje!