Komentari na vesti
- Post n°876
Re: Komentari na vesti
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°877
Očigledno je da Rusi "kupuju vreme",čekaju ciču zimu ili proleće 2024.
Od njihovih ofanziva jedino zimska za oslobađanje Donbasa ima nekog smisla,pojedini mobilisani vežbaju na poligonima u artičkom pojasu.
Znači odbaciti Ukre ispred Donjecka što dalje od grada...zimus.
Herson lako može postati novi "Staljingrad".
Rusi se mogu povući u njega i utvrditi da Ukri vide kako je Rujama bilo u osvajanju Marijopolja.
To bi im kupilo "prilično vremena.
Normalno uz obezbeđivanje jedinih prelaza preko Dnjepra i suprotne opale.
Čak je i AV rekao da je nova Staljingradska bitka blizu i ranije nego što se očekivalo...a prilično su mu izjave realne u vezi sukoba u Ukrajini.
Herson kao novi Staljingrad -nije nemoguće.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°878
Iskren da budem, sve mi je teze da ih pratim. Toliku tvrdoglavost, slepilo, i narcizam vremenom covek pocne da prezire.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°879
Najmanje dvadeset godina su čekali trenutak kad će Putin da pokrene vojsku na zapad. Gruzija, Sirija i Libija su bile pokazne vježbe kako će to izgledati kad konačno krene, a onda je samo pitanje kadće i gdje da se zaustave. Dunav, Jadran, La Manš ili Gibraltar. Prvo jutro napada lik otvara bocu votke sa pravim zlatom na etiketi, čuvana godinama za taj dan, uz želju da operacije klizi glatko kao ta votka niz grlo.
Neće oni odustati od prilagodbe i tumačenja kako je sve ide po planu, previše su se investirali u sve to i sad ne mogu nazad. Evo, sad kad su krenule borbe oko Hersona, koje nikad nisu ni trebale da se dogode jer se čekao prodor ka Odesi i Nikolajevu, čeka se novi Staljingrad. Geografija se uklapa, ruska vojska na mostobranu, iza leđa im je velika rijeka, snabdijevanje otežano i sad samio treba da se Rusi utvrde u samom gradu i da Ukrajinci iskrvare do kraja.
Neće oni odustati od prilagodbe i tumačenja kako je sve ide po planu, previše su se investirali u sve to i sad ne mogu nazad. Evo, sad kad su krenule borbe oko Hersona, koje nikad nisu ni trebale da se dogode jer se čekao prodor ka Odesi i Nikolajevu, čeka se novi Staljingrad. Geografija se uklapa, ruska vojska na mostobranu, iza leđa im je velika rijeka, snabdijevanje otežano i sad samio treba da se Rusi utvrde u samom gradu i da Ukrajinci iskrvare do kraja.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°880
Nece svi deinvestirati ali ce se osipati
- Post n°881
Istina.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°882
Rusi, džaba ste kerchili.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°883
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°884
bistrim komentare na vest o paradajz supi i Van Gogu, mnogo lepo rodilo
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°885
Daj najbolje komade!
_____
- Post n°887
ne znam kako bih izdvojio, fora je u čitavom toku tih komentara. smenjuju se hamblbregeri koji napamet znaju tlocrte svih najvećih muzeja na svetu sa komentatorima koji pwnuju aktivistkinje: PA ONE NE ZNAJU DA VAN GOG NIJE KORISTIO *TO* ULJE, ili tako što kažu da je konzerva za supu takođe napravljena korišćenjem nafte hahahaha, sa korifejima retributivne pravde koji samo da se dogovore da li ih slati u gulag ili na naftnu bušotinu, sa the end is nigh, ode svet dođavola sablažnjenim komentatorima koji se potpisuju kao "Evropljanka" ili nešto slično, sa neštisrbinazajebati komentatorima koji uočavaju da se u izveštavanju previše naglašava ko je proizvođač supe...
ima i okej komentara.
ima i okej komentara.
_____
- Post n°888
Istina o Maskovim satelitima:
Rusi su mu svoji antisatelitskim oružjem uništili nekoliko satelita, u tome je sva istina. Tzv. Peresvet, oružje koje zaslepljuje satelite i uništava im elektroniku je bilo aktivirano pre 10-ak dana. Ilon je nakon toga obrnuo ploču, krenuo da priča o miru, o prihvatanju nove realnosti, dobio je jasan signal od Rusa šta će se dalje dešavati ako nastavi sa uslugama Ukrajini i dobili smo ovo sad...
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Guest
- Post n°889
Na vest o odnosima Harija i Megan Markl, sajt b92:
Pa kad si ušao u zoofilijsku vezu sa drugom rasom, logično da nisi normalan. Jer deca ti nisu ni Evropljani ni Afrikanci, pa koji kontinent misliš da ih primi kao svoj kad su na oba stranci. Možda da za rasno mešane napravite plivajući kontinent u npr Atlantskom okeanu, da imaju svoj dom, da se ne osećaju svuda kao uljezi na tuđem.
(Rasen, 20. oktobar 2022 13:25)
Pa kad si ušao u zoofilijsku vezu sa drugom rasom, logično da nisi normalan. Jer deca ti nisu ni Evropljani ni Afrikanci, pa koji kontinent misliš da ih primi kao svoj kad su na oba stranci. Možda da za rasno mešane napravite plivajući kontinent u npr Atlantskom okeanu, da imaju svoj dom, da se ne osećaju svuda kao uljezi na tuđem.
- Post n°890
A mogao je da napiše: "Evropa je kao bašta...
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°891
Hans wrote:Na vest o odnosima Harija i Megan Markl, sajt b92:
To je taj Zapad kome težimo
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°892
deo komentara na vest o dešavanjima na Šodrošu
Poslušajte šta je sve skandirano...ovako se pravi novosađani ne ponašaju! Pravi novosađanin je novosađani i kad protestuje.
_____
- Post n°893
_____
- Post n°894
Prof? Ne znam ništa o M.J. na pretraživaču nađem "sr.wikipedia Miloš Jovanović" biografija. Stvarno piše da je prof na Pravnom u Beogradu. "Međunardno pravo".... a tu su i slike, primerene međunarodnom pravu, kako ga zamišlja Jovanović (?); slike: "Jovanović za vreme boravka u 63. padobranskoj brigadi"... "Padobranski višeboj 2006." Pravni=komunistička medresa. Prva institucija koja je morala biti lustrirana, da bi Srbija preživela. Na Mašinskom fakultetu predavao je prof (sa 2 doktorata – tehničkih nauka; matematičkih nauka) Danilo Rašković, kada na ispitu student slabo šta zna, prof ga pita: "mladiću da nisi ti kada si upisivao ovaj fakultet, slučajno pogrešio, promašio zgradu, umesto da se upišeš u žutu zgradu /Pravni/ a ti došao na mašinstvo"? Prof Rašković se ponašao kao svaki građanin, iznosio svoje mišljenje o raznim temama u gradu i YU. Revnosni službini pravnici ga često potajno snimali magnefonima, snime ga oni tako u jednoj kafani u Mostaru, šta priča uz čašicu rakije sa prijateljima...i napakuju mu zatvor od 2 godine. To su ti vrli pravnici sa Pravnog u BG, koji nisu trepnuli, nego su podržali, kada je bahata vlast otpustila desetak najuglednijih prof Medicinskog u Bg 1952., prof A. Kostića, osnivača više fakulteta i instituta.... Tako se stiže do tog turbo/sega/mega/pink jezika: "Niko vas ne pita za koliko novca biste vi spavali sa svima nama...".
_____
- Post n°895
Tellin' it like it is!
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°896
Poruka Srbima na barikadama:
MI (nasa onda drzava SRJ je potpisala r1244 i prisutstvo UNMIKa i Kfora u tom protektoratu OUN. Stoga, sve dok ne dodje do otvorenog rata Srba i scipetara na KIM, mi mozemo samo da traziomo u SB da se postuje r1244 i zvanicno da trazimo povratak 1000 vojnika i policije na KIM. Ako nam to SB ne odobri (vetom), mi onda ne mozemo bas nista jer u stanju ne-ratovanja na KIM bi nas vojni nastup na KIM bio upravo objava rata OUN i bilo kakva vojna koalicija drzava u OUN bi mogla legalno da nas bombarduje i unistava.
Jedini moguc nacin da Srbija upotrebi vojsku na KIM bi bio kada bi se Srbi na KIm (recimo oni na severu)organizovali u oruzanoj odbrani protiv ROSU koja tamo dolazi nelegalno, pa izbije gradjanski rat u KIM i onda ako KFOR prvih dana ne odbrani te Srbe od napada, da tek onda vojno stupi na sever KIM i brani taj manjinski narod Srba tamo.
Dakle cekamo da takva situacija gradjansko-etnickog rata na KIM nastane da bi mogli legitimno da vojno intervenisemo, ili da formalno SB proglasi da je r1244 dosao kraj pa time i tom protektoratu OUN.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°897
Kakva glupost. Igrom slučaja imao sam prilike ra ručam u jednom od najelitnijih restorana u Nemačkoj (kad uštediš klijentu milione, pa te menadžer zove na večeru da ti lično zahvali), gde kuvar ima ne znam kakve sve preporuke i mišlenove zvezde, gde se govedina kuva 8 sati na 70 stepeni, gde se bosiljku pušta Betoven, i šta ja sve znam, al ja posle večere stanem ispred kioska kod iračana na stanici metroa, kupim doner kebab (giro što bi mi rekli) i razvalim se ko budala, kakve mišlenove zvezdice, kakve gluposti. Aj ćao.
(Buzdovan, 12. decembar 2022 15:34)
Od sveg sto si nazvrljao verujem da je istinit samo tvoj nick.
(Macak, 12. decembar 2022 16:04)
# Link komentara
Da li je realno da smo videli isti opskurni komentar i rešili da ga okačimo ovde....Kako mrzim takve priče
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°898
_____
- Post n°899
Ja mu verujem jer sam i ja tako posle večere išao u Čobanov odmor da ne legnem gladan.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°900
Notxor wrote:Ja mu verujem jer sam i ja tako posle večere išao u Čobanov odmor da ne legnem gladan.
Е, пар пута ми се десило да клопам на тако мало отменијем месту, оно изеш га споља изгледа нормално, унутра фино скоцкано без неког претеривања, више добре досетке него скуп материјал. А клопа као нацртана, и док завршиш укапираш да си претерао, није као.
И онда ајд нешто с ногу да не крче црева.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...