iskustva mnoge dece koju su odgojili gejevi pokazuju da taj odgoj u proseku nije bio inferioran u odnosu na odgoj od stran estrejt roditelja.
zašto zatvarati oči nad time?
bela maca wrote:zašto diskriminisati gej porodicu?
iskustva mnoge dece koju su odgojili gejevi pokazuju da taj odgoj u proseku nije bio inferioran u odnosu na odgoj od stran estrejt roditelja.
uskok i ajduk wrote:bela maca wrote:zašto diskriminisati gej porodicu?
Не знам бела мацо, можда моја везаност за мајку. (могуће да сматрам да ме нико не би разумео на целом свету да немам мајку, па не желим то ни другима) Лепо сам рекао да немам рационалне аргументе. То је ствар свиђања или не свиђања, људи могу бити конзервативни из потпуно ирационалних разлога. Ни теби се не свиђа свака нова појава, зар не?
William Murderface wrote:Pa to sa belom decom je presudno.
zastitnik gotama wrote:dap, bukvalno pitaju jel hoces romsko dete i ako kazes da neces traze ti drugo.
neverovatno.
William Murderface wrote:Uskoce, mnoga deca su odrasla bez majke od kad je sveta i veka
Ти дабоме ниси ни глуп ни наиван, дапаче. Код тебе је наивност идеологија.William Murderface wrote:Opet se slazem s uskokom
Mislim da Blok nije do sad bas ozbiljno razmisljao na ove teme, pa mu zato nije ni palo na pamet ovo sto kaze ZG. Ali primetite da nigde nije rekao nista iz uobicajenog homofobnog recnika. Nigde nije rekao da je to bolest, da je neprirodno, da je gadno, niti ista slicno. (Na jednom mestu je rekao - mi obicni - ali cak i ta formulacija je benigna i ne implicira da su oni "nebicni" na bilo koji nacin manje vredni ili im nesto fali). Meni je to dovoljna osnova za normalan razgovor.
uskok i ajduk wrote:William Murderface wrote:Uskoce, mnoga deca su odrasla bez majke od kad je sveta i veka
И да ли је твоја тврдња да си сигуран да нису због тога емоционално осакаћени?
bela maca wrote:imali smo pre oko godinu dana raspravu o ovome na ppp
No Country wrote:Ти дабоме ниси ни глуп ни наиван, дапаче. Код тебе је наивност идеологија.William Murderface wrote:Opet se slazem s uskokom
Mislim da Blok nije do sad bas ozbiljno razmisljao na ove teme, pa mu zato nije ni palo na pamet ovo sto kaze ZG. Ali primetite da nigde nije rekao nista iz uobicajenog homofobnog recnika. Nigde nije rekao da je to bolest, da je neprirodno, da je gadno, niti ista slicno. (Na jednom mestu je rekao - mi obicni - ali cak i ta formulacija je benigna i ne implicira da su oni "nebicni" na bilo koji nacin manje vredni ili im nesto fali). Meni je to dovoljna osnova za normalan razgovor.