Najuspešnije JBL-ove bežične slušalice, Tune 500BT, uopšte nemaju kabl. Imam ih i ja i ne osećam potrebu za kablom: za zvuk sa Deezera Bluetooth mi je sasvim dovoljan. Na šta sam spao...
Kupovina IT proizvoda
- Guest
- Post n°451
Re: Kupovina IT proizvoda
Fora sa JBL je što dosta nerado ugrađuju 3.5mm ulaz, uostalom kao i većina velikih proizvođača. Košta ih para, a sve je manje ljudi koji to koriste. Zato, što bi rekli u PR-u, činjenicu postojanja 3.5mm ulaza ne "komuniciraju" preterano i zato se ni ne vidi na Amazonu: taj ulaz je kao ona baba koju guramo u kuhinju kad dođu gosti.
Najuspešnije JBL-ove bežične slušalice, Tune 500BT, uopšte nemaju kabl. Imam ih i ja i ne osećam potrebu za kablom: za zvuk sa Deezera Bluetooth mi je sasvim dovoljan. Na šta sam spao...
- Korisnik
- Post n°452
na tamou sam od Rasa hifilističara video pohvalu za JBL Go
https://www.jbl.com/bluetooth-speakers/JBL+GO+2.html
- Guest
- Post n°453
meni taj kabl samo da nakacim zvucnik na tv kad eto ocu malo vise basa da cujem
jbl go ti je u rangu tranzistora, ima 2-3 vati, a npr charge 2x10
jbl go ti je u rangu tranzistora, ima 2-3 vati, a npr charge 2x10
- Guest
- Post n°454
Čuo sam oba. Go je za letovanje i klupicu, Charge je dovoljan da napuni garsonjeru zvukom. Oba su jako dobra.
- Post n°455
Papa Lazarou wrote:Čuo sam oba. Go je za letovanje i klupicu, Charge je dovoljan da napuni garsonjeru zvukom. Oba su jako dobra.
A Flip?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°456
ontheotherhand wrote:na tamou sam od Rasa hifilističara video pohvalu za JBL Go
btw slusao sam ovo, nije lose kao resenje koje staje u dzep - bolje od bilo cega sto se instalira u laptop. problem je sto u srbiji kosta 50% vise nego u americi, $45 vs $30
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°457
da, u srbiji izuvaju odvratno. na jbl sajtovima po evropi ima uvek i dodatnih popusta na outlet stranama. flip ti je taman izmedju go i charge. bose soundlink mikro kazu da je bolji od jbl go, a meni su strava marshall skoro svi ti portable modeli
- Post n°458
Nije samo u Srbiji - koliko pratim, USA je (kad je tehnika u pitanju) jeftinija (do dramatično jeftinija) od većine zapadnih zemalja. (Istina, njihovo neprikazivanje poreza u cenama dodatno čini to većim nego što možda jeste, a jeste.)
- Guest
- Post n°459
problem sa usa je sto su cene bez poreza, ali i sto kada ne kupujes tamo vec narucujes u evropu, placas dostavu, carinu i porez, tako da retko se moze proci bolje nego da kupujes u eu.
- Post n°460
Али и без свега тога је Европа увек била скупља за неких 15%. Најбоље је било кад смо овде успевали да набавимо неке вишкове од робе за тамоа, па распродамо по овдашњим ценама. Да накривиш капу.
Истина, било је белаја што тада сва та техника није још имала уграђене адаптере за од 100 до 250 волти, него смо оне Фуџијеве штампаче испоручивали са адаптером на каблу. Који је умео да се затури, па је тако 1 такав штампач (у згради где има још 3 али европска) шетан тамо овамо али без адаптера, па је шест пута стигао на сервис и седам пута оправљан... једном су га спржили сами мајстори док су тестирали.
Истина, било је белаја што тада сва та техника није још имала уграђене адаптере за од 100 до 250 волти, него смо оне Фуџијеве штампаче испоручивали са адаптером на каблу. Који је умео да се затури, па је тако 1 такав штампач (у згради где има још 3 али европска) шетан тамо овамо али без адаптера, па је шест пута стигао на сервис и седам пута оправљан... једном су га спржили сами мајстори док су тестирали.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°461
Najsladji je sverc iz amerike
- Post n°462
То САД није видело, осим кад је прављена калкулација . Па стигло некако до нас...
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°463
Ja sam u kuferima donosio
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°464
То ми већ није било ћеиф, имао сам ћагу да сам гастос, могао сам донети шта сам хтео. Е онда заинат само кућне машине, ништа за продају. Јепте се, сад сам легалан, играћемо се други пут.
_____
- Post n°465
Narucio u mts xiaomi redmi note 8 pro posle dugo razmisljanja, vidim da je po karakteristikama odlican za te pare, ima neko iskustva sa istim da podeli, dok cekam da stignem i dok mogu da ga otkazem ?
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°466
pa to je xiaomi znači ne brigaj brigu
ja sam bio jedan od prvih xiaomi bilivera među srbljem, doneo iz hong konga pre nego što je toga bilo kod nas, neka recimo 2013 otprilike, promenio 3 do danas, ni jedan nikada nije kreširao, zaglavio, zabagovao. u kamere se ne razumem pa to ne mogu da komentarišem ali mislim da je više do srca u junaka nego do svijetlog oružja jer moja žena koja je odrasla na filmu i nikonu kida kakve fotke pravi sa xiaomijem prethodne generacije od mog a to je note 7 koji sam kupio tako što sam ušao u prodavnicu u TC ušće i rekao dajte mi najbolji najjeftiniji kome baterija najduže traje. i sve odličan 5.
ja sam bio jedan od prvih xiaomi bilivera među srbljem, doneo iz hong konga pre nego što je toga bilo kod nas, neka recimo 2013 otprilike, promenio 3 do danas, ni jedan nikada nije kreširao, zaglavio, zabagovao. u kamere se ne razumem pa to ne mogu da komentarišem ali mislim da je više do srca u junaka nego do svijetlog oružja jer moja žena koja je odrasla na filmu i nikonu kida kakve fotke pravi sa xiaomijem prethodne generacije od mog a to je note 7 koji sam kupio tako što sam ušao u prodavnicu u TC ušće i rekao dajte mi najbolji najjeftiniji kome baterija najduže traje. i sve odličan 5.
_____
#FreeFacu
- Post n°467
I ja se vodim takvim iskustvima, svi odusevljeni, nego reko da proverim ako je neko pazario.
Malo mi je idalje sumnjivo da ima tako nadrkane karakteristike i dva, tri puta nizu cenu, al izgleda da je to strategija kompanije
Malo mi je idalje sumnjivo da ima tako nadrkane karakteristike i dva, tri puta nizu cenu, al izgleda da je to strategija kompanije
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°468
meni je pre xiaomija poslednji telefon bio iphone 4, go figure
_____
#FreeFacu
- Post n°469
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°470
Ако баш морате да штампате, да не буде да вам нико није рекао оно што сте већ знали:
...fights were over laser-printer cartridges, filled with fine carbon powder that retailed at prices that rivaled diamonds and other exotic forms of that element. But laser printers are a relatively niche part of the printer market: the real volume action is in inkjet printers: dirt-cheap, semi-disposable, and sporting cartridges (half-) full of ink priced to rival vintage Veuve-Clicquot.
_____
- Post n°471
Uzeo sam Lenovo office monitor od 27 inča i mislim da člansku kartu za mole people šalju sa par nedelja zakašnjenja, kao kartice što ne dobiješ čim otvoriš račun.
- Guest
- Post n°472
ima li lenovo thinkpad nekih skrivenih mana, kritičnih tačaka i sl? neki i7 je opcija, a nisam ih koristio ranije
- Post n°473
Имамо у кући два комада, један од 8 и један од 10 година... нису се користили нешто много, али с друге стране и после толико година ништа није рикнуло. Тастатуре ми се свиђају на оба.
_____
- Guest
- Post n°474
pa to mislim najviše, na tu mehaniku i "pakovanje", softver ko softver nema tu šta. meni se sviđa ta njihova tastarura
- Guest
- Post n°475
ja i dalje koristim ThinkPad T440s Ultrabook, bio je predviđen za zamenu prošle godine, ali nije zbog toga što ne mogu da otputujem gde je potrebno
što se tiče mene, nema potrebe da ga ikad menjaju, radi to za šta je predviđen, brz, pouzdan
što se tiče mene, nema potrebe da ga ikad menjaju, radi to za šta je predviđen, brz, pouzdan