IT Razno
- Post n°526
Re: IT Razno
Кабловска је ионако бушна као решето.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°528
И ти си фискалан?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°529
Malo cudno pitanje.... Ali mi je bitno za posao.
Stanica se zove - Европа Плюс - свежee
Kako ce brat Rus da je trazi sa latinicnom tastaturom? Evropa Plus Svezhe, Europa Plus - Fresh.... ?
edit: teraju me da koristim ovo
Stanica se zove - Европа Плюс - свежee
Kako ce brat Rus da je trazi sa latinicnom tastaturom? Evropa Plus Svezhe, Europa Plus - Fresh.... ?
edit: teraju me da koristim ovo
_____
Belaj Boy
- Post n°530
И гугао, и стартпејџ, и ко све не већ умеју да пребаце ћириличне претраге у латиничне и обратно (ОК, стартпејџ слабије, често ми даје којекакве Бугараше пре оног што сам тражио)...
А шта ће брату латинична тастатура? Учи енгрпски?
А шта ће брату латинична тастатура? Учи енгрпски?
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°531
Znas i sam da ih ima koliko hoces.
Meni je bitnno da takvi zavrrse kod mene, a ne kod mrske konkurencije
Trenutno pravilo mi je da vadim iz g tranlate-a. Al mi ono Yevropa ne zvuci bas..
Meni je bitnno da takvi zavrrse kod mene, a ne kod mrske konkurencije
Trenutno pravilo mi je da vadim iz g tranlate-a. Al mi ono Yevropa ne zvuci bas..
- Post n°532
Па не треба теби да звучи него тражилици. Уосталом, погледај са неке чисте машине (нпр бутирај неког линџу са флешке, нема историје нема ништа) па срчкај из њега оно што ти предложи. Ту ћеш имати нагиб само на географску страну, према ипе броју, неће ти утицати историја.
То е се иначе изговара као је, нема ту грешке, оно без ј се пише као обратно е, а оно саумлаутом дијерезом је јо...
То е се иначе изговара као је, нема ту грешке, оно без ј се пише као обратно е, а оно са
_____
- Post n°534
Ne znam, meni se ovo sa g trenslejtom ich ne svidja.
_____
Belaj Boy
- Post n°535
Ко јебе свиђање, него гледај ради ли то или не? Ако можеш некако да се укачиш на неку машину у Русији, па да оданде мало пробаваш шта дају разне срчке, да видиш шта се добија. Ал' не видим шта ту можеш да утичеш, једино да у заглавља туриш неколико варијанти записа (и плус и пљус и плјус и plus, pljus, plyus итд као кључне речи у мета тегу), па да то олакша срчку.
_____
- Post n°536
Moram da nahvatam nekog Rusa. Setih se posle da je pre mene radio neki Sergey. Valjda bi se on bunio protiv google translate-a.
_____
Belaj Boy
- Korisnik
- Post n°537
Izgleda mi crko SSD, 7 meseci posle kupovine
sad se mučim na mučenom Atom netbuku
sad se mučim na mučenom Atom netbuku
- Post n°538
katamaran wrote:Moram da nahvatam nekog Rusa.
Ako nista drugo ne uspe, probaj preko nekih bracnih agencija, ima dosta onih koji su se tako spojili.
- Post n°540
neki su nam kompovi poriknjavali na poslu a u problemu smo sa parama pa moram da kupujem polovno i refurbished.
valjaju li ovi nečemu
https://www.polovni-laptopovi.eu/
ova 2 sam nameračio
https://www.polovni-laptopovi.eu/product/hp-probook-430-g2-core-i5/
za 199E
i
https://www.polovni-laptopovi.eu/product/hp-probook-440-g3/
za 320E
oba sa SSD. verovatno cu dobiti 10% popust.
?
za dosadnu kancelarijsku upotrebu, izvestaje, statistike i slicno. nikakva procesorski zahtevnija funkcija.
valjaju li ovi nečemu
https://www.polovni-laptopovi.eu/
ova 2 sam nameračio
https://www.polovni-laptopovi.eu/product/hp-probook-430-g2-core-i5/
za 199E
i
https://www.polovni-laptopovi.eu/product/hp-probook-440-g3/
za 320E
oba sa SSD. verovatno cu dobiti 10% popust.
?
za dosadnu kancelarijsku upotrebu, izvestaje, statistike i slicno. nikakva procesorski zahtevnija funkcija.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°541
Ако ћеш да тераш нови Виндоуз на њима, боље заобиђи онај јевтинији који се мање греје. То говно гута ресурсе ко лудо.
- Post n°542
pa neki vindovz mora da se gura, s tim da mi stvarno ne koristimo ništa od softvera što je izmišljeno u poslednjih 10 godina.
mislim ja nisam neki govornik na ovu temu jer ne koristim w. sad cu da pitam.
evo odgovorilo mi, windows 10 iz 2016 koji je navodno bezsplatan
mislim ja nisam neki govornik na ovu temu jer ne koristim w. sad cu da pitam.
evo odgovorilo mi, windows 10 iz 2016 koji je navodno bezsplatan
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°543
Ako ti treba penzos komp, ovaj drugi ti je overkill. Za 320 evra mozes da kupis nov laptop koji ce da posluzi tvojim potrebama.
- Guest
- Post n°544
joj pre bih kupio polovni laptop iz više klase nego novi iz niže klase. sad ih prave toliko loše da se fizički raspadaju posle godinu dana.
- Guest
- Post n°545
Ja sam jesenas uzeo HP Probook G3 440 star 4-5 godina, za 170€, sa 8GB RAM-a, fizičko stanje 9/10, baterija solidna, ventilacija radi ok i nije glasna, nemam nikakvu zamerku.
- Post n°546
e nisam video ove poslednje poruke ali sam bukvalno tako postupio kako ste napisali
na kraju nisu imali vise ove probookove ali sam na kraju uzeo HP elitebook 840 G2 sa i5, 8Gb Ram i 128 SSD za 250e, u skoro pa savršenom stanju - nova baterija, novi SSD, nikakvi znaci koriscenja na tastaturi ni ekranu ni generalno...
bio sam se napalio da za te pare mogu da kupim nov ali sam dodirnuo jedan od tih lenova za 29.990 i bio u fazonu WTF
na kraju nisu imali vise ove probookove ali sam na kraju uzeo HP elitebook 840 G2 sa i5, 8Gb Ram i 128 SSD za 250e, u skoro pa savršenom stanju - nova baterija, novi SSD, nikakvi znaci koriscenja na tastaturi ni ekranu ni generalno...
bio sam se napalio da za te pare mogu da kupim nov ali sam dodirnuo jedan od tih lenova za 29.990 i bio u fazonu WTF
_____
#FreeFacu
- Post n°547
Gargantua wrote:Ja sam jesenas uzeo HP Probook G3 440 star 4-5 godina, za 170€, sa 8GB RAM-a, fizičko stanje 9/10, baterija solidna, ventilacija radi ok i nije glasna, nemam nikakvu zamerku.
Хапе који издржи толико, издржаће још толико. Обично рикњавају по истеку гаранције + 1 месец. Имали смо два или три у породици.
_____
- Guest
- Post n°548
Imam kući HP550 iz 2009. godine sa W10 instaliranim, radi podnošljivo (mada je to rezervni komp, nije u redovnoj upotrebi).
- Post n°549
@ Kondo
Ja sam odveo diskusiju nepotrebnu u novo vs polovno arenu, veća poenta je bila da ti prosto ne treba takva specifikacija i da će ti posao odraditi slabija, bio komp nov ili polovan.
Ja se u kupovinu polovnih stvari ne razumem inače jer ne volim polovno ništa, možda je taj komp dobar buy ali zapitajmo se samo jedno - koliko je puta izdrkano iznad njega?
Ja sam odveo diskusiju nepotrebnu u novo vs polovno arenu, veća poenta je bila da ti prosto ne treba takva specifikacija i da će ti posao odraditi slabija, bio komp nov ili polovan.
Ja se u kupovinu polovnih stvari ne razumem inače jer ne volim polovno ništa, možda je taj komp dobar buy ali zapitajmo se samo jedno - koliko je puta izdrkano iznad njega?