- Post n°101
Re: Google
Ja bih npr bio spremniji da DeepMind donosi odluke o izdavanju viza ljudima, nego npr kapaciteti tipa Trumpa ili Vucica.
- Post n°102
Ma dobro to dok jos masine "sluze" nas, drugacije sam shvatio
_____
alt-lib
- Post n°103
A zasto je pojava svesne AI neraskidivo vezana sa zeljom da porobi ljudsku vrstu?
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Post n°104
lalinea wrote:A zasto je pojava svesne AI neraskidivo vezana sa zeljom da porobi ljudsku vrstu?
Зато што Холивуд не да паре за другачије сценарије.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°105
Lako je sve svaliti na Holivud, ali po Warhammer proročanstvima, Dark Age of Technology je sve samo ne stvar sa kojom se čovek može šaliti. Kada dođe do ustanka Men of Iron protiv ljudi od krvi i mesa, ni tehnosveštenici sa Marsa nas neće moći spasiti sve dok se Imperator ne razotkrije i preuzme kontrolu.
Silica Animus vreba, pa vi vidite šta ćete. Imperatore, ako ovo čitaš, smiluj se na nas koji te još uvek ne možemo poznati kako zaslužuješ i potrebuješ.
Silica Animus vreba, pa vi vidite šta ćete. Imperatore, ako ovo čitaš, smiluj se na nas koji te još uvek ne možemo poznati kako zaslužuješ i potrebuješ.
- Post n°106
Ne znam sta tacno mislis pod ovim, ali Alpha vuce neke prilicno rizicne poteze.Kinder Lad wrote:Pocecu da se plasim tek onda kad budu napravili nesto sto ce vuci poteze na svoju stetu
Ozbiljan sam.
_____
- Post n°107
lalinea wrote:A zasto je pojava svesne AI neraskidivo vezana sa zeljom da porobi ljudsku vrstu?
Pa, na nivou normalne ljudske inteligencije, intuitivno je da, ako zelis boljitak za covecanstvo, onda je ropstvo idealna solucija. Da li ce neki super-duper AI isto tako da misli, to ne znam, posto nisam toliko pametan, ali ja kad vidim sta obican narod zeli, onda pomislim da ga treba, za njegovo dobro, uterati u neke gulage. Eto. S tim da donekle preterujem, ali takvo je bilo pitanje.
- Post n°108
lalinea wrote:Ne znam sta tacno mislis pod ovim, ali Alpha vuce neke prilicno rizicne poteze.Kinder Lad wrote:Pocecu da se plasim tek onda kad budu napravili nesto sto ce vuci poteze na svoju stetu
Ozbiljan sam.
Nisam na to mislio. Mislio sam, pre svega, na - zrtvovanje.
- Post n°109
Filipenko wrote:Lako je sve svaliti na Holivud, ali po Warhammer proročanstvima
...што му излази на исто. Холивуд је ту само скраћеница, јер вештачки ум је једно велико непознато с којим се никад нисмо срели и онда, по старом људском обичају, у њега пројектујемо себе. А знамо ми нас, мани ти нас, когод да има такву моћ (јер тај ум је, јелда, јачи од нас самим тим што је бржи) одмах би гледао како да постане злоћа у следећем Џемсу Бонду. Тј он би да своје моћи искористи за власт.
Оно, није да је то баш једини наратив, има ту и разноразних других могућих прича, но баш зато сам свалио на Холивуд (тј цео белосветски шоубизнис) јер та братија напросто не уме да прода те друге приче, него ко Шваба тралала, продаје оно што се продаје.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°110
3:0 za nabudzeni digitron.
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
- Post n°111
Radagast wrote:3:0 za nabudzeni digitron.
neka sklone ovu budalu i daju tom automatskom čerupaču pilića da igra basket sa nekim
- Post n°112
Jbt ovaj korejanac će na kraju da počini hara kiri. Već se pokorno izvinjavao naciji zbog svog sramotnog rezultata.
- Post n°113
ovo je bilo brutalno. oni "ja sam izracunala da vodim i da odavde, sta god ti uradio, ja 95% pobedjujem" potezi su pravi mind game. nadam se da ce Lee mozda zaigrati bolje sad u cetvrtoj kad nema vise pritiska.
_____
- Post n°114
lalinea wrote:ja sam izracunala da vodim i da odavde, sta god ti uradio, ja 95% pobedjujem
to možda pali kod Korejanaca
- Post n°115
Kod Srba, obratno. Onda sigurno pobeđujemo, kao što smo pobedili NATO!
- Post n°116
Indy wrote:Kod Srba, obratno. Onda sigurno pobeđujemo, kao što smo pobedili NATO!
Pa ok, nisam bas mislio samo na Srbe
- Spoiler:
- Post n°119
Korejanac pobedio u cetvrtoj partiji!
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
- Post n°120
Proradio korejski inat
_____
alt-lib
- Post n°121
Radagast wrote:Korejanac pobedio u cetvrtoj partiji!
- Post n°122
4:1 na kraju. Bar je spasao cast ljuckom rodu.
- Guest
- Post n°123
kakav je bag ovde uleteo?
http://www.telegraph.co.uk/technology/2016/03/24/microsofts-teen-girl-ai-turns-into-a-hitler-loving-sex-robot-wit/
- Post n°124
bag?
izvoli se upoznati sa ljudskom vrstom
izvoli se upoznati sa ljudskom vrstom
_____
alt-lib
- Guest
- Post n°125
De fakto su ubili Google News, koji mi je bio od ogromne koristi dugi niz godina i koji sam toliko naštimovao da mi je praktično čitao misli.