IT Razno
- Post n°603
Re: IT Razno
Aj videcu. Mislim posalji mi broj svakako,a akoga budem zvaozamolicu tebe da ga zvrcnes pre toga pls.
- Post n°604
Worldwide mobile data pricing: The cost of 1GB of mobile data in 228 countries
https://www.cable.co.uk/mobiles/worldwide-data-pricing/
https://www.cable.co.uk/mobiles/worldwide-data-pricing/
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°605
Perstalo da mi radi neko dugme u adminu na sajtu gde radim...
Ako pise nesto javasriptvoid(0) kad hoverujem misem, to developer treba nesto da popravi?
Svima radi, samo mene zeza.
Ako pise nesto javasriptvoid(0) kad hoverujem misem, to developer treba nesto da popravi?
Svima radi, samo mene zeza.
_____
Belaj Boy
- Post n°606
Ako si u Chrome, refreuj stranu, desni klik, Inspect, Console. Posle toga klikni na link i ako se pojavi crveni tekst o gresci, znaci da je kvar u pitanju
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°607
To mi je i developer rekao. Ne izlazi nista, ali ne radi. U Firefoxu radi normalno.
Njemu radi i u Chrome-u al je moj svezija verzija
edit: imam jos 4 takva dugmeta "add another.."
Svi rade, samo taj prvi ne
Njemu radi i u Chrome-u al je moj svezija verzija
edit: imam jos 4 takva dugmeta "add another.."
Svi rade, samo taj prvi ne
_____
Belaj Boy
- Post n°608
F12, Network tab, Disable cache, pa reload... ako i dalje ne bude radilo, nastavi da smaraš developera dok ne provali zašto. Ako koristiš Chrome Canary, prestani, to je samo za ljude koji znaju zašto im treba.
- Post n°609
Hvala puno, Upalio je
Ne radi bas kako bi trebalo, ali odradi. Uzasno me je smaralo sto sam morao da snimam posle svake promene u tom polju.
edit: ne znam ni sta je canary, tako da mi definitivno ne treba. Al sam platio nekog decka da mi uradi neku ekstenziju pa je nesto u developer mode-u. Canary?
Ne radi bas kako bi trebalo, ali odradi. Uzasno me je smaralo sto sam morao da snimam posle svake promene u tom polju.
edit: ne znam ni sta je canary, tako da mi definitivno ne treba. Al sam platio nekog decka da mi uradi neku ekstenziju pa je nesto u developer mode-u. Canary?
_____
Belaj Boy
- Post n°610
Facebook apologizes to users, businesses for Apple’s monstrous efforts to protect its customers' privacy
New iOS update will rob people of personalized ads, wails antisocial giant
https://www.theregister.com/2020/08/27/facebook_ios_ads/
New iOS update will rob people of personalized ads, wails antisocial giant
https://www.theregister.com/2020/08/27/facebook_ios_ads/
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Guest
- Post n°611
hot take:
klasna struktura Eplovih kupaca sada je takva da je ovaj potez omogućavanje 1 percenterima da uživaju u još jednom premijum korisničkom iskustvu.
klasna struktura Eplovih kupaca sada je takva da je ovaj potez omogućavanje 1 percenterima da uživaju u još jednom premijum korisničkom iskustvu.
- Post n°612
Чегбре, зар исто не важи и за нас линуховце? Колико знам, слабо шта излази са моје машине без питања.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°613
Vasa wrote:hot take:
prvi put kad budem mogao bezbolno da pazarim Epl - kupujem ga. Smucio mi sezivot i sa Win i sa drugim firmama
- Post n°614
Mislim,sveze sam iznerviran sa "trzista". Danas sam narucio ovo
https://www.bcgroup-online.com/laptopovi/acer-aspire5-a515_55_56g0-%28nx.hslex.002%29-full-hd.-intel-i5_1035g1.-8gb.-512gb-ssd-64675
Na papiru, ok je za ove pare (ima cak i WiFi 6, pola šasije je od aluminijuma, i jos par zanimljivosti tipa back lit tastatura), ali samo cu cekati gde ce me izneveriti, a ne bavim se nikakvim video renderingom ili necim slicnim.
https://www.bcgroup-online.com/laptopovi/acer-aspire5-a515_55_56g0-%28nx.hslex.002%29-full-hd.-intel-i5_1035g1.-8gb.-512gb-ssd-64675
Na papiru, ok je za ove pare (ima cak i WiFi 6, pola šasije je od aluminijuma, i jos par zanimljivosti tipa back lit tastatura), ali samo cu cekati gde ce me izneveriti, a ne bavim se nikakvim video renderingom ili necim slicnim.
- Guest
- Post n°616
Mór Thököly wrote:Vasa wrote:hot take:
prvi put kad budem mogao bezbolno da pazarim Epl - kupujem ga. Smucio mi sezivot i sa Win i sa drugim firmama
pa naravno bre
ja pazario profesionalan laptop star 7 godina, neki HP EliteBook. mašina bukvalno kida, milspec kućište, izmenjiv hardver, kuler pravi malu decu, ekran ima ludački kontrast i dobru reprodukciju boja - dobar je za fotke. od sad ću samo tako da radim, za 200 evra može svašta da se kupi, a takvi laptopovi mogu se i popravljati.
- Post n°617
Е, на чекове ти је 10 динара јефтиније...
Ево трошим оног малог Ејсера од новембра 2018, немам примедби. Оно, не користим га за нешто велико, ал' ипак. Претходни Ејсер је купљен полован 2008 (имао је 32-битни их пе на себе па ти види) и у ствари је још скроз исправан, отишао му исправљач. Да сам имао такав исправљач негде, не бих куповао нов. Будио се из дремежа за четири секунде (под линуксом; под их пеом је то трајало минут и кусур).
Ево трошим оног малог Ејсера од новембра 2018, немам примедби. Оно, не користим га за нешто велико, ал' ипак. Претходни Ејсер је купљен полован 2008 (имао је 32-битни их пе на себе па ти види) и у ствари је још скроз исправан, отишао му исправљач. Да сам имао такав исправљач негде, не бих куповао нов. Будио се из дремежа за четири секунде (под линуксом; под их пеом је то трајало минут и кусур).
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°618
buffalo bill wrote:A gde ti je onaj Lenovo, i to si skoro kupovao
TRUMP, TRUMP, TRUMP, TRUMP
- Post n°619
паће wrote:Е, на чекове ти је 10 динара јефтиније...
Pa evo, upisao sam se u Ejserovce, to je od tih household imena mislim ostala jos jedina firma da me izneveri. Ok, uvek sam kupovao stvari 500-1000evra, ali ne trazim bogznasta, igrice ne igram uopste, ne bavim se videomi fotografijom. Doduse, ima i ono da sledeci komp, epl ili ne, nema trika da kupim u Srbiji i slicnom Trashcanistanu. Kupujem komp na Zapadu o schluss. Ovo je ovakoispalo samo zato sto sam bukvalno morao da kupim ove nedelje. Bukvalno je crko bas bas kad ne treba.
- Post n°620
Btw, video sam vrlo dobar HP ProBook14", iste ovakve konfiguracije kao ovaj moj, samo skroz aluminijum i IPS ekran za prihvtljivih 95k/800€ na 12 rata. Ako je neko u procesu kupovine. Meni je 14" malo,a osim njega ovo sto sam uzeo je bio najbolji izbor.
- Post n°621
Јел' се Хапе поправио ишта? Они су изводили сто прљавих трикова, буквално на свему што смо купили 2003-2010 је био неки зајеб. Или обећају рабат па се праве блесави, или уштеде један цент на хладњаку па се разлеми видео, или ставе бежичну сувише близу нечег па се она греје и разлеми нешто у комшилуку, или су фалш цедеови од којих ни 10% није исправних, или штампач након пар година почне да штампа тест страну у петљи, док има папира, или нов штампач, кад га распакујеш (стајао две године) јави "мастилу истекао рок".
Тако да већ 11 година не купујемо ама баш ништа од њих, доста.
Тако да већ 11 година не купујемо ама баш ништа од њих, доста.
_____
- Post n°622
Pa uvek mozes da kupis elitebook (cini mi se...), ali ako cu davati 1500€ onda - Epl.
- Post n°623
hp koji sam kupila u radni za oko 600+-e je golo govno u odnosu na hp elitebook,
polovan, ne znam koliko godina star kad sam ga kupila za 50e (firma u kojoj drugarica radi
menjala opremu zaposlenima i ove prodavali za smešne pare). kuckucdaneureknem, dve godine
ga rabim, nije zaštucao, jedina 'mana' mu je što je težak pa nije baš pogodan za svakodnevno
nošenje tamo - vamo.
polovan, ne znam koliko godina star kad sam ga kupila za 50e (firma u kojoj drugarica radi
menjala opremu zaposlenima i ove prodavali za smešne pare). kuckucdaneureknem, dve godine
ga rabim, nije zaštucao, jedina 'mana' mu je što je težak pa nije baš pogodan za svakodnevno
nošenje tamo - vamo.
- Post n°624
meni će jedini problem sa win biti to što više nema podrške za sedmicu.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°625
А и шта ће ти.
Женина Тошиба је пензионисана не због некакве подршке за их пе (последњи, из 2007) него што фајерфокс више није хтео да пушта видоје на томе. Све остало и даље ради.
И ја сам до пре тринаест месеци радио под Њ7 (у виртуелном кавезу), и то СП1. Пали, иде.
Женина Тошиба је пензионисана не због некакве подршке за их пе (последњи, из 2007) него што фајерфокс више није хтео да пушта видоје на томе. Све остало и даље ради.
И ја сам до пре тринаест месеци радио под Њ7 (у виртуелном кавезу), и то СП1. Пали, иде.
_____