pomoć
- Post n°77
Re: pomoć
У ствари јесте, све ти је то сопстверРЖ. Ал' ово ти је додатак за у прегледач, не нешто што би се инсталисало ван њега.
Него кажи је ли ти прорадило.
Него кажи је ли ти прорадило.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°78
tzv produzetak pregledaca. javim sutra iz kanca jer mi se samo tamo to desava. razmisljao sam da li je mozda do modela konekcije, posto se kacim mreznim kablom na ruter u koji je uboden neki telekom usb internet, ali opet sve moguce na netu otvaram osim te jedne strane. kolega koji se zakaci na isti nacin kod sebe na kompu radi normalno.
- Post n°79
То је до прегледача, кад детектује мешање безбедног и небезбедног протокола на истој адреси, онда напросто утврди да није безбедно да шаљеш лозинку преко такве везе и одјебе везу. Око тога су последњих месеци врлудали, бар у Мозили, једна верзија се понаша овако, следећа онако. У два наврата сам морао по неколико недеља да се качим на Бурунди са лептопа (где терам Пенџери 7, овде је Убунту) а и са овим додатком сваких неколико дана или недеља хоће да не види Бурунди, ал' то се решава рестартом прегледача.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°80
a pazi danas, u kancu rutinski otvara stranicu iako pored stoji not secure za konekciju. mada juce mi i nije slao tu poruku vec ono sto pise, atmail.dreamhost.com took too long to respond, dok je na svim drugim konekcijama u isto vreme odmah otvarao.
- Post n°81
А да, уме то. Прво ради понекад, па онда чешће неће него што оће, па онда један дан све пушта, па онда опет... то мало зависи од осталог садржаја на страници, колико је помешано безбедног и не. Мислим да је на форуму било око тога што цео форум иде небезбедно а онда се на страници нађе гомила сличица или линака на јућуб који јесу... мислим да негде скупља податке и статистику док не дође до закључка, а онда катанац.
Држи ти тај додатак при руци.
Држи ти тај додатак при руци.
_____
- Guest
- Post n°82
Ne mogu da upalim laptop. Jebeno nema ni dva meseca. Dakle, pokusavala sam da skinem torent, i brauzer mi je skroz podivljao, krenuo da otvara nove tabove i da mi nudi neke ekstenzije. I nije bili sanse da sve to pozatvaram, pa sam izvadila bateriju. I sad ne mogu da ga upalim. Zasvetli pa se ugasi, i tako u nedogled. Je l imate neku ideju sta bih mogla da uradim?
- Post n°83
Pa ono, nema dovoljno podataka da ti kažemo šta da radiš. Trepće li lampica za disk? Generalno, tako nešto kad neće, učita se neko rescue okruženje sa nekog nosača podataka, malo se proprčka i skapira šta je. Kažeš da je nov, ponesi ga u zvanični servis, samo prilikom opisa simptoma izostavi deo gde čupaš bateriju for no apparent reason whatsoever.
- Post n°84
Izvadila bateriju na živo? Što nisi jednostavno držala Power taster par sekundi što bi ga normalno ugasilo?
Samo servis...i prećuti za bateriju, reci samo da se ugasio i da od tada ne može da se upali.
Samo servis...i prećuti za bateriju, reci samo da se ugasio i da od tada ne može da se upali.
- Post n°85
A pre toga Ctrl+Alt+Del pa ugasis ono sto ti pravi problem
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°87
Ma moze sigurno, to je nesto sa napajanjem najverovatnije.
Sledeci put preseci zice u trafostanici
Sledeci put preseci zice u trafostanici
_____
alt-lib
- Post n°88
E samo jedna stvar, jesi probala da ga upalis bez baterije?
_____
alt-lib
- Post n°90
u garanciji si, zar ne?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°92
U servis i ni reč o bateriji. Baterija se nikada ne vadi na živo, čak ni kada je laptop u "sleep" modu osim ako nemaš neku zverčicu od 1000+ evra koja ima sofisticirani power management.
Pravi se luda, kaži radio je a sad neće
Pravi se luda, kaži radio je a sad neće
- Korisnik
- Post n°93
Dajte preporuku za neki dobar servis mobilnih. Prošli put sam loše prošao sa jednim likom na Brdu.
- Post n°95
ffmpeg?
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°96
sound forge treba da moze. batch converter opcija
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°98
Vecina konvertovanja su moguca online. Ukucas u google sta ti treba i naci ces online converter
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°99
nasao sam u medjuvremenu, movavi program neki istovremeno je i editor i muvi mejkre, samo nisam bio pri netu da prijavim. online opcija mi nije pasala, jer sam trebao da prebacim neki fajl od skoro giga velicine, izvinjavam se sto to nisam napomenuo i hvala.
- Post n°100
Može verovatno ovde. Da li je 60 evra mnogo za ovo?