Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Crna Gora

ficfiric

Crna Gora - Page 7 Empty Re: Crna Gora

Post by ficfiric Wed Oct 19, 2016 10:22 pm

A prica se i da porodice imaju zajednicke biznise

_____

Uprava napolje!

Bluberi

Post by Bluberi Wed Oct 19, 2016 10:26 pm

A možda su ovi upali iz ko zna kog razloga, ali su provaljeni, a kad su već pali u krilo greota bi bilo ne upotrebiti ih na izborni dan.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Oct 19, 2016 10:29 pm

Nije nemoguće, ali je teško poverovati da bezbednjaci iz obe zemlje nisu znali za to. Dakle, čak iako je tako kao što kažeš, nekavrsta prećutnog dopuštenja je postojala.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Oct 19, 2016 10:34 pm

William Murderface wrote:Jasno ko dan da su se Milo i Vučić zajedno smislili predstavu oko Dikića.
    То је можда теби јасно. Мило није ни довољно глуп ни довољно очајан да се упушта у авантуре те врсте. Без обзира колико Вучић био, могуће је, вољан.

Post by beatakeshi Wed Oct 19, 2016 10:35 pm

Meni je najpikantnija verzija da je Dikić za ulogu u maskenbalu nagrađen sa 100 000 e + pošiljkom opojnih droga za distribuciju po Srbiji.
    Bluberi

Post by Bluberi Wed Oct 19, 2016 10:41 pm

A i to je isto proverena informacija.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Oct 19, 2016 10:59 pm

No Country wrote:
    William Murderface wrote:Jasno ko dan da su se Milo i Vučić zajedno smislili predstavu oko Dikića.
    То је можда теби јасно. Мило није ни довољно глуп ни довољно очајан да се упушта у авантуре те врсте. Без обзира колико Вучић био, могуће је, вољан.

To je avantura kolko su oni državni udari na Pinku avantura.

Last edited by William Murderface on Wed Oct 19, 2016 11:05 pm; edited 1 time in total

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Bluberi

Post by Bluberi Wed Oct 19, 2016 11:01 pm

Nije baš to tako lako izvesti. Ili misliš da ih Rusi ne bi obaveštajno izbušili?
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Oct 19, 2016 11:08 pm

Мислим да је Милу авантура да од Вучића прави било каквог играча у Црној Гори, дабоме преко утицаја који овај већ има кроз про-српске опције.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Oct 19, 2016 11:11 pm

No Country wrote:Мислим да је Милу авантура да од Вучића прави било каквог играча у Црној Гори, дабоме преко утицаја који овај већ има кроз про-српске опције.

Kakv je to uticaj?

I ne mislim da time pravi bilo kakvog igrača od Vučića, samo mali quid pro quo među prijateljima. Mislim, spekulišem, naravno.

_____

Kinder Lad

Post by Kinder Lad Wed Oct 19, 2016 11:17 pm

ništa nije sigurno ali postoji prilično jasna gradacija po verovatnoći

_____
    alt-lib
    ficfiric

Post by ficfiric Wed Oct 19, 2016 11:21 pm

Videli smo i pre izbora da je Informer najavljivao drzavni udar za nedelju uvece. Toj ekipi nije prvi put da se igra drzavnog udara

_____

Uprava napolje!

plachkica

Post by plachkica Wed Oct 19, 2016 11:25 pm

Ali Milo, ne bi on to, on je bio protiv Miloševića, a za UE je i za NATO!
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Oct 19, 2016 11:31 pm

Вучић је, све такав какав је, тренутни српски Вожд. Како неко може да "изда Косово" и да остане Вожд, то је посебна прича. Али Вучић ево може. И сви ови што србују по Ц. Гори су, ето, стицајем околности упућени на човека који контролише Србију. А Мило не сме да српском Вожду диже рејтинг у свом дворишту, јербо би тиме радио у корист сопствене штете. Све сува логика, онолико колико логика може да преживи присуство 1 Вучића.
    Kinder Lad

Post by Kinder Lad Wed Oct 19, 2016 11:34 pm

No Country wrote:Вучић је, све такав какав је, тренутни српски Вожд. Како неко може да "изда Косово" и да остане Вожд, то је посебна прича. Али Вучић ево може. И сви ови што србују по Ц. Гори су, ето, стицајем околности упућени на човека који контролише Србију. А Мило не сме да српском Вожду диже рејтинг у свом дворишту, јербо би тиме радио у корист сопствене штете. Све сува логика, онолико колико логика може да преживи присуство 1 Вучића.

"hapsili" su ih bez lisica. meni nijedan drugi dokaz više ne treba

Last edited by Kinder Lad on Wed Oct 19, 2016 11:42 pm; edited 1 time in total
    Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Oct 19, 2016 11:37 pm

Pa ne može se o ovome sholastički iz prvih principa (Vučić je srpski Vožd, ergo...), fali tu empirije. A empirija nam govori da Vučuć stoji mnogo bolje sa Milom, nego sa opozicijom.

_____

Kinder Lad

Post by Kinder Lad Wed Oct 19, 2016 11:41 pm

William Murderface wrote:Pa ne može se o ovome sholastički iz prvih principa (Vučić je srpski Vožd, ergo...), fali tu empirije. A empirija nam govori da Vučuć stoji mnogo bolje sa Milom, nego sa opozicijom.

Upravo. Dao mu naslovnicu u Politici tri dana pred izbore. Ako to nije poruka na čijoj strani je "zvanična Srbija", ja ne znam šta je.
    Filipenko

Post by Filipenko Wed Oct 19, 2016 11:54 pm

Teofil je agitprop koji se bavi širenjem neprijateljske i antinarodne propagande.

Crna Gora - Page 7 Tumblr_n279ovkdy21s7e5k5o1_500
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Oct 20, 2016 12:06 am

Whatever. Мислим да би му (Милу) deniability била прва брига у овом вашем сценарију. А и даље ми недостаје мотив - што би он себи овим компликовао живот? Колико видим доста комфорно је победио, ка` и увек.
    Kinder Lad

Post by Kinder Lad Thu Oct 20, 2016 12:08 am

No Country wrote:Whatever. Мислим да би му (Милу) deniability била прва брига у овом вашем сценарију. А и даље ми недостаје мотив - што би он себи овим компликовао живот? Колико видим доста комфорно је победио, ка` и увек.

Uopšte nije comfortable win, far from that. Svaki poslanik mu je bio bitan. Tj i dalje je
    ficfiric

Post by ficfiric Thu Oct 20, 2016 12:10 am

Nije komforna pobeda. Opozicija i Milo su po broju poslanika tu negde i odlucuju manjine. Ako i sastavi vladu, ta vecina ce biti tanka

_____

Uprava napolje!

Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Oct 20, 2016 12:12 am

NIkad sa manje komfora. Kakav deniability? Pred kim? Mislim da ne uviđaš u kojoj meri je CG, a sada i Srbija zapravo post-demokratija. Javnost ne postoji.

Jel se sećaš da su i ovi "naši" oko onog državnog udara uhapsili nekog čobanina, budalu, kao potencijanog atentatora na Vučića, Neša SLina je to saopštio na KZŠ, pred 16000 policajaca. I šta je bilo? Ništa, pustili ga sutra i sledeće nedelje se to više nije ni pominjalo. So long, suckers!

_____

Bluberi

Post by Bluberi Thu Oct 20, 2016 12:12 am

Čeda obrisao patos sa Ljubicom G.

Last edited by Bluberi on Thu Oct 20, 2016 12:15 am; edited 1 time in total
    Bluberi

Post by Bluberi Thu Oct 20, 2016 12:14 am

William Murderface wrote:NIkad sa manje komfora. Kakav deniability? Pred kim? Mislim da ne uviđaš u kojoj meri je CG, a sada i Srbija zapravo post-demokratija. Javnost ne postoji.

Jel se sećaš da su i ovi "naši" oko onog državnog udara uhapsili nekog čobanina, budalu, kao potencijanog atentatora na Vučića, Neša SLina je to saopštio na KZŠ, pred 16000 policajaca. I šta je bilo? Ništa, pustili ga sutra i sledeće nedelje se to više nije ni pominjalo. So long, suckers!
    Previše ti je nategnuto poredjenje.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Oct 20, 2016 12:17 am

A, evo ga.
    I taj je bivši policajac, isto kao i Dikić, iz druge države (BiH). Od 2:00

_____

Post by Sponsored content

Similar topics

-

Current date/time is Thu Nov 14, 2024 5:14 pm