Gradjanin Gasic, Novosadjanin, seto gradom pa nalutao...
Radio-televizija Vojvodina
- Post n°151
Re: Radio-televizija Vojvodina
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°152
I ovaj iz Sremske Mitrovice isto tako...
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°153
William Murderface wrote:Gradjanin Gasic, Novosadjanin, seto gradom pa nalutao...
šte fali.
njegov kruševljanin je budući predsednik izvršnog veća.
- Post n°155
Aristotel!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°156
Ovo je sad ni tamo ni vamo, nego ajde:William Murderface wrote:zastitnik gotama wrote:Ima neke simbolike u tome da neko ko pise o Crnjanskom uzme pa se upetlja u politiku u koju se ne razume.
Ne dirajte fasove, nisu oni krivi,
nista nisu znali, jer su bili mali...
Nakon pada Francuse , odnosi Jugoslavije i Rajha se dosta kvare , delimicno jer su uhvacene neke depese Pavlove. U to isto vreme Crnjanski sprema bas veliki skup te zbornik o Nemacko-Jugoslovenskim vezama u kulturi (uobicajeno egzaltirano "kazem vam sve je u vezi! " sumtraisticki takoreci)... skup je trebalo da uvelica prisustvom i Gebels
Pozove ga Andric , koji je naravno znatno vise ukljucen u politicka desavanja i kaze mu da prestane s tim, jer saad nije vreme. Na sta ovaj krene da brani Petroviceve eseje koji je spremio za tu priliku, onako kao da rata nema, nacizma nema i da sprema neki naucni skup u Beogradu...
Mislim jeste on fasista nema spora tu, nego nume politiku, bar ne dnevnu i prakticnu , to sam hteo reci.
Nadam se da posle glasanja za novu vladu nece biti ovakvih provala humora viseWilliam Murderface wrote:zastitnik gotama wrote:A?
Stvarno ne razumem sta ti nije jasno. Latinka je na vlasti, ovi podrzavaju vlast, prema tome dabome.
Oce dobije vise para za Maticu.William Murderface wrote:
Eto kakvi su geniji zlocina prevarili dobrog, ama zamajanog profesora Stanica...
Ovo je grozno vreme u kojem zivimo, bas grozno. Ne znam sta da kazem.
- Post n°157
Nisu promenili ni rec u inom sinopsisu.
_____
- Post n°158
Je l' to prosao komicar Miroslav?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°159
evo ga i neki dobrica za sirotinju.
- Guest
- Post n°160
taj jadnicic novinar nije imao priliku ni da bude medju glavnim huskacima rata i proterivanja devedesetih, pa je posle radio na sps lokalnoj televiziji. kakva havarija na kanalizacijskim ispustima, neveruem.
- Post n°161
http://novosadska.tv/
I ovde ima uživo.
I ovde ima uživo.
- Post n°162
zastitnik gotama wrote:Ovo je sad ni tamo ni vamo, nego ajde:William Murderface wrote:
Ne dirajte fasove, nisu oni krivi,
nista nisu znali, jer su bili mali...
Nakon pada Francuse , odnosi Jugoslavije i Rajha se dosta kvare , delimicno jer su uhvacene neke depese Pavlove. U to isto vreme Crnjanski sprema bas veliki skup te zbornik o Nemacko-Jugoslovenskim vezama u kulturi (uobicajeno egzaltirano "kazem vam sve je u vezi! " sumtraisticki takoreci)... skup je trebalo da uvelica prisustvom i Gebels
Pozove ga Andric , koji je naravno znatno vise ukljucen u politicka desavanja i kaze mu da prestane s tim, jer saad nije vreme. Na sta ovaj krene da brani Petroviceve eseje koji je spremio za tu priliku, onako kao da rata nema, nacizma nema i da sprema neki naucni skup u Beogradu...
Mislim jeste on fasista nema spora tu, nego nume politiku, bar ne dnevnu i prakticnu , to sam hteo reci.Nadam se da posle glasanja za novu vladu nece biti ovakvih provala humora viseWilliam Murderface wrote:
Stvarno ne razumem sta ti nije jasno. Latinka je na vlasti, ovi podrzavaju vlast, prema tome dabome.Oce dobije vise para za Maticu.William Murderface wrote:
Eto kakvi su geniji zlocina prevarili dobrog, ama zamajanog profesora Stanica...
Ovo je grozno vreme u kojem zivimo, bas grozno. Ne znam sta da kazem.
Kme. Sve dobri ljudi, al nikako da uhvate korena.
Na osnovu naslova u Informeru si razvio celu paranoidnu fantaziju, a sad tvoji idoli imenom i prezimenom podrzavaju SNS, nalazis raciinalizacije, opravdanja itd.
_____
- Post n°163
Burdije!
_____
- Post n°164
Ko je ovaj, priča kao da sedi na wc solji, posle petnaestodnevne opstipacije?
- Guest
- Post n°166
plachkica wrote:Ko je ovaj, priča kao da sedi na wc solji, posle petnaestodnevne opstipacije?
diktotar wrote:
taj jadnicic novinar nije imao priliku ni da bude medju glavnim huskacima rata i proterivanja devedesetih, pa je posle radio na sps lokalnoj televiziji. kakva havarija na kanalizacijskim ispustima, neveruem.
- Post n°167
Nikada ružno pače ne može da postane demokratski labud.
- Post n°171
Fali mu neko da stoji pored, da ga muva laktom kad kaze "A"
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°172
Komicar Miroslav (bez najave)
_____
- Post n°173
Oo je loša kopija onog Gutovićevog Kabarea, ili kako se već to zvalo.
- Post n°175
Ne, student 2. Vidi se da ne pratis.
_____