Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kupovina IT proizvoda

Anonymous
    Guest

Kupovina IT proizvoda - Page 19 Empty Re: Kupovina IT proizvoda

Post by Guest Fri Dec 13, 2019 7:46 pm

Fora sa JBL je što dosta nerado ugrađuju 3.5mm ulaz, uostalom kao i većina velikih proizvođača. Košta ih para, a sve je manje ljudi koji to koriste. Zato, što bi rekli u PR-u, činjenicu postojanja 3.5mm ulaza ne "komuniciraju" preterano i zato se ni ne vidi na Amazonu: taj ulaz je kao ona baba koju guramo u kuhinju kad dođu gosti.

Najuspešnije JBL-ove bežične slušalice, Tune 500BT, uopšte nemaju kabl. Imam ih i ja i ne osećam potrebu za kablom: za zvuk sa Deezera Bluetooth mi je sasvim dovoljan. Na šta sam spao...
    Korisnik
    Korisnik

Post by ontheotherhand Fri Dec 13, 2019 7:50 pm

na tamou sam od Rasa hifilističara video pohvalu za JBL Go

https://www.jbl.com/bluetooth-speakers/JBL+GO+2.html
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Dec 13, 2019 7:53 pm

meni taj kabl samo da nakacim zvucnik na tv kad eto ocu malo vise basa da cujem

jbl go ti je u rangu tranzistora, ima 2-3 vati, a npr charge 2x10
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Dec 13, 2019 8:55 pm

Čuo sam oba. Go je za letovanje i klupicu, Charge je dovoljan da napuni garsonjeru zvukom. Oba su jako dobra.
    kondo

Post by kondo Sat Dec 14, 2019 12:37 am

Papa Lazarou wrote:Čuo sam oba. Go je za letovanje i klupicu, Charge je dovoljan da napuni garsonjeru zvukom. Oba su jako dobra.

A Flip?

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    kondo

Post by kondo Sat Dec 14, 2019 11:37 am

ontheotherhand wrote:na tamou sam od Rasa hifilističara video pohvalu za JBL Go

https://www.jbl.com/bluetooth-speakers/JBL+GO+2.html

btw slusao sam ovo, nije lose kao resenje koje staje u dzep - bolje od bilo cega sto se instalira u laptop. problem je sto u srbiji kosta 50% vise nego u americi, $45 vs $30

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Dec 14, 2019 12:56 pm

da, u srbiji izuvaju odvratno. na jbl sajtovima po evropi ima uvek i dodatnih popusta na outlet stranama. flip ti je taman izmedju go i charge. bose soundlink mikro kazu da je bolji od jbl go, a meni su strava marshall skoro svi ti portable modeli 

Kupovina IT proizvoda - Page 19 Pos-marshall-acton-bt-black-02
    Indy

Post by Indy Sat Dec 14, 2019 1:44 pm

Nije samo u Srbiji - koliko pratim, USA je (kad je tehnika u pitanju) jeftinija (do dramatično jeftinija) od većine zapadnih zemalja. (Istina, njihovo neprikazivanje poreza u cenama dodatno čini to većim nego što možda jeste, a jeste.)
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Dec 14, 2019 1:50 pm

problem sa usa je sto su cene bez poreza, ali i sto kada ne kupujes tamo vec narucujes u evropu, placas dostavu, carinu i porez, tako da retko se moze proci bolje nego da kupujes u eu.
    паће

Post by паће Sat Dec 14, 2019 2:08 pm

Али и без свега тога је Европа увек била скупља за неких 15%. Најбоље је било кад смо овде успевали да набавимо неке вишкове од робе за тамоа, па распродамо по овдашњим ценама. Да накривиш капу.

Истина, било је белаја што тада сва та техника није још имала уграђене адаптере за од 100 до 250 волти, него смо оне Фуџијеве штампаче испоручивали са адаптером на каблу. Који је умео да се затури, па је тако 1 такав штампач (у згради где има још 3 али европска) шетан тамо овамо али без адаптера, па је шест пута стигао на сервис и седам пута оправљан... једном су га спржили сами мајстори док су тестирали.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Sat Dec 14, 2019 7:26 pm

Najsladji je sverc iz amerike
    паће

Post by паће Sat Dec 14, 2019 8:49 pm

То САД није видело, осим кад је прављена калкулација Kupovina IT proizvoda - Page 19 1143415371. Па стигло некако до нас...

_____
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Sat Dec 14, 2019 8:50 pm

Ja sam u kuferima donosio

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    паће

Post by паће Sat Dec 14, 2019 9:00 pm

То ми већ није било ћеиф, имао сам ћагу да сам гастос, могао сам донети шта сам хтео. Е онда заинат само кућне машине, ништа за продају. Јепте се, сад сам легалан, играћемо се други пут.

_____
    disident

Post by disident Mon Mar 09, 2020 10:20 pm

Narucio u mts xiaomi redmi note 8 pro posle dugo razmisljanja, vidim da je po karakteristikama odlican za te pare, ima neko iskustva sa istim da podeli, dok cekam da stignem i dok mogu da ga otkazem ?

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    kondo

Post by kondo Mon Mar 09, 2020 11:22 pm

pa to je xiaomi znači ne brigaj brigu

ja sam bio jedan od prvih xiaomi bilivera među srbljem, doneo iz hong konga pre nego što je toga bilo kod nas, neka recimo 2013 otprilike, promenio 3 do danas, ni jedan nikada nije kreširao, zaglavio, zabagovao. u kamere se ne razumem pa to ne mogu da komentarišem ali mislim da je više do srca u junaka nego do svijetlog oružja jer moja žena koja je odrasla na filmu i nikonu kida kakve fotke pravi sa xiaomijem prethodne generacije od mog  a to je note 7 koji sam kupio tako što sam ušao u prodavnicu u TC ušće i rekao dajte mi najbolji najjeftiniji kome baterija najduže traje. i sve odličan 5.

_____
    #FreeFacu

disident

Post by disident Mon Mar 09, 2020 11:36 pm

I ja se vodim takvim iskustvima, svi odusevljeni, nego reko da proverim ako je neko pazario.
    Malo mi je idalje sumnjivo da ima tako nadrkane karakteristike i dva, tri puta nizu cenu, al izgleda da je to strategija kompanije
    Kupovina IT proizvoda - Page 19 1668833401

_____
    Pristalica krvne osvete
    kondo

Post by kondo Mon Mar 09, 2020 11:37 pm

meni je pre xiaomija poslednji telefon bio iphone 4, go figure

_____
    #FreeFacu

disident

Post by disident Mon Mar 09, 2020 11:38 pm

Kupovina IT proizvoda - Page 19 3579118792

_____
    Pristalica krvne osvete
    паће

Post by паће Sat Nov 14, 2020 9:12 am

Ако баш морате да штампате, да не буде да вам нико није рекао оно што сте већ знали:

...fights were over laser-printer cartridges, filled with fine carbon powder that retailed at prices that rivaled diamonds and other exotic forms of that element. But laser printers are a relatively niche part of the printer market: the real volume action is in inkjet printers: dirt-cheap, semi-disposable, and sporting cartridges (half-) full of ink priced to rival vintage Veuve-Clicquot.

_____
    ♏

Post by ♏ Tue Dec 15, 2020 9:12 pm

Uzeo sam Lenovo office monitor od 27 inča i mislim da člansku kartu za mole people šalju sa par nedelja zakašnjenja, kao kartice što ne dobiješ čim otvoriš račun.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Apr 04, 2021 1:35 pm

ima li lenovo thinkpad nekih skrivenih mana, kritičnih tačaka i sl? neki i7 je opcija, a nisam ih koristio ranije
    паће

Post by паће Sun Apr 04, 2021 2:03 pm

Имамо у кући два комада, један од 8 и један од 10 година... нису се користили нешто много, али с друге стране и после толико година ништа није рикнуло. Тастатуре ми се свиђају на оба.

_____
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Apr 04, 2021 2:09 pm

pa to mislim najviše, na tu mehaniku i "pakovanje", softver ko softver nema tu šta. meni se sviđa ta njihova tastarura
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Apr 04, 2021 2:12 pm

ja i dalje koristim ThinkPad T440s Ultrabook, bio je predviđen za zamenu prošle godine, ali nije zbog toga što ne mogu da otputujem gde je potrebno

što se tiče mene, nema potrebe da ga ikad menjaju, radi to za šta je predviđen, brz, pouzdan

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 4:51 am