Kako zovu kockari onaj sistem kad stalno dupliraju uloge i igraju isto?Летећи Полип wrote:
[size=13][size=13]Svi nešto gataju a ja svaki dan kupujem i kupujem. Dođi li veći dip kupujem još više.[/size][/size]
Komentari na vesti
- Post n°826
Re: Komentari na vesti
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°827
Martingejl to je to, juri ga covek dok ne ostane bez leba.
_____
????
- Post n°828
NAVIJAČI MALMEA VRIJEđALI IBRAHIMOVIĆA
To je taj primitivni švedski fašistički ološ kojeg Duhaček i ološ sa Imbexa obožava! Podrška Milanoviću da stavi veto na ulazak Finske i Švedske u NATO!
To je taj primitivni švedski fašistički ološ kojeg Duhaček i ološ sa Imbexa obožava! Podrška Milanoviću da stavi veto na ulazak Finske i Švedske u NATO!
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°830
Ferenc Puskás wrote:NAVIJAČI MALMEA VRIJEđALI IBRAHIMOVIĆA
Него како!
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°831
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°832
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°833
ante milardovic
3 hours ago
Svak čast efendija. Pozdrav iz Hrvatske od uvjerenog katolika. Neka vam dragi Bog/Alah da snage da se borite protiv ovog zla. Zajedno sa nama.
Cam Bpx
20 hours ago
Само наставите да подржавате Европске вредности и "Наида" ће вам бити на сваком ћошку а бити "Рамиз" ће бити срамота !!! Ето, само наставите и биће вам супер.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°834
Риба смрди од главе
За хаос сав,
Крив је АВ.
Односно гласачи,
Па сад њачи, њачи, њачи.
АВ и Пастор,
Одузели нам утоку,
Стрпали нас у тор,
Као стоку.
У своје џепове трпају паре,
Док окривљују кријумчаре.
При том уредно хране мигранте,
А народу остаје само да лупа у канте.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°835
Vrhunska metrika. A primecujem da sad ni Orban nije dovoljno tough prema migrantima.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°836
Nikome ne oduzimaju utoku nego moraju da imaju nove papire. Naši desničari divljaju već mesecima, pošto misle da im Bajden uzima naoružanje (koje uglavnom ni nemaju).
- Guest
- Post n°837
Ljudi se smeju, ali ne treba odbaciti ni ovu mogucnost.
Koje dokaze je pruzila Ukrajinska vlada da ne koriste mutante u ratu?
Medicina je naapredovala, Bil Gejts podrzava Ukrajinu, Soros ih podrzava, LGBT lobi je jak u Ukraijini, iluminati, a pre par godina je bila i korona, ja bih rekao previse slucajnosti.
Bas ce jedna jadna Ukrajina da zaustavi svetsku silu poput Rusije, bez da proda dusu zapadu. Po nekim mojim merilima, Rusija je toliko jaka da moze celu Evropu da osvoji za mesec dana, a to se ne desava u praksi, tako da je ovo verovatno istina. Zasto bi rusi lagali?
Ukrajina koristi mutante da zaustavi uspon Rusije. Manje ce te se smejati kada ispliva vise dokaza na povrsinu.
- Post n°838
Mart haha, sace im jebu mater, udri Putine
April poslali su prvo bašibozuk, to je jasno
Maj pa ovo je bio plan od početka, nemoj da si naivan
Jun Jel znate vi kako je tesko osvojiti Sieverodonijevo...
Jul - Mutanti!
April poslali su prvo bašibozuk, to je jasno
Maj pa ovo je bio plan od početka, nemoj da si naivan
Jun Jel znate vi kako je tesko osvojiti Sieverodonijevo...
Jul - Mutanti!
- Post n°839
Ako ovo nije dovoljan dokaz...
Po nekim mojim merilima, Rusija je toliko jaka da moze celu Evropu da osvoji za mesec dana, a to se ne desava u praksi, tako da je ovo verovatno istina
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°841
Zasto bi rusi lagali?
_____
- Post n°842
Zasto bi rusi lagali?
Za 150 dana su oborili 700 ukrajinskih aviona, nakon sto su prvog dana unistili ukrajinsku avijaciju na zemlji, koja nije ni stigla da poleti...
- Post n°843
Шта вам није јасно?
Мутанти су производ биолабораторија на територији Украјине. Похлепни војноиндустријски комплекс и бескрупулозна биотехнолошка компанија раде на новом вирусу који ствара супермутанте.
У малом граду Ракуново, специјални агент Леон Кенедијевов и Клара Краснопољова покушавају да открију шта се догодило. Проблем им прави украјинска војска, мутанти и Зонтик корпорација.
Мутанти су производ биолабораторија на територији Украјине. Похлепни војноиндустријски комплекс и бескрупулозна биотехнолошка компанија раде на новом вирусу који ствара супермутанте.
У малом граду Ракуново, специјални агент Леон Кенедијевов и Клара Краснопољова покушавају да открију шта се догодило. Проблем им прави украјинска војска, мутанти и Зонтик корпорација.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°844
Никоме не узимају утоку, али су канцеларије МУПа препуне оружја које су власници сами предали.Cousin Billy wrote:Nikome ne oduzimaju utoku nego moraju da imaju nove papire. Naši desničari divljaju već mesecima, pošto misle da im Bajden uzima naoružanje (koje uglavnom ni nemaju).
Нису само нови папири, треба да се плаћа и порез који није мали у односу на вредност оружја.
А пошто већини људи - до скоро и мени - оружје стоји по кући не знам ни сам зашто а не користе га деценијама, лако је било одлучити се.
- Post n°845
Polako ne paničitr odmah, moguće je da ih Rudi navlače u kotao i zatvore iz pravca Balaklije.
_____
~~~~~
- Post n°846
Eh, da sam dobio rublju za svaki takav komentarkoji sam procitao u poslednjih par dana... dosad bih imao za cisternu nafte.
_____
- Post n°847
A pazi ovaj govnarluk:
VladaNS1978 ::Kilometarska kolona pro-ruske populacije beži iz Harkovske oblasti od Ukrajinskih nacista.
twitter.com/200_zoka/status/1568519233973133314
Ko 04.08.1995. dobiće i oni placeve na nekim Busijama i Plavim horizontima,posle će uzeti hrvatske tj. ukrajnske pasoše pa će u mrsku EU.
Koji "dejavu" jbt...
_____
~~~~~
- Post n°848
Pa to su ti likovi. Najvise mrze slabost i poraz, pa samim tim i zrtve, kao zive dokaze poraza.
_____
- Post n°849
Ovo je sa MCM
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.