IT Razno
- Post n°226
Re: IT Razno
S obzirom da je Twitter izgubio preko 2 milijarde dolara od izlaska na berzu, nimalo me ne čudi da rade na opremi koju je kreirao neko ko ih ne zna za posao koji ne poznaje optimizujući je za poslovni model koji je nepoznanica.
- Post n°227
Колико се ја разумем у гинекологију, није те паре изгубио Твиџа него власници деоница... А то да ће управни одбор који поставе деоничари да се разуме у посао као Марица у пословицу о себи, то се подразумева, важно је да се врши власт нових власника и да се обећава раст.
Ко направи фирму па је прода, луд је ако остане у њој. Ако не тог тренутка, биће луд ускоро.
Ко направи фирму па је прода, луд је ако остане у њој. Ако не тог тренутка, биће луд ускоро.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°228
Twitter je zapravo bio jos veci gubitas pre nego sto je izasao na berzu. Od tada tu i tamo zabode neki kvartal u sitnom plusu, pre toga je bio sam usisivac za pare bez ikakvog efekta. Zapravo, postojanje te firme je suprotno svakog ekonomskoj logici. Da nije ovako sumanutog ekonomskog sistema, davno bi se ugasio.
- Post n°230
Špijunska industrija.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Guest
- Post n°231
Na hajkingu, Mt Fujimidai danas, 1,739m. pogledamo kroz dvogled. Ćerka kaže, nema password, nema swipe, nema štipkanja i pipkanja, nema ekrančića. Stvar, jednostavno, radi, smesta, kako je uzmeš u ruke, radi.
Ja joj rekoh, isto kao kada je Galileo Galilej izmislio teleskop, 1640-te.
Ako je jedan "search" na Google jedna transakcija, programski jezik COBOL radi 300 puta više od toga u sekundi. COBOL stariji od mene (uveden 1. maja 1959.) je radni konj banaka i svega ozbiljnog na ovoj planeti.
Zajebi slike mačaka i beba, selfije.
Ja joj rekoh, isto kao kada je Galileo Galilej izmislio teleskop, 1640-te.
Ako je jedan "search" na Google jedna transakcija, programski jezik COBOL radi 300 puta više od toga u sekundi. COBOL stariji od mene (uveden 1. maja 1959.) je radni konj banaka i svega ozbiljnog na ovoj planeti.
Zajebi slike mačaka i beba, selfije.
- Post n°232
Проглашавам победу. Успео сам да научим шкк је тај ЕФИ и како се убија Њ10 кад је закуцан да бутира увек и искључиво у њега. Потрошио сам пар сати на скота, и нови лептоп/преклапача је сад управо бутирао у Линукс нана/цимет.
Све је како сам и планирао.
Све је како сам и планирао.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°233
Iz arhiva moje bivše firme. Utovar diska od 5MB u Pan Am avion. Godina 1956.
Danas čestitke što sviraju pesmice kad se otvore verovatno imaju toliko.
Danas čestitke što sviraju pesmice kad se otvore verovatno imaju toliko.
- Guest
- Post n°234
sta je ovo, novi mob operater? da li je neko probo?
https://www.globaltel.rs/index.php
https://www.globaltel.rs/index.php
- Guest
- Post n°235
Virtuelni operater, nema svoju frekvenciju već zakupljuje prostor u etru od VIP-a. Vlasnik je Željko Mitrović.
- Guest
- Post n°236
evo danas prvi put cuo, vidim da nude neki pripejd gledanje televizije i sl sranja koja mi apsolutno ne trebaju.
- Post n°237
Creepy Uncle wrote:Virtuelni operater, nema svoju frekvenciju već zakupljuje prostor u etru od VIP-a.
Nijedan operater nema svoju frekvenciju (verovatno si mislio na fizičku mrežu), ali objasniće već Zuper kako to radi u Rusiji, a princip je isti i drugde.
- Post n°238
dajte mi neki funkcionalni proxy sajt (ako se to tako zove danas) za ulazak na sajtove gde je potrebno sakriti IP adresu, da je đabe i da ne smara registracijom i ostavljanjem podataka
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°239
hello?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°240
Kondo wrote:dajte mi neki funkcionalni proxy sajt (ako se to tako zove danas) za ulazak na sajtove gde je potrebno sakriti IP adresu, da je đabe i da ne smara registracijom i ostavljanjem podataka
da citiram čoveka, izgleda da je na ignoru it sektora foruma
- Post n°241
Знам само за тор али не знам какав му је статус, да ли је нешто као проваљен или препознају да долазиш преко њега па те опет не пуштају.
_____
- Post n°242
ovo mi radi poso, snašo sam se
https://www.lifewire.com/free-anonymous-web-proxy-servers-818058
https://www.lifewire.com/free-anonymous-web-proxy-servers-818058
_____
#FreeFacu
- Post n°243
uspeo sam juce da zaboravim punjac za macbook air u hagu, poslace mi ga inshallah postom u srbiju a dotle se moram snaci... i gle cuda izvadim MBP koji mi skuplja prasinu u sobi, sve radi, jedino sto je na njemu neki OS koji ne moze vise da se apdejtuje, ili sta vec, tek na pozitivnoj strani old school mac prozori fontovi i ostalo, strava, na drugoj strani neko masivno sranje koje mi blokira komplet browsing. nekim cudom mi se sinoc kada sam upalio komp otvorio burundi, mejl, fb, YT i to bi bilo sve. sve drugo sto sam probao ne otvara se. koliko vidim problem je sto se svaki URL pretvara u https://.... i onda se tu otvara neki security problem. sta da ukljucim/iskljucim?
_____
#FreeFacu
- Post n°244
mislim da ti treba browser koji radi na starim mekovima kao sto je Camino, ili verovatno nesto malo modernije od njega
- Post n°245
Meni na starom Meku neće da radi nijedan update, ni Chrome, Safari, Firefox. Mogu da gledam dosta sajtova, ali sve više funkcija, npr video i download, više ne rade.
- Korisnik
- Post n°246
Paće, jel bolja Startnastrana ili Patka Patka Kreni kao tražilica?
- Post n°247
ontheotherhand wrote:Paće, jel bolja Startnastrana ili Patka Patka Kreni kao tražilica?
Двоструку патку нисам пробао, а код Почетне ми се свиђа што ми, за разлику од гугла, никад не даје агрегаторе, оне где текст који тражиш почиње са "будите први који ће нешто написати о". Још није омануо, увек ми у првих десет да оно што сам тражио.
_____
- Korisnik
- Post n°248
Meni malo smeta što ne prikazuje slike sa desne strane kao Gugao.
- Post n°249
Neko okacio ovaj film na yt
https://www.imdb.com/title/tt0102421/
In 1915 a genocide happened in the Ottoman Empire and about 1.5 million Armenians were systematically murdered by the government of the Young Turks. This is a movie about the life of a
Yt ga blokira zbog kopirejt klejm-a TRT-A
Ponovo odblokiran tek posle godinu dana. Slucajno mi ostao sacuvan taj link
https://www.imdb.com/title/tt0102421/
In 1915 a genocide happened in the Ottoman Empire and about 1.5 million Armenians were systematically murdered by the government of the Young Turks. This is a movie about the life of a
Yt ga blokira zbog kopirejt klejm-a TRT-A
Ponovo odblokiran tek posle godinu dana. Slucajno mi ostao sacuvan taj link
_____
Belaj Boy
- Post n°250
Bilo je samo pitanje vremena... nmg sad da gledam, ali tokom nedelje hoću i biću najverovatnije zapanjen količinom proseravanja.