Je l bio bolji Student 1?
Radio-televizija Vojvodina
- Post n°176
Re: Radio-televizija Vojvodina
Kasno sam se uključila
- Post n°177
Da, i to zenski!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°178
Sad ide citat Crnjanskog...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°180
Je l ovo Vulin? On nije u delegaciji koja je čekala Kineze?
- Guest
- Post n°181
pink sjebo prenos, skontali i oni koliko je ovo jadno.
doduse radi na novosadskoj tv, cija je direktorka trenutno zena koja je sa mnom isla u srednju skolu, clanica jula, srs, kariceve stranke, sad sns. inace taj iskreni patriotizam enormnih razmera joj usadio tata, do rata 90ih lokalni gospodjinacki mesar, sa lepim malim porodicnim poslom nasledjenim od dede, al je onda skontao da sa matijevicem i ekipom moze da pomogne malo "herojima" sirom velikosrbije, pa krenula uzlazna putanja.
vulin, selakovic, gasic, bajatovic itd.
doduse radi na novosadskoj tv, cija je direktorka trenutno zena koja je sa mnom isla u srednju skolu, clanica jula, srs, kariceve stranke, sad sns. inace taj iskreni patriotizam enormnih razmera joj usadio tata, do rata 90ih lokalni gospodjinacki mesar, sa lepim malim porodicnim poslom nasledjenim od dede, al je onda skontao da sa matijevicem i ekipom moze da pomogne malo "herojima" sirom velikosrbije, pa krenula uzlazna putanja.
vulin, selakovic, gasic, bajatovic itd.
- Post n°182
Pink prebacio na glavni kanal.
- Post n°183
Dario Hajrić
@romulian5 minNije zabagovao strim #kontramiting, nego se istorija ponavlja.
_____
- Post n°184
Inace jedan od najjacih blasts from the past - "povratak u institucije sistema"
_____
- Post n°186
Mala grupa pedera.
Pa umreću
Pa umreću
- Guest
- Post n°187
hitna pomoc resava botove posrnule od stotina km i suncanice. jebase im kevu vodje na ovo vreme
- Post n°188
plachkica wrote:Mala grupa pedera.
Pa umreću
Provokacija.
_____
- Guest
- Post n°189
Daško & Mlađa [ltr]@daskoimladja[/ltr] 30s[size=1]30 seconds ago[/size]
Sve nase napore cemo usmeriti da u goste u emisiju dovedemo Komicara Miroslava. Ako bi moglo sa Petrucijem, zajedno.
#kontramiting
Sve nase napore cemo usmeriti da u goste u emisiju dovedemo Komicara Miroslava. Ako bi moglo sa Petrucijem, zajedno.
#kontramiting
- Guest
- Post n°192
Upravo sam prisustvovao maltretiranju grupe studenata od strane policije! Legitimisali su ih i zastrašivali pod izgovorom urzupiranja javnog prostora.
Onda je pritrčalo nekoliko novinara da snima, kada je policija LAGALA da ne smemo da ih snimamo u obavljanju službene dužnosti i PRETILA da ne smemo to da objavimo!
Studente su maltretirali jer su se uz dozvolu predstavnika stanara popeli na jednu zgradu i sa nje razvili transparent: VI NISTE NAŠI PROFESORI!
- Post n°193
sve je ovo dobro. qrac dobro, odlicno. entropija raste, koliko god da potraje, ide eonima brze nego sto je do juce izgledalo. ovo je tih mesec dana koji su promenili srbiju, ovo je istorija.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°195
a evo i simbolicno sa odlaskom dovezene bratije iz grada (zapalila se hala u carinskoj zoni)
- Post n°196
kriptično izveštavanje B92, kao da se malo kolebaju za koga su. enivejz, botovi spavaju na komentarima ili pak njihov urednik sabotira
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°198
tacnije muda psiholabudova
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°199
istih ce se isponapasti najvise ovi nosaci transparenata, ali kako im to objasniti