by Mr.Pink Mon Mar 04, 2019 6:11 pm
e. u vezi slusalica, he he
nasao sam na gajbi neki stari sony tipo telefon, ne znam odakle mi, malecan je, i sad mi on radi kao mp3 plejer. nakrco sam ga muzikom i ima ekran mali i dobru bateriju fazon traje mi 4 dana. zvuk je mnogo kvalitetniji nego na ovom nekom kinezu xaomi sto teram, ja nisam verovao. mozda sony radi bolje dacove, ko ce ga znati
uglavnom, nakon par dana koriscenja mogu da kazem da sam zadovoljan. u jednom trenutku sam cak pozeleo da ih vratim jer kao da mi je nesto vibriralo u njima, ali bas u kucistu. ja otvorim levu slusalicu a ono neki malecni mainboard ispao iz lezista. nije cak ni ispao, nego bukvalno seta, taman da zabivrira kad udari bas. koje bi bilo cimanje da to vracam preko bare, ali amazon bi to sve preuzeo na sebe troskove. poslali bi mi nove u roku od odmah sto su mi i ponudili
ovako sam zapravo svima ustedeo, a nisam jer su sve mogli spediteri debelo da naplate, carine, pa onda neki tamo Dzo u skladistu sa minimalcem od 15 $ da pregleda, pa da vraca trgovcu, a ovaj proizvodjacu. ma to je rupa bez dna
odlicne su za te pare, izdrljive, maltretiram ih ko da su za dj-ing. ostaje ta zamerka za srednje, ali vrlo dobro
baterija unutra od 400 mAh, zice do zvucnika jadne, odmah sam ih zamenio boljim. baterija od sluski mi traje od prvog punjenja