Gay by birth, fabulous by choice
- Post n°51
Re: Gay by birth, fabulous by choice
Nisam sigurna. Mislim, u idealnom scenariju trebalo bi baš radnici da se solidarišu, kao i da lgbt drugari njih adresiraju na svakom svom okupljanju, ali u zatečenom stanju, čisto pragmatično, mislim da će se ideja širiti preko srednje klase. Dece i unuka crvene buržoazije.
- Post n°52
Tako je.
_____
The Politically Correct anti-racism depends on what it fights (or pretends to)—on the first-level racism itself, thus parasitizing its opponent: The PC anti-racism is sustained by the surplus-enjoyment which emerges when the PC-subject triumphantly reveals the hidden racist bias on an apparently neutral statement or gesture.
- Post n°53
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°54
Koliko vidim, Tasovac kaze da je nova atmosfera na prajdu rezultat rada Vlade.
Mnogo slojeva ima ta izjava ...
Mnogo slojeva ima ta izjava ...
- Post n°55
cekajte, vi ne znate da se jedna ekipa prajda upravo raspala na ovom pitanju (lgbt vs radnicka solidarnost) pre nekih 4-5 godina
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°56
Ako mogu malo da personalizujem ovaj topik, meni dosta znači da čujem vas neistomišljenike, da iskristališem stavove i slično...
Rekao bih da podržavam izjednačavanje prava pripadnika LGBT populacije s ostalim građanima. E sad, izašla mi ova slika na fejsu :
Meni je moram reći, ta estetika izrazito odbojna. Ne mogu tačno da put my finger on it, da kažem šta mi je odbojno kod nje. Utisak je da je u pitanju jedna izveštačena estetika, namerno okrenuta sama sebi, da je sasvim jasno odgovor na represiju pa je zato tako esktrovertna i flamboyant. Da ima za cilj jedno zatvaranje te zajednice u neki kalup.
Da li je možda priblem u nekom duboko usađenom mačizmu , kog nisam svestan ili tako nešto?
Naravno , ne moram valjda ni da kažem , taj problem po meni nema nikakve političke posledice,misilm ne umanjuje moju empatiju za LGBT zajednicu.
Rekao bih da podržavam izjednačavanje prava pripadnika LGBT populacije s ostalim građanima. E sad, izašla mi ova slika na fejsu :
- Spoiler:
Meni je moram reći, ta estetika izrazito odbojna. Ne mogu tačno da put my finger on it, da kažem šta mi je odbojno kod nje. Utisak je da je u pitanju jedna izveštačena estetika, namerno okrenuta sama sebi, da je sasvim jasno odgovor na represiju pa je zato tako esktrovertna i flamboyant. Da ima za cilj jedno zatvaranje te zajednice u neki kalup.
Da li je možda priblem u nekom duboko usađenom mačizmu , kog nisam svestan ili tako nešto?
Naravno , ne moram valjda ni da kažem , taj problem po meni nema nikakve političke posledice,misilm ne umanjuje moju empatiju za LGBT zajednicu.
- Post n°57
Šuvar i varivo wrote:Ako mogu malo da personalizujem ovaj topik, meni dosta znači da čujem vas neistomišljenike, da iskristališem stavove i slično...
Ovo je jedino bitno:
Rekao bih da podržavam izjednačavanje prava pripadnika LGBT populacije s ostalim građanima.
Estetika je kiceraj i pozerstvo, ali koga boli kurac za estetiku.
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
- Post n°58
suvare, nije to pitanje estetike. zapravo si se dotakao jednog problema, sto se lepo vidi svake godine na prajdu. najveci deo gej populacije su ljudi koji se oblace i izgledaju kao i ti. moj rodjeni kum je gej, OK autovao se dosta kasno negde izmedju 35 i 40 ali ne moze biti vise strejt u estetici - lepi dzemperi i pantalone od stofa ili somota. voli dzez a ne trash pop. cita, nije povrsan. takve ljude nikada ne vidis na prajdu a jos manje na govornici. umesto toga danas ona blazirana trandza pevacica koja se nije pomerila pedalj od filipa modelo pre 20 godina kada je imitrao cakanu na podijumu industrije ogrnut u perje. to je taj suvarov stereotip. ja bih bio srecniji da ova grupa koju sam personifikovao kroz mog kuma ima reprezentaciju na prajdu a ne freak show dejavu.
izvinjavam se, ne mislim nista lose, mozda sam samo malo konzervativan veceras. iznervirali su me kosarkasi.
izvinjavam se, ne mislim nista lose, mozda sam samo malo konzervativan veceras. iznervirali su me kosarkasi.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°60
bilo ovo?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°61
will no one think about the children!
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°63
meni deluje da je samo izludeo vertera koji je zatim i popio ban.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°64
2 Шувар: Ма не секирај се, it only takes time. Када то буде овако изгледало, све ће ти бити потаман. Проверено.
Знаш како у Ванкуверу зову Halloween? Pride parade for straight people...
Знаш како у Ванкуверу зову Halloween? Pride parade for straight people...
- Post n°65
Ovo je ekstra.
_____
The Politically Correct anti-racism depends on what it fights (or pretends to)—on the first-level racism itself, thus parasitizing its opponent: The PC anti-racism is sustained by the surplus-enjoyment which emerges when the PC-subject triumphantly reveals the hidden racist bias on an apparently neutral statement or gesture.
- Post n°66
Btw. na PPP počnite od 448. strane
_____
- Post n°68
ostap bender wrote:meni deluje da je samo izludeo vertera koji je zatim i popio ban.
šta je to bilo?
_____
- Post n°69
pa vertrer je banovan zato sto je izazvao tonija na ferku (doduse je toni pre toga da mu je inbox otvoren za dogovore te vrste).
_____
- Guest
- Post n°71
Realno, kao staru kuhinju pre nego što Cousins on Call odrade novu.
- Post n°72
meni je taj poziv zazvucao malo homoeroticno (cekam te u parkicu) bas kao i tonijevo 'otvaranje' inboxa. pri tome oko cega se tamo svadjaju meni nije jasno. ne da sam bas trosio misli. vise sam zauzet obozavanjem pau gasola.
_____
- Post n°73
a šta mu je toni tačno napisao? i na šta je reagovao?
_____
- Post n°74
No Country for Old Man wrote:2 Шувар: Ма не секирај се, it only takes time.
Upravo tako. I ja sam gunđao u početku, a sad su mi slatki, čak i seksi. To je kao karneval, i to bukvalno ("davanje mesa", lol).
- Post n°75
@fervex: ma verter je prozvao forumase da se kurce po stormfront sajtu a ne po ppp. onda mu je toni napisao da mu je njegov mail otvoren za dogovore oko kurcenja. zatim ga je verter, pod imenom i prezimenom, pozvao u parkic kod ljuljaski. tako nesto.