kakvim aktivističkim vodama
Gay by birth, fabulous by choice
- Post n°526
Re: Gay by birth, fabulous by choice
prodavala je neke kristale i slične gluposti, ne bi mi palo na pamet da je u bilo
- Guest
- Post n°527
plachkica wrote:pokušavam da nađem onaj njen video 'zašto sam napustila vice', tad sam prvi put i čula za nju
ja još uvek nisam čuo za nju
- Post n°528
plachkica wrote:prodavala je neke kristale i slične gluposti, ne bi mi palo na pamet da je u bilo
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°529
Ne znam sta znaci originalan i bezbedan nacin da se pojavljuje u javnosti,niti zasto bi bila ugrožena.Daï Djakman Faré wrote:jel to mislis ili znas da naplacuje ? ja sam mislio da je to samo originalan i bezbedan nacin da se pojavljuje u javnosti. ali sasvim moguce i da zaradjuje- ona je libekovac a ja jesam operisan od tog bilo kakvog preduzetnickog momenta pa je logicno da taj detalj nedostaje u mojoj analizidisident wrote:Počela je zbog para,kao i svaki sarlatan vračara beli mag u srbiji
Al evo opet,provereno naplaćuje svoje usluge ,od vidovnjastva,magije,do prodaje svecica i kristala,magičnih naravno.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°530
Aktivsricke vode,onaj cuck dečko iz Vice članka je bio nesto u vrhu Libeka ubacio da bude i ona nesto pa su putovali malo po svetu,tipa Ukrajiniplachkica wrote:prodavala je neke kristale i slične gluposti, ne bi mi palo na pamet da je u bilo
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°531
nema videa, tja, ima samo repova
https://www.vugl.rs/artikli/misljenja/tarotbejb-sa-deckom-na-terasi-ili-realnost-novinara-u-srbiji/
https://www.vugl.rs/artikli/misljenja/tarotbejb-sa-deckom-na-terasi-ili-realnost-novinara-u-srbiji/
- Post n°532
originalan - novel & hipsterski zanimljiv (znas da hipsteri vole da im se re-discoveruje nesto sto postoji a od cega su oni socioekonomski & kulturoloski udaljeni). a bezbeden znaci da je to aktivnost sa 0 rizika, ne iznosi nikakve teze koje mora da brani sto je radila kada je bila libekovka.disident wrote:Ne znam sta znaci originalan i bezbedan nacin da se pojavljuje u javnosti,niti zasto bi bila ugrožena.
Al evo opet,provereno naplaćuje svoje usluge ,od vidovnjastva,magije,do prodaje svecica i kristala,magičnih naravno.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°533
Daï Djakman Faré wrote:jel to mislis ili znas da naplacuje ? ja sam mislio da je to samo originalan i bezbedan nacin da se pojavljuje u javnosti. ali sasvim moguce i da zaradjuje- ona je libekovac a ja jesam operisan od tog bilo kakvog preduzetnickog momenta pa je logicno da taj detalj nedostaje u mojoj analizidisident wrote:Počela je zbog para,kao i svaki sarlatan vračara beli mag u srbiji
naplacuje i svece i one kristale i savete. sve je to jako smesno, mada ne znam stvarno sta ce na prajdu.
_____
????
- Post n°534
pa mora da brani tezu da polozaj zvezda u trenutku kad si se rodio govorio nesto o tome s kim se jebes. Mada lakse to nego minarhizam
_____
????
- Post n°535
i know she was really into kucinichErős Pista wrote:plachkica wrote:prodavala je neke kristale i slične gluposti, ne bi mi palo na pamet da je u bilo
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°536
Meni je najjači utisak što se gro u javnosti aktivnih libekovaca bave totalnim bullshit poslovima (R.I.P. David Graeber). Obožavaju Džona Galta i Hauarda Rorka, ali nisu ni arhitekte, ni captains of industry, ma nisu čak ni ekonomisti, nego prodavci magle, odvratajzeri at best.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°537
Inace je nvo u srbiji skopcan sa nizom pretnji i opasnosti po tvoju bezbednostDaï Djakman Faré wrote:originalan - novel & hipsterski zanimljiv (znas da hipsteri vole da im se re-discoveruje nesto sto postoji a od cega su oni socioekonomski & kulturoloski udaljeni). a bezbeden znaci da je to aktivnost sa 0 rizika, ne iznosi nikakve teze koje mora da brani sto je radila kada je bila libekovka.disident wrote:Ne znam sta znaci originalan i bezbedan nacin da se pojavljuje u javnosti,niti zasto bi bila ugrožena.
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°538
1+Erős Pista wrote:Meni je najjači utisak što se gro u javnosti aktivnih libekovaca bave totalnim bullshit poslovima (R.I.P. David Graeber). Obožavaju Džona Galta i Hauarda Rorka, ali nisu ni arhitekte, ni captains of industry, ma nisu čak ni ekonomisti, nego prodavci magle, odvratajzeri at best.
Njihovi roditelji su nesto slicno, samo verzija za sirotinju, znaci ministarstva, drzavne strukture, sitniji dobitnici tranzicije itd. Inace deo libeka koji sam upoznao pri samom osnivanju su momci i devojke koje je i bog i biologija zajebao za sve pare, u svakom smislu.
Ponekad imam utisak da je moj zivot losa karikatura
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°539
eto npr potpuno mi je promaklo sve to, tj. burundijevi tarobejb dopisnici nisu bili na forumu u to vrijemeplachkica wrote:nema videa, tja, ima samo repova
_____
- Post n°540
I moja bivsa zena otvara tarot i fazon sisla sa romanije i stvarno da joj neko pridje sa pricom o feminizmu u kc gradu, to bi stvarno bilo presmesno
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°541
Ono fazon ooook da vidimo sta ti kazu karte, a posle cu te karam
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°542
Daï Djakman Faré wrote:eto npr potpuno mi je promaklo sve to, tj. burundijevi tarobejb dopisnici nisu bili na forumu u to vrijemeplachkica wrote:nema videa, tja, ima samo repova
kacio je vilijam kad je bilo izaslo. Dosta duboki uvidi - plate male, uslovi teski, troskova mnogo, radnik izrabljivan.
_____
????
- Post n°543
E sad, da li ce ti biti lepo ili ruzno to zavisi od karata
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°544
Skolovala bibliotekarstvo i psihologiju
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°545
Doduse meni je najsmesnije to da su je doveli kao influenserku
Brate mili koliko se sve to otaljava
Brate mili koliko se sve to otaljava
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°546
Продавци кристала су ми највећа мистерија у овом граду. Има једно 3-4 радње у центру, у које отприлике нико никад не улази, а продају робу једно 3х скупље него што је на Алију. А продавци у тим радњама су оно фазон посвећени скроз томе.
- Post n°547
mmm, magija, manipulacija, muškarci
- Post n°548
ovo je jezivo, čak i kao koncept je jezivo
stvarno, šta će ovo na prajdu?
stvarno, šta će ovo na prajdu?
- Post n°549
Bacice kletvu na homofobiju!
_____