i zato je sajberka fejk i jadna.
Last edited by Mr.Pink on Wed Sep 02, 2015 8:54 pm; edited 1 time in total
Ok, meni je situacija da je neko popišan i izudaran, tebi da je neko glupav. Dobro.Bluberi wrote:
Uletanje u supkulturu koju ne poznaješ već joj učitavaš smisao je u najmanju ruku glupavo.
+1ostap bender wrote:meni zapravo nije problem sajberkino nerazumevanje. ono ovde nije ni bitno. meni je ovde bitno sto se bratovistina i nasilje po narudzbini desnice identifikuje kao levica. ne razumem kako smo dosli do toga da se mimi koristi kao etalon emancipacije ili da se desava neka cudna misaproprijacija kulture devedesetih koja se redukuje na uprostene analogije sa hip-hopom s kojim nema zapravo gotovo nikakve (da prosti erik gordy) dodirne tacke.
takodje ne razumem sta je problem u tome sto je moderacija stala u zastitu svoje drugarice pa cak i kada moze da misli da ona nema ispravno razumevanja fenomena mimi mercedeZ. eto desilo se. fernoux popio po nosu pa smo se posle ko mimi izvinjavali. samo smo ga mi vratili na cert i stitimo ga od obezbedjenja.
Da zatvorimo topik i tačka?plachkica wrote:Hej ljudi, manite se relativizacije kroz glupavu ideološku priču.
Devojka* je dobila pesnicu u glavu. Tacka!
Obezbeđenje nije reagovalo. Tačka!
Tri tipa su je jurila. Tačka.
Mimi, čiju neku ideološku priču prati nasilnica, je napujdala svoje pajtaše na nju. Tačka.
Pored fizičkog nasilja devojka trpi i cyberbullying. Tačka.
*Zaboravite da je to Cyber.
To pokušavam da objasnim Bluberiju. Ne zanima me je li glupava, histerična, nabijeđena, štagod. Odbijam argument minića, to je sve.plachkica wrote:Hej ljudi, manite se relativizacije kroz glupavu ideološku priču.
Devojka* je dobila pesnicu u glavu. Tacka!
Obezbeđenje nije reagovalo. Tačka!
Tri tipa su je jurila. Tačka.
Mimi, čiju neku ideološku priču prati nasilnica, je napujdala svoje pajtaše na nju. Tačka.
Pored fizičkog nasilja devojka trpi i cyberbullying. Tačka.
*Zaboravite da je to Cyber.
plachkica wrote:Devojka* je dobila pesnicu u glavu. Tacka!
ostap bender wrote:ne razumem kako smo dosli do toga da se mimi koristi kao etalon emancipacije ili da se desava neka cudna misaproprijacija kulture devedesetih koja se redukuje na uprostene analogije sa hip-hopom s kojim nema zapravo gotovo nikakve (da prosti erik gordy) dodirne tacke.
ostap bender:
.. fenomena Mimi Mercedez
plachkica wrote:
Samo želim skrenuti fokus sa Cyber i njenog aktivizma koji sa ovim nema nikakve veze,
kao što u osnovi nema veze ni sa MM.
plachkica wrote:I da Uskoče, pitaću te opet.
"Polusvet", zašto tom kvalifikacijom određenu grupu ljudi oslobađaš odgovornosti za svoje ponašanje?
Mr.Pink wrote:plachkica wrote:
Samo želim skrenuti fokus sa Cyber i njenog aktivizma koji sa ovim nema nikakve veze,
kao što u osnovi nema veze ni sa MM.
e ja mislim da baš ima veze, da je tu tviterašicu upravo aktivizam i odveo na taj koncert, tj. da je ova "kantautorka" prepoznata kao nekakav kompanjon u toj borbi.
i to je ovde zapravo i jedino vredno pažnje i diskusije.
A, ne? I nemoj me vrijeđati, podmećeš da podmećem. Ne podmećem. Zar niste i F. i ti i evo sad MrPink rekli da nije to bitno, nego je bitno što je sama tražila kontakt s proleterskim nasiljem iz pogrešnih glupavih razloga. Jeste. Jel tako, tako je. Dakle nemoj, molim te.Bluberi wrote:Tu priču o obilasku nasilja kao nebitnog prodaj nekom drugom,
Bluberi wrote:Bla bla truć truć.
Jel može da se uzme da apriori niko ne podržava nasilje ni nad kim? I da se onda razgovara o znatno zanimljivijem aspektu cele stvari...otto katz wrote:Mr.Pink wrote:
e ja mislim da baš ima veze, da je tu tviterašicu upravo aktivizam i odveo na taj koncert, tj. da je ova "kantautorka" prepoznata kao nekakav kompanjon u toj borbi.
Čekaj, čekaj... Pokušajmo, molim te, na trenutak zadržati pažnju. Ja znam da u ovoj situaciji hiperprodukcije informacija to nije lako, ali pretpostavljam da si u situaciju upućen otprilike kao i ja, uglavnom preko foruma. Prva informacija je bila da je Sajber popišana i izudarana i pod kojim okolnostima. Tu je F. likovao i suvereno se sprdao. Oko toga je izbila frka. Onda su pristigle informacije o Sajberčinom bekgraundu, o njenoj reakciji na traumu itd. I tu sad F., Bluberi i ti potpuno prelazite preko nasilja kao nebitnog(tm), nego da je jedino bitno koji je ova Sajber lik i kako je bilo suđeno da nađe đavola amen. Ništa drugo do minić. Ja se tebi čudim da to ne vidiš.
otto katz wrote:Mr.Pink wrote:
Čekaj, čekaj... Pokušajmo, molim te, na trenutak zadržati pažnju. Ja znam da u ovoj situaciji hiperprodukcije informacija to nije lako, ali pretpostavljam da si u situaciju upućen otprilike kao i ja, uglavnom preko foruma. Prva informacija je bila da je Sajber popišana i izudarana i pod kojim okolnostima. Tu je F. likovao i suvereno se sprdao. Oko toga je izbila frka. Onda su pristigle informacije o Sajberčinom bekgraundu, o njenoj reakciji na traumu itd. I tu sad F., Bluberi i ti potpuno prelazite preko nasilja kao nebitnog(tm), nego da je jedino bitno koji je ova Sajber lik i kako je bilo suđeno da nađe đavola amen. Ništa drugo do minić. Ja se tebi čudim da to ne vidiš.