Radio-televizija Vojvodina
- Guest
- Post n°26
Re: Radio-televizija Vojvodina
Zapratio sam Gojgić na tviteru-jebote ona stvarno naša , baš ono naša
- Post n°27
retko koji medij ume da upadne u takav palanka mod kao rtvojvodina. onaj prilog od pre par dana o oskudno obučenim prodavačicama lubendinja pored puta bi
bilo gde među pristojnim ljudima završio u kanti za otpatke. uz teranje skladatelja priloga u tri lepe. za opasku 'kad dođu seoske manekenke' bi sledila... pa šamarčina rotacionog intenziteta.
kandidat za prestižnu nagradu tv sranje godine.
bilo gde među pristojnim ljudima završio u kanti za otpatke. uz teranje skladatelja priloga u tri lepe. za opasku 'kad dođu seoske manekenke' bi sledila... pa šamarčina rotacionog intenziteta.
kandidat za prestižnu nagradu tv sranje godine.
- Post n°29
То можда мали Перица тако замишља. Има ту још педесет ствари које се можда не примећују на први поглед. Можда то што Војвођанин није а приори надркан и набусит него само кад баш баш попизди, а иначе је углавном љубазан и добре воље делује као некакво форсирање финоће, што може да делује малограђански. Ал' тај рад једнако делује и на селу, што онда мало квари ту тезу.
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°31
А ко те теро да напрежеш ту гајбицу...
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°32
u ostalom smatram da Vojvodinu treba razorati
pa ubacim ponekad kad mi dođe i gde treba i gde ne treba... a i nisam gledao taj prilog, nego u globalu mnogo je seljački RTV...
pa ubacim ponekad kad mi dođe i gde treba i gde ne treba... a i nisam gledao taj prilog, nego u globalu mnogo je seljački RTV...
- Post n°33
autosovinista
RTV, na primer, ima Radar. Takve emisije nema na drugim televizijama
RTV, na primer, ima Radar. Takve emisije nema na drugim televizijama
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°34
suvar autosovinista.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°35
Imam izrazito nisko misljenje o toj emisiji. (disklejmer poznajem i prezirem autorku. )
Ne znam zasto bi ta emisija bila primer za dobro novinarstvo? to je bas ono agenda driven u najogoljenijem smislu...
Doduse nisam mislio na tu emisiju nego na Petkazanje i one kolazne manjinske emisije...
edit : na one koje imaju za cilj da promovisu vojvodjanerstvo kako ono samo sebe vidi- ovo sto kaze Pace, znate mi smo mnogo fini, pazi meni je komsija Mađar i uopšte se ne mrzimo , evo pečemo rakiju zajedno- super koga boli kurac?
Ne znam zasto bi ta emisija bila primer za dobro novinarstvo? to je bas ono agenda driven u najogoljenijem smislu...
Doduse nisam mislio na tu emisiju nego na Petkazanje i one kolazne manjinske emisije...
edit : na one koje imaju za cilj da promovisu vojvodjanerstvo kako ono samo sebe vidi- ovo sto kaze Pace, znate mi smo mnogo fini, pazi meni je komsija Mađar i uopšte se ne mrzimo , evo pečemo rakiju zajedno- super koga boli kurac?
- Post n°36
Прво, 1 ограда: уопште не гледам теве, немам ни телевизор. РТВ1 сам видео цео минут ове недеље, док сам вртео канале ћалету да му нађем Нови Сад - јебига, не зове се исто као пре 30 година па се човек не сналази.
То са финоћом и осталим: управо тако, кога боли патка. То није нешто за бусање у прса јебачка, него је то овде нормално стање. Те оно горе не схвати као финоћометрију, него као покушај да се овим пречанима објасни зашто нешто може да им се чини малограђански или многосељачки.
Исто тако... не да имам комшилук него... у мом делу улице, по одокативном бројању, две куће румунске, две-три мађарске, 4-5 ромских, 4-5 херцеговачких, 2-3 личке, 1 црногорска и остало џенерик Војвођани за које не знам тачно, ал' су бар пола Лале. Добардан, добардан, и кога боли патка.
Патка се шиљи тек кад неко дође да нам држи слово о томе како то треба. Ко да смо јуче рођени, јбт, па овде се већ који век живи овако, мршбре.
То са финоћом и осталим: управо тако, кога боли патка. То није нешто за бусање у прса јебачка, него је то овде нормално стање. Те оно горе не схвати као финоћометрију, него као покушај да се овим пречанима објасни зашто нешто може да им се чини малограђански или многосељачки.
Исто тако... не да имам комшилук него... у мом делу улице, по одокативном бројању, две куће румунске, две-три мађарске, 4-5 ромских, 4-5 херцеговачких, 2-3 личке, 1 црногорска и остало џенерик Војвођани за које не знам тачно, ал' су бар пола Лале. Добардан, добардан, и кога боли патка.
Патка се шиљи тек кад неко дође да нам држи слово о томе како то треба. Ко да смо јуче рођени, јбт, па овде се већ који век живи овако, мршбре.
_____
- Post n°37
"Alarm" sa Daškom i Mlađom
- Post n°38
Kao i svake godine, RTV radi pregled dogadjaja od pre dvadeset godina.
1995. godina
Prva epizoda: http://media.rtv.rs/sr_ci/specijali/16464
Druga epizoda: http://media.rtv.rs/sr_ci/specijali/16628
1995. godina
Prva epizoda: http://media.rtv.rs/sr_ci/specijali/16464
Druga epizoda: http://media.rtv.rs/sr_ci/specijali/16628
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°40
Uf koliko mene pali glas ove voditeljke
- Post n°41
Jao, pa još lalinski akcent... brrr.
- Post n°44
Indy wrote:Jao, pa još lalinski akcent... brrr.
Морао сам поново да погледам, јер сам мислио да си побркао бачки и банатски (ака лалински) ал' дефинитивно делује као нешто мало северније од мене, дакле линија Меленци-Кумане-Милошево. Нешто ублажено ал' да се познати и мило звучи.
Није да сам баш за , јер то могу да чујем кад хоћу... ја бих се пре попалио на далматински, ах.
_____
- Post n°45
Смењен директор програма РТВ С. Арежина
НОВИ САД - Управни одбор Радио-телевизије Војводине сменио је Слободана Арежину, досадашњег директора програма РТВ-а.
Управни одбор је одлуку донео једногласно због утврђеног пада гледаности телевизијског програма и непостојања Плана производње и емитовања програма РТВ-а за 2016. годину, као једног од битних докумената везаних за рад покрајинског јавног сервиса, наводи се у саопштењу УО РТВ.
Нови директор програма Радио-телевизије Војводине, додаје се, биће изабран на конкурсу који је расписан.
Управни одбор је на истој седници одлучио да ће до тада вршилац дужности директора програма бити Славица Суботић Браун.
Управни одбор Радио-телевизије Војводине се захваљује Слободану Арежини на досадашњем раду.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°46
i - to je to
_____
alt-lib
- Post n°47
Džaba smanjivao platu onoj sirotici što je zajebavala Vučića.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°48
Pa dobro, nije Arežina neka moralna vertikala.
- Post n°49
Članovi Upravnog odbora
dr Jova Radić, profesor Ekonomskog fakulteta u Subotici
Jovan Adamov, kompozitor
mr Nenad Đuretić, magistar političkih nauka
Branislav Popović, diplomirani ekonomista
Marko Ćalić, ekonomista
Borislav Pupavac, advokat
Ištvan Terenji, ekonomista
Aleksandar Komnenović, master dramski i audiovizuelni umetnik
Siniša Bokan, profesor univerziteta
Šta znamo o ovim ljudima? Na prvu loptu, samo mi je Joca Adamov "kliknuo"... Btw, oni su postavljeni pre cca 3 nedelje na ovu funkciju.
- Post n°50
Zoran Panović novi direktor programa RTV?
Zoran Panović, donedavni glavni urednik lista Danasa biće novi direktor programa Radio-televizije Vojvodine, umesto nedavno smenjenog Slobodana Arežine, saznaje Novi magazin.
Upravni odbor RTV-a, je nekoliko dana nakon izbora sasvim neočekivano odlučio da smeni Arežinu sa obrazloženjem da je programu RTV-a opala gledanost i, drugo, da nije podneo plan i program "produkcije i emitovanja” za 2016. godinu.
Sad već smenjeni direktor tvrdio je, međutim da ni jedno ni drugo nije tačno (odnosno da drugo i ne spada u njegove obaveze) i da je reč o političkom progonu, odnosno o želji Upravnog odbora da se dodvori novim pokrajinskim vlastima.
Zoran Panović je na čelu Danasa proveo sedam godina, a u redakciji je od osnivanja 1997. godine. Smenjen je krajem marta
Inace, jucerasnja emisija Presija bavila se najvaznijom temom u Srbiji u ovom trenutku - ubistvom pevacice
_____
★
Uprava napolje!