Ja se jos nisam naterao da radim na laptopu u dvoristu.Mr.Pink wrote:ma ozbiljni ljudi samo dekstop
A oko mene svi navalili na laptop.
Ja se jos nisam naterao da radim na laptopu u dvoristu.Mr.Pink wrote:ma ozbiljni ljudi samo dekstop
Mr. Moonlight wrote:gde se kupuju desktop računari ovih dana?
Creepy Uncle wrote:Grafičke su još uvek skupe kao otrov zbog idiotizma zvanog bitcoin.
Creepy Uncle wrote:Grafičke su još uvek skupe kao otrov zbog idiotizma zvanog bitcoin.
Creepy Uncle wrote:Zato što su one najvažnija komponenta u sklapanju konfiguracija za kopanje bitcoina. Naređaju osamsto petsto tih kartica u sistem. Ima 500 m od mene radionica za pravljenje tih mašina. Pretpostavljam da imaju svoju mini hidroelektranu negde da bi napajali ta čudovišta.
Sada se tržište valjda smirilo ali jedno vreme je RX580 koštala tipa 500-600 evra pošto kriptorudari nisu pitali za cenu.
Ponekad volim da razgovaram sa mlađim sobom, iz, recimo, 1996, i govorim mu o budućnosti, i mlađem meni neke rečenice zvuče kao delirični SF. "U napuštenoj zgradi Kluza sad se prodaje oprema za kriptorudare". Ok aj ne seri sad.
Creepy Uncle wrote:aroniju, lešnike i ostale maštarije za neradnike