ostap bender wrote:pozvao u parkic kod ljuljaski
U moje vreme se to pjesmom govorilo!
ostap bender wrote:pozvao u parkic kod ljuljaski
bi kurac, debeo je i trom. verter bi trcao oko njega dok se ne izmori ko brus li ionda bi ga iznabadao.Jordan Rivers wrote:rasturio bi ga Toni kao burek za ovde
fernoux-h wrote:a šta mu je toni tačno napisao? i na šta je reagovao?
kobni zelaya wrote:Svako kome prajd nešto smeta može da mi se napase mudiju.
Anđe'o wrote:Šapnuo mi kobni zelaya da mogu da kvotujem njegovu rečenicu o kojoj se radi i ovde, pa evo je
Svako kome prajd nešto smeta može da mi se napase mudiju.
kobni zelaya wrote:Nije to jedini cilj, nego je to prva stanica. I ne znam što ponavljaš ista pitanja kao papagaj - gej populacija smatra da Prajd pomaže, pa se zato Prajd i dešava i tu ti i tvoji prijatelji majmuni koji prekidaju predavanja na fakultetima se ne pitate ništa.
FERNOUX H wrote:Ne bih baš rekao da prajdovci mogu ovako da se kurče. Tj. mogu, ali to kurčenje nema nikakvo uporište u stvarnosti - to je kurčenje bez kurca. Navijači su ti koji mogu da kažu "mi mislimo to što mislimo, i tu se vi ne pitate ništa", a ne neko sa Prajda. Navijači su mogli da prekinu svaki prajd do sad, sem sada kada su se policija i Vučić umešali. "Tolerantni" su mogli samo da kukaju policiji. (Ne likujem, samo kažem - to je realnost.) E sad, ili ti živiš u nekim fantazijama, ili je ovo što si napisao zapravo jedno kurčenje iza policijskih štitova.
kobni zelaya wrote:Gej populacija naravno ne može na žalost da se kurči, ali ja mogu na forumu
FERNOUX H wrote:Ok, ali to je veoma neozbiljno i ne vidim šta postižeš time - nikoga ne osnažuješ, ako to misliš, i samo ispadaš smešan.
Verterdegete wrote:@Kobni
Ti nemas muda ni posteno da se kurcis po internetu. Da imas, isao bi na te Srpske nacionaliste, Stormfront, ili makar krstaricu. Nego to radis ovde gde se svi slazu sa tobom i jos hajkaju klince.
kobni zelaya wrote:Imaš tamo onaj moj post malo više, par puta je kvotovan, to ti je odgovor.