Dobra mi je dok sam na steperu (da se hvalim: 4500).
Završila sam sa Underbelly pa mi je neophodna nova serija koja drži pažnju,
povremeno nasmeje i odvraća misli sa muke u nogama.
Dovoljno.
bela maca wrote:mala korejka skankuje uz rensid <3
Jackson: I think we should get married.
Sookie: What?
Jackson: I think we should get married.
Sookie: But...
Jackson: Soon.
Sookie: Are you pregnant?
William Murderface wrote:Ne, ne, kreten je, gledajte seriju. Toxic masculinity ftw.
A i konkurent mi je mnogo draži - i on je neka vrsta stereotipa (buntovnik, itd.), ali meni mnogo bolji.
Inače. serija često počinje od stereotipa (ne samo sa muškim likovima - i Rori je u dobroj meri stereotipan lik, bar na početku - Lisa Simpson, baš kao i Lorelaj - koja je Ketrin Hepbern iz skrubol komedija), ali vremenom vrlo zanimljivo daje dubinu tim strereotipima. Kao što rekoh, ovo je serija koja se bavi američkom mitologijom, tako da stereotipizacija comes with the territory.
William Murderface wrote:Puno zaostajem, sad tek pogledah šestu epizodu (sporo mi ide i trafika, ako neko ima neku bržu nek baci na pm).
Elem, jedna primedba - kad sam gledao seriju pre par godina, najzanimljiviji su mi bili romantični subplotovi ekscentrični likovi i brzi i duhoviti dijalozi. Sve je to još uvek zanimljivo, ali primećujem da mi je sad najzanimljiviji odnos između Lorelaj i njene majke. To je možda najrealističniji deo serije. Sad sam video onu scenu kad keva dođe kod njih na ROrin rođendan, i onda vidi Lorelajinu sliku sa gipsom i shvati šta je sve propustila - njeno dete je slomilo nogu, a ona nije to znala. Kakva scena.
William Murderface wrote:Puno zaostajem, sad tek pogledah šestu epizodu (sporo mi ide i trafika, ako neko ima neku bržu nek baci na pm).
Elem, jedna primedba - kad sam gledao seriju pre par godina, najzanimljiviji su mi bili romantični subplotovi ekscentrični likovi i brzi i duhoviti dijalozi. Sve je to još uvek zanimljivo, ali primećujem da mi je sad najzanimljiviji odnos između Lorelaj i njene majke. To je možda najrealističniji deo serije. Sad sam video onu scenu kad keva dođe kod njih na ROrin rođendan, i onda vidi Lorelajinu sliku sa gipsom i shvati šta je sve propustila - njeno dete je slomilo nogu, a ona nije to znala. Kakva scena.