IT Razno
- Post n°577
Re: IT Razno
Нервираш се без повода.
40 степени у леру, то је хладно као таштин осмех или вештицина сиса. Да ли је уопште могуће да се иде ниже? Температура собног ваздуха је 26 степени, то је врло ефикасан процесор који се јако добро хлади.
Ако ти то причињава плезир, искористи ову ситуацију да убијеш време и очистиш кућиште. Неким људима је то задовољство, другима стрес.
Мој познаник је имао играоницу, склапао је и расклапао компоненте стално, кроз руке су му пролазиле десетине матичних плоча, а кад је требало да склапа своју машину звао је мене да му држим страх.
40 степени у леру, то је хладно као таштин осмех или вештицина сиса. Да ли је уопште могуће да се иде ниже? Температура собног ваздуха је 26 степени, то је врло ефикасан процесор који се јако добро хлади.
Ако ти то причињава плезир, искористи ову ситуацију да убијеш време и очистиш кућиште. Неким људима је то задовољство, другима стрес.
Мој познаник је имао играоницу, склапао је и расклапао компоненте стално, кроз руке су му пролазиле десетине матичних плоча, а кад је требало да склапа своју машину звао је мене да му држим страх.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Guest
- Post n°578
Očistio. Meni je baseline temperatura između 30 i 32c, jedno jezgro uredno silazi do 28 neposredno posle čišćenja, naravno između oktobra i maja.
Dobar je ovo kuler, u strvari.
Dobar je ovo kuler, u strvari.
- Post n°579
Ти термометри на плочама доста кењају у том доњем опсегу. Ево сад сам узео да гледам десетак секунди, прошетао се од 15 до 24 неколико пута, од чега верујем да ниједно није баш тачно.
Некада давно, у доба их теРЖ машина, умело је да помогне да се напросто почупају и врате картице и каблови, јер су ситне вибрације од диска и вртилатора умеле да наслажу фину прашину у контакте.
Некада давно, у доба их теРЖ машина, умело је да помогне да се напросто почупају и врате картице и каблови, јер су ситне вибрације од диска и вртилатора умеле да наслажу фину прашину у контакте.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°580
stigo mi od firme HP elitebook
ima svetleca tastatura, ima sve
apple da sisa kurac
ima svetleca tastatura, ima sve
apple da sisa kurac
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°581
bang i gangbang ozvucenje sasvim pristojno
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°582
Јел имаш Thunderbolt 3?
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°583
da, nije da mi treba
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°584
pozdravimo uvodjenje svetlece tastature na vulgaris laptorse
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°585
cuj vulgaris, 840G G6 model, koliko vidim kod nas kosta 200 k
a znam ja vas muzicare, po vama je apple izmislio i svetlo
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°586
Mr.Pink wrote:cuj vulgaris, 840G G6 model, koliko vidim kod nas kosta 200 k
Зајеби, музичарска машина је увек био прво Атари (јер је серијски имао миди портове, оне дин петице). Чак сам свога био дао једно време у зајам оном народњачком бенду из Мужље, знају људи како се то ради, и на чему.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°587
Jbt kako beše izlogujem telefon sa svog google account-a?
- Post n°588
И да успеш, мислиш да ће Гугао да га заборави?
_____
- Post n°589
To me bas briga, samo hocu da ne ulazi u moj google play i gmail
- Post n°591
Дала баба динар...
_____
- Korisnik
- Post n°595
S ovog TW naloga je.
https://twitter.com/CompAesthetics
https://twitter.com/CompAesthetics
- Post n°596
IDE kablovi do hardova i CDa, preko deset godina se ne koriste takvi.
- Post n°598
Имамо и ми два таква процесна, контроле ре за машине. Такве машине раде без проблема по 20 година, а рачунарима цркавају делови после 5-10.
- Post n°599
Dajte mi molim vas iole pouzdanog prodavca laptopova u Srbiji ili iole pouzdanu masinu koju mogu da ovde kupim u rasponu 60-80k.
- Guest
- Post n°600
Mogu da te spojim sa drugarom, bivšim domskim cimerom, koji radi u radnji/servisu u Mitrovici, ja od njega uglavnom uzimam. On mi lepo kaže koja roba je dobra, koja se dobro pokazala (nije bilo reklamacija), prodaje novo i polovni/servisirano a ja u zadnje vreme uglavnom uzimam "haj-end" polovne stvari za malo para, i to nakon što ih on pretrese. (HP Probook G450 g3 13" za 170 evra, na primer, radi mi godinu dana ko zmaj)