Komentari na vesti
- Post n°426
Re: Komentari na vesti
Хм, нови шведски поредак... наравно да је нешто о сексу.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°427
Срби су исти као Руси, само бољи
nikola andric
Kakva logika. Petar i Marko su iste visine ali je Petar visi od Marka. To je, izgleda, po Hegelovoj logiki; ''jedinstvo suprotnosti''. Ako su Srbi i Rusi isti onda ne mogu jedni biti bolji od drugoga.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°428
Pwned!
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
- Post n°429
http://www.politika.rs/scc/clanak/384507/Sestorica-Srba-u-zatvoru-posle-ubistva-na-Zakintosu
...
...
- Guest
- Post n°431
dobar je i ovaj sto brani tekovine tzv giskizma tj vitestva
| Препоручујем 23
Bane[size=11]пре 6 сати
Ради се и о различитим "културама" тј. Амери ако се бију онда обично један на један па удри бато а не навале 5-6 на једног, то није фер. То раде Шиптари типично, кад смо били деца на Космету много пута смо се тукли а њих увек много више у сви навале, чак понекад и одрасли. Кукавички! Наравно треба убице да одговарају и добију заслужену казну а тако ће и бити.[/size]
| Препоручујем 23
Bane[size=11]пре 6 сати
Ради се и о различитим "културама" тј. Амери ако се бију онда обично један на један па удри бато а не навале 5-6 на једног, то није фер. То раде Шиптари типично, кад смо били деца на Космету много пута смо се тукли а њих увек много више у сви навале, чак понекад и одрасли. Кукавички! Наравно треба убице да одговарају и добију заслужену казну а тако ће и бити.[/size]
- Post n°432
MarkoBgdпре 4 сата
@Stefan; Dok je Srbija bila srpska, izolovana i svoja - takvih stvari nije bilo. Naprotiv, putopisci su pisali o mirnoj atmosferi u Srbiji a žene da su sigurnije nego usred dana u Parizu. A onda je počela vesternizacija Srbije, droga, bukvalno shvatanje i prihvatanje zapadnjačkih filmova - i eto divljačne Srbije
Zlatni rudnik!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°433
ah naravno, politika ima svedoka koji je vido da je i ovaj sam pao
- Post n°434
Na vest da je Phil Bardsley prešao iz Stokea u još nespektakularniji Burnley:
6. Posted by no bull___ on 1 hour ago
WOW DOES THIS MEAN THE END FOR TANYA IN CHESHIRE HOUSEWIVES.
6. Posted by no bull___ on 1 hour ago
WOW DOES THIS MEAN THE END FOR TANYA IN CHESHIRE HOUSEWIVES.
- Post n°435
Ne znam gde bih drugde
Гест Бесника Хасија
Стрепели су функционери Партизана како ће навијачи дочекати тренера Олимпијакоса Бесника Хасија с обзиром да је Албанац рођен у Ђаковици
После конференције на српском уочи утакмице и крај клупе је показао да Дарко Ковачевић с правом о њему говори бираним речима.
Средином првог полувремена када је Фигуеирос брутално стартовао на Ђурђевића и избацио га на атлетску стазу, а фудбалер Партизана ударио главом у клупу са резервним играчима Олимпијакоса, Бесник Хаси је енергичним покретима руку први позвао лекара црно-белих страхујући да повреда није теже природе.
Такви потези сигурно нису смишљени.
Космет није Албанија · 26 јул, 2017 18:42
Свакоме свако добро, али Бесник Хаси је Шиптар, а не Албанац из Ђаковице како сте написали. У том ставу нема никакве пежоративности, нити жеље за унижењем било ког човека. Али, Космет није Албанија, на тој светој српској земљи живе Срби и Шиптари, Албанци живе у Албанији. Молим вас да исправите то.
Ниси добро обавештен · 26 јул, 2017 20:14
Они сами себе називају Шћиптар, били из свете србске земље Албаније, коју они називају Шћиперија, или од негде другде, све у свему и они са Косова И Метохије и сви остали су шћиптари, а само странци их називају Албанци.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°436
Шиптар... Шиптар... Шиптар... Шиптар... Шиптар
kolko je nacosima slatko da napisu Шиптар - samo bi pisali o Шиптарима, lupali gluposti, pricali totalno (nacionalno) kontraproduktivne stvari, ali o Шиптарима
_____
Santa Dog's a Jesus Fetus
Has no presents
Has no presence
In the future
In the future
- Post n°437
Idi Nebojša ako imaš gde.Sa tvojim znanjem engleskog jezika možeš u Trebinje Bijeljinu Višegrad Foču ili Prijedor.
- Guest
- Post n°438
ficfiric wrote:Ne znam gde bih drugde
Гест Бесника Хасија
Стрепели су функционери Партизана како ће навијачи дочекати тренера Олимпијакоса Бесника Хасија с обзиром да је Албанац рођен у Ђаковици
После конференције на српском уочи утакмице и крај клупе је показао да Дарко Ковачевић с правом о њему говори бираним речима.
Средином првог полувремена када је Фигуеирос брутално стартовао на Ђурђевића и избацио га на атлетску стазу, а фудбалер Партизана ударио главом у клупу са резервним играчима Олимпијакоса, Бесник Хаси је енергичним покретима руку први позвао лекара црно-белих страхујући да повреда није теже природе.
Такви потези сигурно нису смишљени.
Космет није Албанија · 26 јул, 2017 18:42
Свакоме свако добро, али Бесник Хаси је Шиптар, а не Албанац из Ђаковице како сте написали. У том ставу нема никакве пежоративности, нити жеље за унижењем било ког човека. Али, Космет није Албанија, на тој светој српској земљи живе Срби и Шиптари, Албанци живе у Албанији. Молим вас да исправите то.
Ниси добро обавештен · 26 јул, 2017 20:14
Они сами себе називају Шћиптар, били из свете србске земље Албаније, коју они називају Шћиперија, или од негде другде, све у свему и они са Косова И Метохије и сви остали су шћиптари, а само странци их називају Албанци.
tekst je o tome kako je albanac odreagovao kao da je obično ljudsko biće i time iznenadio uglađenog srpskog novinara nenaviklog na ljudsko ponašanje zveri, a čitaoci su brzo ušli u stručnu polemiku o postanju te vrste egzotične životinje u domaćoj literaturi poznate pod imenom šiptar.
- Post n°439
Tekst su morali da zavrse sa "Такви потези сигурно нису смишљени" jer sve sto rade mora biti unapred smisljena provokacija ali ovo izgleda da nije.
Jbt, koliko je sve to bolesno
Jbt, koliko je sve to bolesno
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°440
pa seti se reakcije tolerantnih, obrazovanih ljudi, koji se gnusaju svake diskriminacije i rasizma, na aferu dron: trenutno svrstavanje uz Vucica i Informer, teorije zavere, svesno iskljucivanje mozga - "a sta da je umesto zastave bila bomba"
da ih neko tako lozi deset dana, isli bi da pale poslasticarnice po Beogradu
- Guest
- Post n°441
Или на годишњицу бомбардовања/ Олује.
Виц је у томе да то ипак нису толерантни људи, нити се заиста гнушају дискриминације и расизма. Више су тако "образовани", а и то врло површно.
Виц је у томе да то ипак нису толерантни људи, нити се заиста гнушају дискриминације и расизма. Више су тако "образовани", а и то врло површно.
- Post n°442
Ili kad neko spomene da neka romska porodica ima više od jednog deteta a pri tom je siromašna
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Guest
- Post n°443
Blind Lime Pie wrote:pa seti se reakcije tolerantnih, obrazovanih ljudi, koji se gnusaju svake diskriminacije i rasizma, na aferu dron: trenutno svrstavanje uz Vucica i Informer, teorije zavere, svesno iskljucivanje mozga - "a sta da je umesto zastave bila bomba"
ja sam posle toga ugasio ppp zauvek, prvo poco kondo poluozbiljno da lozi masu, onda se razni primili pa je bilo tacno kako ovde pises.
- Guest
- Post n°444
http://www.b92.net/zivot/komentari.php?nav_id=1288785
Pa nesto slicno radim i ja. Za vikend, kada se ne radi, do rucka popijem dva-tri koktela sacinjena od votke, soka od pomorandzi i limuna. To mi otvori apetit za rucak. Za rucak konzumiram obicno puuuno dinstanog povrca (brokoli, karfiol...) i jedno pojace parce pileceg ili cureceg mesa. U ono povrce dodam jos sitno naseckani beli luk, poneki feferon, a sve prelijem sa paradajz sosom. Posle toga dolazi belo vino na red...i muzika. Muziku volim da odvalim...slusam bluz i rok vec 49 godina...poceo sa deset.
- Post n°445
Da je malo manje godina, pomislio bih da je to Vasin komentar.
- Post n°446
Edd Souil
Wife: DON! HELP US!"
Don: Don't help us? Ok! Bye
Wife: No! Help us!!
Don: "No help us!"? Ok, adios and good luck
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
- Post n°448
Jebiga, većini ljudi je normalno da koristi PC, ali Darku Vidiću je to nenormalno i stalno forsira neke bljuvotine o Mac-u.
- Post n°450
+1
#EtickiKapitalizam
#EtickiKapitalizam
_____