Crna Gora
- Post n°151
Re: Crna Gora
A prica se i da porodice imaju zajednicke biznise
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°152
A možda su ovi upali iz ko zna kog razloga, ali su provaljeni, a kad su već pali u krilo greota bi bilo ne upotrebiti ih na izborni dan.
- Post n°153
Nije nemoguće, ali je teško poverovati da bezbednjaci iz obe zemlje nisu znali za to. Dakle, čak iako je tako kao što kažeš, nekavrsta prećutnog dopuštenja je postojala.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°154
То је можда теби јасно. Мило није ни довољно глуп ни довољно очајан да се упушта у авантуре те врсте. Без обзира колико Вучић био, могуће је, вољан.William Murderface wrote:Jasno ko dan da su se Milo i Vučić zajedno smislili predstavu oko Dikića.
- Post n°155
Meni je najpikantnija verzija da je Dikić za ulogu u maskenbalu nagrađen sa 100 000 e + pošiljkom opojnih droga za distribuciju po Srbiji.
- Post n°157
No Country wrote:То је можда теби јасно. Мило није ни довољно глуп ни довољно очајан да се упушта у авантуре те врсте. Без обзира колико Вучић био, могуће је, вољан.William Murderface wrote:Jasno ko dan da su se Milo i Vučić zajedno smislili predstavu oko Dikića.
To je avantura kolko su oni državni udari na Pinku avantura.
Last edited by William Murderface on Wed Oct 19, 2016 11:05 pm; edited 1 time in total
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°158
Nije baš to tako lako izvesti. Ili misliš da ih Rusi ne bi obaveštajno izbušili?
- Guest
- Post n°159
Мислим да је Милу авантура да од Вучића прави било каквог играча у Црној Гори, дабоме преко утицаја који овај већ има кроз про-српске опције.
- Post n°160
No Country wrote:Мислим да је Милу авантура да од Вучића прави било каквог играча у Црној Гори, дабоме преко утицаја који овај већ има кроз про-српске опције.
Kakv je to uticaj?
I ne mislim da time pravi bilo kakvog igrača od Vučića, samo mali quid pro quo među prijateljima. Mislim, spekulišem, naravno.
_____
- Post n°161
ništa nije sigurno ali postoji prilično jasna gradacija po verovatnoći
_____
alt-lib
- Post n°162
Videli smo i pre izbora da je Informer najavljivao drzavni udar za nedelju uvece. Toj ekipi nije prvi put da se igra drzavnog udara
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°163
Ali Milo, ne bi on to, on je bio protiv Miloševića, a za UE je i za NATO!
- Guest
- Post n°164
Вучић је, све такав какав је, тренутни српски Вожд. Како неко може да "изда Косово" и да остане Вожд, то је посебна прича. Али Вучић ево може. И сви ови што србују по Ц. Гори су, ето, стицајем околности упућени на човека који контролише Србију. А Мило не сме да српском Вожду диже рејтинг у свом дворишту, јербо би тиме радио у корист сопствене штете. Све сува логика, онолико колико логика може да преживи присуство 1 Вучића.
- Post n°165
No Country wrote:Вучић је, све такав какав је, тренутни српски Вожд. Како неко може да "изда Косово" и да остане Вожд, то је посебна прича. Али Вучић ево може. И сви ови што србују по Ц. Гори су, ето, стицајем околности упућени на човека који контролише Србију. А Мило не сме да српском Вожду диже рејтинг у свом дворишту, јербо би тиме радио у корист сопствене штете. Све сува логика, онолико колико логика може да преживи присуство 1 Вучића.
"hapsili" su ih bez lisica. meni nijedan drugi dokaz više ne treba
Last edited by Kinder Lad on Wed Oct 19, 2016 11:42 pm; edited 1 time in total
- Post n°166
Pa ne može se o ovome sholastički iz prvih principa (Vučić je srpski Vožd, ergo...), fali tu empirije. A empirija nam govori da Vučuć stoji mnogo bolje sa Milom, nego sa opozicijom.
_____
- Post n°167
William Murderface wrote:Pa ne može se o ovome sholastički iz prvih principa (Vučić je srpski Vožd, ergo...), fali tu empirije. A empirija nam govori da Vučuć stoji mnogo bolje sa Milom, nego sa opozicijom.
Upravo. Dao mu naslovnicu u Politici tri dana pred izbore. Ako to nije poruka na čijoj strani je "zvanična Srbija", ja ne znam šta je.
- Post n°168
Teofil je agitprop koji se bavi širenjem neprijateljske i antinarodne propagande.
- Guest
- Post n°169
Whatever. Мислим да би му (Милу) deniability била прва брига у овом вашем сценарију. А и даље ми недостаје мотив - што би он себи овим компликовао живот? Колико видим доста комфорно је победио, ка` и увек.
- Post n°170
No Country wrote:Whatever. Мислим да би му (Милу) deniability била прва брига у овом вашем сценарију. А и даље ми недостаје мотив - што би он себи овим компликовао живот? Колико видим доста комфорно је победио, ка` и увек.
Uopšte nije comfortable win, far from that. Svaki poslanik mu je bio bitan. Tj i dalje je
- Post n°171
Nije komforna pobeda. Opozicija i Milo su po broju poslanika tu negde i odlucuju manjine. Ako i sastavi vladu, ta vecina ce biti tanka
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°172
NIkad sa manje komfora. Kakav deniability? Pred kim? Mislim da ne uviđaš u kojoj meri je CG, a sada i Srbija zapravo post-demokratija. Javnost ne postoji.
Jel se sećaš da su i ovi "naši" oko onog državnog udara uhapsili nekog čobanina, budalu, kao potencijanog atentatora na Vučića, Neša SLina je to saopštio na KZŠ, pred 16000 policajaca. I šta je bilo? Ništa, pustili ga sutra i sledeće nedelje se to više nije ni pominjalo. So long, suckers!
Jel se sećaš da su i ovi "naši" oko onog državnog udara uhapsili nekog čobanina, budalu, kao potencijanog atentatora na Vučića, Neša SLina je to saopštio na KZŠ, pred 16000 policajaca. I šta je bilo? Ništa, pustili ga sutra i sledeće nedelje se to više nije ni pominjalo. So long, suckers!
_____
- Post n°173
Čeda obrisao patos sa Ljubicom G.
Last edited by Bluberi on Thu Oct 20, 2016 12:15 am; edited 1 time in total
- Post n°174
Previše ti je nategnuto poredjenje.William Murderface wrote:NIkad sa manje komfora. Kakav deniability? Pred kim? Mislim da ne uviđaš u kojoj meri je CG, a sada i Srbija zapravo post-demokratija. Javnost ne postoji.
- Post n°175
A, evo ga.
I taj je bivši policajac, isto kao i Dikić, iz druge države (BiH). Od 2:00
I taj je bivši policajac, isto kao i Dikić, iz druge države (BiH). Od 2:00
_____