Komentari na vesti
- Post n°851
Re: Komentari na vesti
Samo da se molimo...kome god, samo da ne zvekne nesto danas, sutra, prekosutra...
- Post n°852
Mór Thököly wrote:Samo da se molimo...kome god, samo da ne zvekne nesto danas, sutra, prekosutra...
Zato je meni frka od totalnog zavrtanja gasa, jedino što preostaje posle toga je nuklearka, nebitno da li taktička ili Sarmat na Kijev kako neki geniji predlažu.
Putin i da mobiliše još 200K ljudi, u šta će da ih spakuje i pošalje? Najbolja tehnika je već bačena na front, takođe i najveći broj aktivne i obučene vojske. U međuvremu je dosta toga izgubljeno, a zapad šalje u Ukrajinu i dosta i kvalitetno.
Ja zaista imam strah da ne bljesne nešto na horizontu.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°853
Pa nece nama ovde bljesnuti nista, ali...ono, ne provodi mi se 6 ili koliko meseci u zatvorenom prostoru. At best.
- Post n°854
Nije valjda toliko lud.
Јбг изгледа да је ово полако крај Русије какву познајемо”…
Не , него није ни постојала таква каквом смо је ми замишљали,
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°855
Sve je bio u pravu Vasa za Putinove i Noletove fanove. Cim idoli pocnu da gube, ovi krenu da ih pljuju. Nula lojalnosti.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°856
Erős Pista wrote:Sve je bio u pravu Vasa za Putinove i Noletove fanove. Cim idoli pocnu da gube, ovi krenu da ih pljuju. Nula lojalnosti.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°857
Nije ispod vesti, ali je slično
It's so cool to hear him announce they're playing "smells like teen spirit" and no one in the audience reacts.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°858
https://rs.n1info.com/vesti/blagojevic-ja-u-srbiji-nemam-dete-ja-ga-imam-u-svedskoj/
komentari...
komentari...
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Guest
- Post n°860
Slošilo mi se.
https://www.b92.net/zivot/komentari.php?nav_id=2217467
https://www.b92.net/zivot/komentari.php?nav_id=2217467
- Post n°861
Radio za nemacku firmu u Sibiru. Mali grad, teski uslovi zivota, svi se manje vise znaju. Kad se proculo da sam pravoslavni Srbin, prijatelji su me zvali na ruckove i nudili sestre da ih ozenim, da ja nisam mogao da verujem dokle to ide. Pri tome su znali da imam zenu i decu u Srbiji i nikome to nije smetalo.
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°862
Crnjak najcrnji:
https://www.b92.net/kultura/komentari.php?nav_id=2217671
https://www.b92.net/kultura/komentari.php?nav_id=2217671
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Guest
- Post n°863
meni je crnjak da je dobila Bukera, i to ne jednog nego dva
pokušao sam jednom da je čitam jer volim istorijsku fikciju, ali sam retko naletao na prozu koja je toliko lišena sokova i fundamenata. to samo ide i ide, polako i neumitno i dosadno kao potpuno natovaren teretni voz.
pokušao sam jednom da je čitam jer volim istorijsku fikciju, ali sam retko naletao na prozu koja je toliko lišena sokova i fundamenata. to samo ide i ide, polako i neumitno i dosadno kao potpuno natovaren teretni voz.
- Post n°864
takav me meni Martin, der aj sed it
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Guest
- Post n°865
mislim da je ovo safe space da se kaže tako nešto.
naravno da je takav, nepodnošljiv je
naravno da je takav, nepodnošljiv je
- Post n°866
meni martin hit and miss
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°867
mislim nisam fan
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°868
"Amerikanci protiv mucene Srbije nisu ni smeli sici na zemlju"
Хвала Богу па нису "сишли на земљу", сад би нас било много мање и вјероватно би писали на енглеском.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°869
Znam odakle je ovo, možda neko neće ukapirati
Gornji komentar je napisao ruskim problemima na frontu frustriran MCM forumaš pa poteže argument da ni USA nije nešto naročito, poraženi su od bosonogih talibana a onda dodaje i ovo za '99.
Donji red je odgovor drugog forumaša.
Gornji komentar je napisao ruskim problemima na frontu frustriran MCM forumaš pa poteže argument da ni USA nije nešto naročito, poraženi su od bosonogih talibana a onda dodaje i ovo za '99.
Donji red je odgovor drugog forumaša.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°870
Ne mogu da odolim. Cim cujem da se desilo neko sranje za Ruse, prsti sami kucaju adresu foruma.
_____
~~~~~
- Post n°871
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°872
na MCM nestašica copium-a. neki forumaš dobio opomenu jer je preneo da je Liman pao. drugi piše da je ovo 3D šah ruske komande i implicira da se ovako iscrpljuju ukrajinske trupe. mislim se, pa pripustite ih do Moskve, tek bi ih to iscrpelo.
- Post n°873
Cousin Billy wrote:na MCM nestašica copium-a. neki forumaš dobio opomenu jer je preneo da je Liman pao. drugi piše da je ovo 3D šah ruske komande i implicira da se ovako iscrpljuju ukrajinske trupe. mislim se, pa pripustite ih do Moskve, tek bi ih to iscrpelo.
Неко је саботирао транспорт анобтејнијума...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°874
Šta sad već 30km niz Dnjepar?
Joj bože, kako ću ujutro djeci objasniti šta se dešava?
_____
~~~~~