Kupovina IT proizvoda
- Guest
- Post n°426
Re: Kupovina IT proizvoda
takodje ako se gleda android, sve ispod 4GB ram je sada bezveze
- Guest
- Post n°427
ajmo IT samarićani, besplatan konsalting
moram obradujem jedno dete, nije baš klinac, našao sam ponešto, pa mi je potreban savet, šta je best buy:
https://www.tehnomanija.rs/it-shop/desktop-racunari/ct-kucista-wbsr1600-8-580.html#gde_pogledati
https://www.tehnomanija.rs/it-shop/desktop-racunari/msgw-desktop-thnm-ares.html#gde_pogledati
https://www.bcgroup-online.com/desktop-racunari/bcgroup-punisher-ryzen-5-2500x.-8gb.-240gb-ssd.-1tb.-gtx1060-6gb-56034
Hvala unapred na korisnim sugestijama i alternativnim predlozima
Ovo ću sutra da rešim, pa je brzina vrlina.
moram obradujem jedno dete, nije baš klinac, našao sam ponešto, pa mi je potreban savet, šta je best buy:
https://www.tehnomanija.rs/it-shop/desktop-racunari/ct-kucista-wbsr1600-8-580.html#gde_pogledati
https://www.tehnomanija.rs/it-shop/desktop-racunari/msgw-desktop-thnm-ares.html#gde_pogledati
https://www.bcgroup-online.com/desktop-racunari/bcgroup-punisher-ryzen-5-2500x.-8gb.-240gb-ssd.-1tb.-gtx1060-6gb-56034
Hvala unapred na korisnim sugestijama i alternativnim predlozima
Ovo ću sutra da rešim, pa je brzina vrlina.
- Post n°428
Mrštim se na bar ponešto u svakoj od te tri varijante. Za taj novac i da bude brzo odabrano, evo npr. ovako nešto...
- Guest
- Post n°429
wrote:Mrštim se na bar ponešto u svakoj od te tri varijante. Za taj novac i da bude brzo odabrano, evo npr. ovako nešto...
izabro bih to bez dileme u odnosu na ona tri
- Guest
- Post n°430
hvala dobri ljudi
znao sam da kupim računar kada je procesor bio sajriks, a video karta s3, tako da mi sada stvarno potrebuje pomoć, ne znam više ništa
za onaj znači seru da je popust 70 iljada
znao sam da kupim računar kada je procesor bio sajriks, a video karta s3, tako da mi sada stvarno potrebuje pomoć, ne znam više ništa
za onaj znači seru da je popust 70 iljada
- Post n°431
Pa ono, decembarska ponuda, ovaj period za obaveznu kupovinu klincima im je dobra šansa da izuvaljuju clutter.
- Guest
- Post n°432
dok sam radio kod vodećeg proizvođača tekstilnih boja - to je bilo kroz naše preporuke za sledeću sezonu
onda sam se valjao od smeha kada je postala moderna neka tirkizna, generalno su par godina išle te neke odvratne boje
onda sam se valjao od smeha kada je postala moderna neka tirkizna, generalno su par godina išle te neke odvratne boje
- Post n°434
Mr. Moonlight wrote:hvala dobri ljudi
Ћирикс, јеботе, ал' сам кречана. Знао сам да има три, Интел, Аемде и како беше онај трећи, сјет'се ба, сјет'се...
Mr. Moonlight wrote:dok sam radio kod vodećeg proizvođača tekstilnih boja - to je bilo kroz naše preporuke za sledeću sezonu
Читао сам својевремено неког лика како прича да главни произвођачи боја напросто одлуче шта ће од боја да праве наредних неколико сезона, шта ће да буде хит а шта ће да буде срамим се признати да имам. И онда прорекне да ће, пај сад, за две три године главни фазон бити кола са бојом и текстуром креде. То је било 2007.
А тиркизна уме да буде ок кад се фино сложи са неком зеленом или буљичастом. Боље и то него ово... кад сам читао тог лика баш сам био пиздео што та мода сивих кола никако не пролази, што само измишљају нове нијансе сиве и нова имена за оно није баш скроз сива, то ћемо звати шампањац, ова мало вуче на, хм, ај зваће се шкољкасто бела итд итд, док су кола у боји постепено нестајала са улица. Сад је прошло 12 година, напредак је само у томе што тих нијанси има мање али се зато шире и на одећу и на фасаде и на унутрашњу декорацију.
Тако да, дај само ту тиркизну (ака турско плаву), боље и то.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°436
boje za kola su druga priča, kod automobila mi je bitna samo vidljivost, baš me briga da li je oku milo
može bela, metalici, pearlescenti itd, samo da lepo reflektuje noću, bezbednost je najbitnija
i onda se zaposlim u firmi gde mora auto da bude crn, kao mi smo face
može bela, metalici, pearlescenti itd, samo da lepo reflektuje noću, bezbednost je najbitnija
i onda se zaposlim u firmi gde mora auto da bude crn, kao mi smo face
- Post n°437
Mr. Moonlight wrote:boje za kola su druga priča, kod automobila mi je bitna samo vidljivost, baš me briga da li je oku milo
Па то је невидљиво и у сред дана, јбт, камуфлажна боја тачно између бетона и асфалта. Срећа па морају да се пале светла увек, и тачно сам већ трипут комплет превидео фантома са угашеним светлима у по бела дана.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°438
Mr. Moonlight wrote:btw, šta je problem kod ovog bc group
Slabiji procesor, trebalo bi da doplatiš anyways za drugi štapić memorije koji je tamo već included (a i tada ostaje sporiji), jedino je grafička marginalno bolja, ali dosta starija... plus me smara kad vidim da mešaju proizvođačke svetove u istoj kutiji, iako je to za takve konfiguracije nowadays nebitno.
- Guest
- Post n°440
Ovaj Emmi je mama za sva tri konkurenta. Bolji overall kvalitet komponenti. Brine me samo grafička: nešto je slabija i od 1060 i od Rx580, i ima 4GB...
Dolazi Cyberpunk 2077, tu je Red Dead Redemption 2, treba misliti i na budućnost, tj naredne dve godine.
Dolazi Cyberpunk 2077, tu je Red Dead Redemption 2, treba misliti i na budućnost, tj naredne dve godine.
- Post n°442
Vidi stvarno, svašta... ništa, naručuj dok se ne predomisle.
- Korisnik
- Post n°443
Jel ima neki bluetooth zvučnik a da dolazi i sa običnomm kablovskom konekcijom?
- Guest
- Post n°444
Mislim da više od 50 posto tih zvučnika na našem tržištu ima 3.5mm line in ulaz.
- Korisnik
- Post n°447
koliko vidim nijedan od JBLova chargeova, flipova, nema 3.5mm?
- Korisnik
- Post n°449
onda amazon jede govna
- Guest
- Post n°450
pa odes za specs na njihove sajtove direktno ili guglas bluetooth portable 3.5mm i dobijes svasta