https://www.cdm.me/ekonomija/crna-gora-ce-prestici-hrvatsku-bice-bolja-i-od-monaka/
Crna Gora
- Post n°501
Re: Crna Gora
Monako da jede gowna.
https://www.cdm.me/ekonomija/crna-gora-ce-prestici-hrvatsku-bice-bolja-i-od-monaka/
- Post n°502
Ima i plan
Ovakve sjajne ekonomske ideje treba potpisivati samo sa: Radulović. Nije bitno koji. Ako treba.
“Država mora da smogne snage da napokon napravi takav ambijent, da se ovdje investira kao što je u Turskoj, drugim zamljama koje se turistički razvijaju veoma brzo. To znači sljedeće. Zemlju koja je državna dati za jedan euro ako treba , pod uslovom da investitor za tri godine izgradi hotel sa pet zvjezdica. Ako treba, uzeti kredit da se dovede put do toga placa, a plac neka sam investitor uređuje”, dodaje Radulović.
Ovakve sjajne ekonomske ideje treba potpisivati samo sa: Radulović. Nije bitno koji. Ako treba.
- Post n°503
Zašto izostaviti ovakve ideje:
Tu je i stručna analiza turističke sezone:
“Novi zakon bi podrazumijevao da, ako ovdje nema radne snage, da možemo lako da uzmemo sa strane. Da se pripremimo da uzimamo Filipince i Tajlanđane kada je turizam u pitanju. Kad su u pitanju poljoprivreda i građevina, tu su Pakistan i Indija”, dodaje on.
Tu je i stručna analiza turističke sezone:
“Oni koji znaju ovaj posao, koji su posvećeni poslu i koji su iz ovoga posla izniklu, oni imaju dobru sezonu. Oni koji su radili cigare, naftu, pa sad turizam, njima nije baš nešto.
- Guest
- Post n°504
Šou
President Trump referred to Montenegro's prime minister as a "whiny punk bitch" after video of Trump appearing to shove the foreign leader went viral following last year's NATO summit, former White House aide Omarosa Manigault Newman claims in her new book.
In excerpts from “Unhinged: An Insider's Account of the Trump White House" obtained by the New York Daily News, Manigault Newman questions her former boss over video that appears to show Trump grabbing the arm of Prime Minister Duško Marković as he moves toward the front of a group of leaders.
“I asked him, ‘You came off a little aggressive. Why did you do that?’ ” Manigault Newman writes.
“Oh, he’s just a whiny punk bitch," Trump responded, according to Manigault Newman.
http://thehill.com/policy/international/401691-omarosa-book-trump-called-montenegro-prime-minister-a-whiny-punk-b-h
Vašintgon -- Američki predsednik Donald Tramp nazvao je crnogorskog premijera Duška Markovića “cmizdravom, propalom k****m” nakon prošlogodišnjeg NATO samita.
...
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=08&dd=15&nav_category=78&nav_id=1431135
- Post n°505
da imamo malo inventivnije ljude u min. turizma pa da se ovo iskoristi kao dobra reklama...
- Post n°506
Orban je drzavnik koji donosi odluke u interesu svog naroda i drzave, a ne globalnih bankarskih fasista Sorosa i druzine. Samo jako Orbane. Za Evropu!!! Protiv Sorosa!!! https://t.co/6Dkfe4UFVK
— Nebojsa Medojevic (@NebojsaMedojevi) September 17, 2018
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°507
our currency is euro, he is very strong!
https://www.instagram.com/p/Bnba0-0giWU/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=rgrm3hl4x7z5
https://www.instagram.com/p/Bnba0-0giWU/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=rgrm3hl4x7z5
- Post n°508
ficfiric wrote:Orban je drzavnik koji donosi odluke u interesu svog naroda i drzave, a ne globalnih bankarskih fasista Sorosa i druzine. Samo jako Orbane. Za Evropu!!! Protiv Sorosa!!! https://t.co/6Dkfe4UFVK
— Nebojsa Medojevic (@NebojsaMedojevi) September 17, 2018
medo <3
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°509
Da podrzim plakat mladim db projektom stvaranje neovisne Duklje.
Treba ocekivati slicne plakate u Zagrejbu pocetkom prosinca kada se prosilo u Zagrejbu 1918...
Strasno, kakvu su represiju Srbi doneli na opancima...ni jogurt nisu doneli iz Bugarske.
- Post n°510
У готово сваком насељу кроз које су прошле српске казнене јединице вршена су силовања дјевојака и жена усљед којих је велики број њих касније чинио самоубиства дављењем или вјешањем. Читава Црна Гора прошла је кроз срамоћења невиђена у њеној цјелокупној историји“, пише на пропагандним плакатима којима су облијепљене цетињске улице.
Au, pa strasno.
Zar tako potomci hrabrih Travunjana iz Gacka i Bilece da pricaju o srpskoj vojsci koja je oslobodila Boku Kotorsku, koja nikada nije bila u sastavu neovisne CG, i Budvu od Austrije?!
Pa strasno.
Strasno sam uvredjen i povredjen.
Eto sta se desava kada imas Milosevica i naslednike i das budalama da dobiju neovisnost.
Od Vardara pa do Triglava to se svakodnevno potvrdjuje.
Dakle, nema drugog, opet svi pod vlast Beograda pa da se grade pruge, putevi i fabrike i da se manete ustasluka, zelenasenja i balijanstva ili ce da radi zandar i ozna.
Do tada se opustamo uz slike i zvuke iz Berana,
- Post n°511
jbg kad se neke stvari guraju 100 god pod tepih onda dobiješ preuveličavanje i karikiranje istorije
- Post n°513
bio je kralj Nidžo malo alav pa je mislio da će zbog ne znam čega da ga puste da vlada čitavom Jugoslavijom i onda kad su ga poćerali za Italiju bilo je kuku vidi šta nam Srbi rade
- Post n°514
Nisam ja govorio o tome.
Kralj Nikola nije trebao da prodje onako kako je prosao za razliku od njegovih sinova koji su se prodali Austriji i bljuvali za Bec i iz Beca od 1916 pa nadalje.
Tu je Aleksandar pogresio oko svoga djeda Nikole koji ga je cuvao na Cetinju kao dete, i to treba reci. Sam Aleksandar se oko toga "kidao" kasnije.
Ali reci da se nije smelo reci o tome nakon sto su komunisti, masa zelenasi, zajahali nakon 1945 i preneli administrativnu prestonicu u Podgoricu, sto Aleksnadar nije hteo da uradi iako mu je receno da to uradi nakon 1918, nije bas najtacnije. Jer je bio imperativ pljunuti na Karadjodjevice. Pa se rehabilitovao Apis...
Kralj Nikola nije trebao da prodje onako kako je prosao za razliku od njegovih sinova koji su se prodali Austriji i bljuvali za Bec i iz Beca od 1916 pa nadalje.
Tu je Aleksandar pogresio oko svoga djeda Nikole koji ga je cuvao na Cetinju kao dete, i to treba reci. Sam Aleksandar se oko toga "kidao" kasnije.
Ali reci da se nije smelo reci o tome nakon sto su komunisti, masa zelenasi, zajahali nakon 1945 i preneli administrativnu prestonicu u Podgoricu, sto Aleksnadar nije hteo da uradi iako mu je receno da to uradi nakon 1918, nije bas najtacnije. Jer je bio imperativ pljunuti na Karadjodjevice. Pa se rehabilitovao Apis...
- Post n°515
pa i ne baš, radi bratstva i jedinstva se to guralo pod tepih i da se ja sjećam to u školskim udžbenicima istorije nije moglo da se pročita, isto kao što je sakrivano i šta je kraljeva vojska radila po Zagrebu i okolini a kasnije i ustaški zločini i komunističke jame
- Post n°516
Vojska Kralevije Srbije je samo prosla a na insistiranje Purgera je ostala prakticno van grada jer su Purgeri zahteali da se obracunaju sa madjarskim garnizonom u Zagrebu, sto naravno nisu uspeli, pa je tek par meseci kasnije intervenisala vojska...
Tako da ne znam na sta mislis?
Mozda mislis na komunisticku vojsku koja je zatvorila Zagreb 1945 i svasta se onda desavalo tamo?
Ili ja nisam obavesten o 1918. Moguce, neka me neko ispravi.
Za udzbenike ne bih znao reci ali se sigurno mogli pljunuti na zle Karadjordjevice zbog 1918.
Tako da ne znam na sta mislis?
Mozda mislis na komunisticku vojsku koja je zatvorila Zagreb 1945 i svasta se onda desavalo tamo?
Ili ja nisam obavesten o 1918. Moguce, neka me neko ispravi.
Za udzbenike ne bih znao reci ali se sigurno mogli pljunuti na zle Karadjordjevice zbog 1918.
- Post n°517
https://hr.wikipedia.org/wiki/Prosina%C4%8Dke_%C5%BErtve_5._prosinca_1918.
tako da nije to bilo isključivo vezano za CG (kako se ovamo predstavlja), bilo je sličnoga i po Sandžaku KiM Makedoniji itd.
tako da nije to bilo isključivo vezano za CG (kako se ovamo predstavlja), bilo je sličnoga i po Sandžaku KiM Makedoniji itd.
- Post n°518
Koliko ja vidim tu nema vojske Kraljevine Srbije. Tako da ne znam o cemu pises?
To su unutrasnji sukobi u Hrvatskoj tih dana a bilo ih je dosta. Stavise, ovaj sto razbija pukovnije, pretpostavljam austrougarske vojske, je bivsi Pravas...
Stavise, to sto si stavio samo potvrdjuje ono sto sam napisao. Da vojske Kraljevine Srbije prakticno nije bilo u Zagrebu. Da su angazovali Dalmose, koji su bili pro-jugoslovenski orjentisani zbog Italijana, da srede nemirne Purgere...
Nemoj zbunjivati narod.
Mada volim ovaj opis:
Tako je.
Samo zabranili?
Pa to je malo za te gadove sta su radili u Srbiji u sklopu A-U vojske od 1915-1918 kao najverniji psi beckoga cara.
To su unutrasnji sukobi u Hrvatskoj tih dana a bilo ih je dosta. Stavise, ovaj sto razbija pukovnije, pretpostavljam austrougarske vojske, je bivsi Pravas...
Stavise, to sto si stavio samo potvrdjuje ono sto sam napisao. Da vojske Kraljevine Srbije prakticno nije bilo u Zagrebu. Da su angazovali Dalmose, koji su bili pro-jugoslovenski orjentisani zbog Italijana, da srede nemirne Purgere...
Nemoj zbunjivati narod.
Mada volim ovaj opis:
Dan prije ovog krvoprolića nove su jugoslavenske vlasti pokazale kakva će biti Jugoslavija: velikosrpska, hegemonistička, netolerantna i ponašanjem je najavila desetljeća monarhofašizma.
Tako je.
Zabranile su izlaženje pravaško-frankovačkog dnevnika Hrvatske, kojim je posljednji broj izašao 3. prosinca 1918. godine.
Samo zabranili?
Pa to je malo za te gadove sta su radili u Srbiji u sklopu A-U vojske od 1915-1918 kao najverniji psi beckoga cara.
- Post n°519
Ko ne ustane prilikom intoniranja himne – kazna 2.000 evra
Podgorica -- Ko ne ustane prilikom intoniranja crnogorske himne platiće kaznu od 300 do 2.000 evra, predviđeno je novim zakonskim rešenjima koje je Vlada Crne Gore usvojila.
Nesto mi cudno cutite na ovaj fasizma ili niste obavesteni od nadleznih da treba ovoga malo prozivati zbog onoga sto radi?!
- Post n°520
ne brini u CG se ne poštuju ni mnogo ozbiljniji zakoni
- Post n°521
U CG se ne postuju ozbiljni zakoni ali se postuju neozbiljni.
Nije ovde problem postovanje vec zasto je uopste donesen takav zakon.
Jos mi je zanimljivija reakcija na ovome forumu.
Izgleda da nije legla kinita za Mila iz "Roza Luksemburg stifung"
Nije ovde problem postovanje vec zasto je uopste donesen takav zakon.
Jos mi je zanimljivija reakcija na ovome forumu.
Izgleda da nije legla kinita za Mila iz "Roza Luksemburg stifung"
- Post n°522
Jao, Zuperiška, upiš si živi.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°524
A, budalo...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°525
Pa da budem iskren u tebe sumnjam da li dobacujes dotle. Ipak ti nisi ni znao za zivot Roze Luksemburg sto je dokazano ovde.
Pretpostavljam da mora da se prodje neka selekcija.
A da nije "mesaj Rozo".
Salim se ja. Samo ti njapaj lazni druze Vilijame mali, boli svabove sta ti znas o pokojnoj Rozi.
Pretpostavljam da mora da se prodje neka selekcija.
A da nije "mesaj Rozo".
Salim se ja. Samo ti njapaj lazni druze Vilijame mali, boli svabove sta ti znas o pokojnoj Rozi.