Crna Gora
- Post n°51
Re: Crna Gora
Šteta što ne izvozimo dole više tih bitangi, da vide malo kako je nama kada nam šalju svoje - srećom, još uvek ne mnogo dalje od Vračara.
- Post n°52
Ovo je strašno.
Ne znam da li je strašnije da su stvarno planirali terorističke napade,
ili da je ovo samo mala usluga, prijateljska.
Kako se ti ljudi igraju.
Ne znam da li je strašnije da su stvarno planirali terorističke napade,
ili da je ovo samo mala usluga, prijateljska.
Kako se ti ljudi igraju.
- Post n°53
Usluga, doticni radi zajedno sa Zavetnicima...Vuciceva podrska.
Gledam izlaznost po regionima. Mislim da Milu dobro ide jer Danilovrgrad, Niksic i Podgorica imaju dobru izlaznost, izlazi puno i Pljevlja i Zabljak ali oni su mali po broju stanovnika. Boka je slaba doduse Bar, Ulcinj i Cetnije nisu mnogo blji.
Da bi, pre svega DF, imao bolji rezultat mora Boka da bude dosta jaca od ostalog primorja, po meni.
Gledam izlaznost po regionima. Mislim da Milu dobro ide jer Danilovrgrad, Niksic i Podgorica imaju dobru izlaznost, izlazi puno i Pljevlja i Zabljak ali oni su mali po broju stanovnika. Boka je slaba doduse Bar, Ulcinj i Cetnije nisu mnogo blji.
Da bi, pre svega DF, imao bolji rezultat mora Boka da bude dosta jaca od ostalog primorja, po meni.
- Post n°54
Usluga, naravno. Informer vec duze vreme najavljuje drzavni udar za danas
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°56
NSPM je izvukao poslednjih 10-ak naslovnih Informera iz CG
http://www.nspm.rs/hronika/naslovne-strane-informer-cg-tokom-predizborne-kampanje.html
http://www.nspm.rs/hronika/naslovne-strane-informer-cg-tokom-predizborne-kampanje.html
- Post n°58
Dobra muljaza ovo za izbore, srpski zandarmi dosli da skidaju Mila uvstrogoj konspiraciji
- Post n°59
Iskreno, očekivao sam ovakvo neko sranje u dogovoru Vučić - Đukanović. Pošalje par specijalaca, ovi ih tobože uhapse, pusti se po novinama da se radi o teroristima i atentatorima na 1 Mila, kroz 3-7 dana im izmene optužnice u posedovanje oružja i puste ih, a u međuvremenu ih goste kurvama i koksom na nekoj Milovoj smrdljivoj hacijendi u Pičkovcu Donjem. Dobiće i neku zabranu od par meseci ili godinu dana za ulazak u Crnu Goru (ko bi uopšte tamo želeo da ide?) i to će biti to.
- Post n°60
Sad vidim da je i u CG oboren rekord u broju lista koje izlaze na izbore
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°61
http://www.forum.cdm.me/showthread.php?180294-Izbori-2016&p=4526459#post4526459Ova grupa tzv. "Vuciceva" je uhapsena ali mozda je ona samo navlakusa za drugu grupu tzv "Putinovu" koja je mozda vec prodrla u dubinu teritorije. Ne budimo naivni sacekajmo izvjestaje - ko zna sta nosi popodne i vecer pred nama.
- Post n°62
Prognoza
Ključ - 10
Demokrate - 10
DPS - 42
DF - 22
SDP - 4
Socijaldemokrate 2
Pozitivna 2
Ključ - 10
Demokrate - 10
DPS - 42
DF - 22
SDP - 4
Socijaldemokrate 2
Pozitivna 2
- Post n°63
Kad bi u dvje tri riječi napisao koji su koji i za šta se zalažu?Veletin wrote:Prognoza
Ključ - 10
Demokrate - 10
DPS - 42
DF - 22
SDP - 4
Socijaldemokrate 2
Pozitivna 2
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°64
Ključ - SNP, partija nastala odvajanjem od Mila, protivila se nezavisnosti, prosrpska
Demokrate - partija nastala odvajanjem od SNP, prosrpska
DPS - Knjaz
DF - Tehnokrate-suverenisti + Srbi-unionisti
SDP - Krivokapić-vječiti predsjednik Skupštine-srbožder
Socijaldemokrate - partija nastala odvajanjem od srboždera
Pozitivna - Knjaževo umiveno lice
Demokrate - partija nastala odvajanjem od SNP, prosrpska
DPS - Knjaz
DF - Tehnokrate-suverenisti + Srbi-unionisti
SDP - Krivokapić-vječiti predsjednik Skupštine-srbožder
Socijaldemokrate - partija nastala odvajanjem od srboždera
Pozitivna - Knjaževo umiveno lice
- Post n°65
Hvala. Još jedan praznik parlamentarne demokracije. Narod se pita.
_____
- Post n°66
PinkM
OPERATERI u Crnoj Gori isključuju Viber i Whats up
Operateri u Crnoj Gori isključuju Viber i Whats up aplikacije zbog zloupotreba od strane pojedinih partija i njihovih štabova koji su zakupili spam sajtove u inostranstvu odakle šalju lažne poruke i utiču na izbornni proces.
...
Iza slanja tih poruka stoji izraelski državljanin Aron Šaviv, o čemu su mediji već pisali, najavljujući da on sprema takvu vrstu diverzija tokom izbora. Poruke su unaprijed napisane, sadrže lažne i izmišljene primjere navodnih plaćanja od strane vladajuće partije, namjera im je da stimulišu glasače DF-a, koji je klijent ovog izraelskog mešetara, te da služe kao eventualni izgovor i povod za priču o neregularnosti izbora.
http://www.pinkm.me/glavne/operateri-u-crnoj-gori-iskljucuju-viber-i-whats-up/
TUŽILAŠTVO POTVRDILO: Dikić planirao premijerovo hapšenje
Sumnja se da je plan ove organizacije bio da u vrijeme proglašenja rezultata na parlamentarnim izborima uz upotrebu oružja napadnu okupljene građane ispred Skupštine i službenike Uprave policije, a da potom zauzmu prostorije parlamenta sa namjerom da proglase izbornu pobjedu određenih političkih partija. Takođe se sumnja da je plan kriminalne organizacije bio i lišavanje slobode premijera Crne Gore, poručeno je iz Tužilaštva.
Radi se o ekstremnim grupama bliskim minornim opozicionim grupama u Srbiji, Crnoj Gori i proruskim strankama koji su ostrašćeni kritičari vlasti u Srbiji i premijera Aleksandra Vučića.
http://www.pinkm.me/glavne/tuzilastvo-potvrdilo-dikic-planirao-premijerovo-hapsenje/
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°67
Ovo je van pameti sto pisu. Milo dobio svoju grupu "Pauk".
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°68
Ekipi su se osladili "drzavni udari"
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°69
Vučić pobjeđuje i na izborima na kojima ne učestvuje.Radi se o ekstremnim grupama bliskim minornim opozicionim grupama u Srbiji, Crnoj Gori i proruskim strankama koji su ostrašćeni kritičari vlasti u Srbiji i premijera Aleksandra Vučića.
_____
- Post n°70
Pobedjuje Beba.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°71
Ko je Beba i kako pobjeđuje?
_____
- Post n°73
U propagandnom ratu. On stoji iza Vuciceve i Milove propagandne masinerije i smislja ove genijalnosti.
Last edited by William Murderface on Sun Oct 16, 2016 5:44 pm; edited 1 time in total
_____
- Post n°74
Ladno smo izabrali istu fotku
_____