Gay by birth, fabulous by choice
- Guest
- Post n°452
Re: Gay by birth, fabulous by choice
Filipenko wrote:yoyogi wrote:
Tu bih u pomoć pozvao "Dveri". Koliko shvatam, to po njihovom programu ne bi bilo moguće. I tu sam uz Dveri, zabole me šta mislite.
Skakao bi Boskicu u krilu?
Putina. Zabranjeno propagiranje LGBT. On je to uramio u zakon.
- Post n°453
Jao Jo kuco stara, ko te ne zna skupo bi te platio. A na Tajlandu sta si sve radio kad si bio nasty boy, i posle svega toga sad tako, odmah bi uvodio putinovske mere.
- Guest
- Post n°454
Mekong wrote:Jao Jo kuco stara, ko te ne zna skupo bi te platio. A na Tajlandu sta si sve radio kad si bio nasty boy, i posle svega toga sad tako, odmah bi uvodio putinovske mere.
Šta, to nije bilo propagiranje, ko da ne sme čovek da se vidi kako prolazi sa dve ženske. Ima ih tako po ulicama na milione svaki dan.
- Post n°455
Eh prijatelju bludni, ispricaj sta si sve radio u BKK, nisu bile samo zene, nasi smo pobogu.
- Guest
- Post n°456
Hehe, došo maskirani da podjebava. Kada bi samo znao kako je to lepo raditi sa ženama, odma bi izdo svoju posebnost.
- Guest
- Post n°459
Mekong wrote:Jao Jo kuco stara, ko te ne zna skupo bi te platio. A na Tajlandu sta si sve radio kad si bio nasty boy, i posle svega toga sad tako, odmah bi uvodio putinovske mere.
Nije ga mrzelo, što li je čekao do sada i do ovog topika? Ma da nije on jedan od njih? Neka ga, neka jeste, ima i njih ovako podmuklih.
Oni sa lancima i pajserima što ih propuštaju kroz šake prave veliku grešku misleći da su svi ovakvi. Pa i da jesu, ni njihov LGBT ni ako su ovakvi nije krivično delo, ko su oni da im sude.
- Post n°460
Е Гари ово је баш занимљиво.yoyogi wrote:Mekong wrote:Jao Jo kuco stara, ko te ne zna skupo bi te platio. A na Tajlandu sta si sve radio kad si bio nasty boy, i posle svega toga sad tako, odmah bi uvodio putinovske mere.
Nije ga mrzelo, što li je čekao do sada i do ovog topika? Ma da nije on jedan od njih? Neka ga, neka jeste, ima i njih ovako podmuklih.
Oni sa lancima i pajserima što ih propuštaju kroz šake prave veliku grešku misleći da su svi ovakvi. Pa i da jesu, ni njihov LGBT ni ako su ovakvi nije krivično delo, ko su oni da im sude.
- Post n°461
E moj prijatelju Jo, a šta će reći mali Sreto iz Kušiljeva kada si ga oterao i blokirao sa foruma srba u Japanu, jer nije hteo da šiljite zajedno kad si mu nudio? Došao momak na forum da pita kako da upiše studije, a zamalo da završi u palati Kita Telera. Obično takvi posle i pljuju po LGBT osobama kao naš latentni Jo.
- Korisnik
- Post n°462
Jel Japan strogo patrijarhalan i konvervativan?
- Guest
- Post n°463
Mekong wrote:E moj prijatelju Jo, a šta će reći mali Sreto iz Kušiljeva kada si ga oterao i blokirao sa foruma srba u Japanu, jer nije hteo da šiljite zajedno kad si mu nudio? Došao momak na forum da pita kako da upiše studije, a zamalo da završi u palati Kita Telera. Obično takvi posle i pljuju po LGBT osobama kao naš latentni Jo.
Ako je to taj isti, nisam ga blokirao samo je pitao takve gluposti da nisam hteo da se to vidi na sajtu.
Ništa ja ne pljujem po LGBT samo kažem da mi se sviđa Putinov zakon da nema propagande. Neka su šta su, baš me briga.
- Guest
- Post n°464
ontheotherhand wrote:Jel Japan strogo patrijarhalan i konvervativan?
Konzervativan. Nije patrijarhalan jer Japanke, žene, vladaju porodicama. Malo će vam biti novo, gay u Japanu nisu feminizirani nego kao onaj Lotar iz stripa o Mandraku. Macho. Mišićavi, nose maskirne uniforme i vjetnamke, kao Lazanski. Butch.
- Guest
- Post n°465
Mekong wrote:... Obično takvi posle i pljuju po LGBT osobama kao naš latentni Jo.
Ti, pravi, kaži ovakvima kao ja u ruskoj Dumi da su latentni čim su izglasali takav zakon.
- Post n°467
koko je ruzan ovaj desno mandril
od one "debate stoljeca" svuda mi se prividja peterson
od one "debate stoljeca" svuda mi se prividja peterson
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°468
https://www.facebook.com/347111359028276/posts/610989792640430/
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°470
ziloti imaju tamo uporiste, setaju na litiji za valjevsku gracanicu vec godinama, a vidim da je i muz antivakserke jovane bio
Opet, jeste malo cudno, do sad su setnje prolazile glatko
Opet, jeste malo cudno, do sad su setnje prolazile glatko
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°472
Pa čekaj, jel danas fešta?
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°473
jep
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°474
Na medijima ni reči.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°475
Čitao sam juce arhivirane teme o prajdu 2009(šteta što bez naloga ne može da se vidi ČvP) ,ko bi rekao da će budućnost ovako izgledati.
Inače
https://srbin.info/pocetna/aktuelno/beograd-pravoslavno-okupljanje-se-nastavlja-ambasador-sad-u-protestnoj-setnji/#.XX4QRulUnd8.facebook
Inače
https://srbin.info/pocetna/aktuelno/beograd-pravoslavno-okupljanje-se-nastavlja-ambasador-sad-u-protestnoj-setnji/#.XX4QRulUnd8.facebook
_____
Pristalica krvne osvete