William Murderface wrote:Pa to i kažem, dobar je, ali kad su filmovi poput njega i Final Girls najbolji na listi, onda vidiš koliko je produkcija žanrovski pravovernijih horora bila loša. Mislim ja bih rekao da on i jeste horor u širem smislu (ako su to i Fearless Vampire Killers i Shaun of the Dead, onda što ne bi bio i ovaj), samo je opet problem kad ti samo takvi horori valjaju u celoj godini.
Poltergeista sam gledao i to u bioskopu, aaaargh! Užasno loše, potpuno nepotreban, izgleda jeftino, neubedljivo, ma strašno. Ne znam da li si gledao original? To je bio jedan od prvih horora koje sam u životu gledao, na videu, kod nekih porodičnih prijatelja (u to vreme je video bio retkost i mi ga još nismo imali) i posle nisam mogao da spavam cele noći.
Uporedi samo čuveni clown scene u originalu i u rimejku, i provali koliko je prva genijalnija od druge i na koje sve načine.
Napisao si, u prethodnom postu, rimejk Poltergejsta, ja procitao rimejk Ghostbusters-a.
Gledao sam original (Poltergejsta) kao klinac, to mi je uz Stravu u Ulici Brestova, Maglu i Stvar, Alijena i To bio jedan on najstrasnijih i najomiljenijih filmova. A ova scena iz rimejka deluje vise komicno nego strasno.