Komentari na vesti
- Post n°401
Re: Komentari na vesti
Kakav trol, to je prosečan čitalac tog smeća.
- Guest
- Post n°402
Argument u prilog tezi da je trol: kontrolisana nepismenost, to jest ortografski nepravilan govor bez grešaka u kucanju.
- Guest
- Post n°404
neverovatno! opet neki amater igra mec zivota. ko da je placen da igra 100% snagom!?
(mile, 21. april 2017 16:54)
# Link komentara
(mile, 21. april 2017 16:54)
# Link komentara
- Post n°406
Hubert postavio klip na temi o francuskim izborima.
A medju komentarima ovo:
A medju komentarima ovo:
- Spoiler:
FractureDuRectum
can i please get an english traduction ?
Jkalas1988
+FractureDuRectum When Goca Juric put up his sleaves and injects that dijabetes shot into his hand and says LETSSSSS GO
matejio jaredić
+Jkalas1988 Diabetes* but he didn't said "dijabetes", he said sugar.
Jkalas1988
+matejio jaredić
. do you think that people in england call this illnes a SUGAR? haha. i think the international word is DIABETES.
matejio jaredić
+Jkalas1988 ma nabijem te na kurac debilu jedan, diabetes je bolest.
Ti misliš da neki lik iz UK kaže "can you pass me the diabetes"
matejio jaredić
+Jkalas1988 Šuti jbt vidiš da si glup ko kurac!
Jkalas1988
+matejio jaredić
tuljane priglupi napisa san DIABETES SHOT. znaci inekcija za dijabetes ili secer,SHOT je inekcija. odjebi sa komentara priglup si
matejio jaredić
+Jkalas1988 Ne postoji stvar kao dijabetes shot majmune jedan! za ljude kojima treba secer kaze se da im treba secera ( moze biti kao inekcija ili slatkiš ). Očeš vise shvatit da je dijabetes jebana bolest koju pretežno dobivaju ljudi koji su pretili!
barkaszg
+matejio jaredić Kaže se insulin shot, ali da je rekao nekom strancu diabetes shot, razumio bi ga.
Jkalas1988
+barkaszg haha pa to. sigurno je za stranca razumljivije diabetes shot,nego sugar shot sta ovaj glupan govori hahahah. ali eto insulin shot je strucan i pravilan naziv.
matejio jaredić
+Jkalas1988 Mamu tu jebem ja cu prepisat moju kucu na tebe ako nađeš negdje da sam ja napisao "sugar shot" klošaru jedan.
matejio jaredić
+Jkalas1988 Ja sam samo rekao da nije sigurno "diabetes shot", nemoj bit glup škodi ti.
barkaszg
+matejio jaredić Čemu svo to silno vrijeđanje, samo mi to nije jasno. Dam se kladit da uživo pričate da bi razgovarali kao normalni ljudi..
matejio jaredić
+barkaszg Jer majmun jede govna, prvo govori da se kaže "diabetes shot" a diabetes je jebena bolest što on još nemože shvatit i onda laže pa govori da sam ja napiso "sugar shot" što nisam.
Jkalas1988
+matejio jaredić
pa ako je diabetes bolest,onda je "diabetes shot" inekcija za bolest diabetes,to je kontekst koji tvoj mali mozak ne moze povezat. ti bice nemos nista povezat osim ako ne nabubas napamet,i onda to sta si nabuba ti ispari iz glave nakon 5 dana. imas IQ manji od sobne temperature pa nemos skuzit o cemu prican. ali dobro je vec mi je i previse natezanja sa idiotom.ovo mi je zadnji komentar
matejio jaredić
+Jkalas1988 Da, tako je
matejio jaredić
+Jkalas1988 btw jesi našao gdje sam ja napisao "sugar shot" ???
Feniksxx
Ljudi, ljudi, kaže se inzulin.
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
- Post n°409
NanenMauricio 3 years ago
Was actually looking for a Black Metal band called "Industrial Estate"...
MrPhilcoolio 2 years ago
must feel like you have won the lottery
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°410
_____
alt-lib
- Guest
- Post n°411
skoro sam gledao neki intervju sa njim, totalno je prsao
ljut je na izbegle izbeglice sto ne ostanu kuci da mejk a diferens
- Post n°412
jbg
_____
alt-lib
- Post n°413
Lev Abalkin wrote:skoro sam gledao neki intervju sa njim, totalno je prsao
А не каже између чега то...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°414
vest o osiromašenom uranijumu
Prošao je period inkubacije posle bombardovanja uranijumom '99 i sada je katastrofa, koliko samo ja ljudi znam koji su umrli od raka, a znam i dosta njih koji se još leče, nadam se uspešno, daće Bog
(BrB, 13. maj 2017 14:46)
- Guest
- Post n°415
Тоето, "прошао период инкубације". Сада нам опет нико ништа не може.
- Post n°416
Čovečanstvo u malom: Zagadili smo i nenaseljeno ostrvo VIDEO
Ostrvo Henderson, deo arhipelaga Pitkern, prekriveno je sa gotovo 18 tona plastičnog otpada, što je najgušće nataložen nanos ljudskog đubreta igde nasukan na svetu.
sto bi rekao EU-Citizen, za sve je kriv kapitalizam i potrosacki mentalitet
(nebo, 16. maj 2017 14:00)
# Link komentara
Preporučujem (+308)
Ne preporučujem (-11)
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
My Moon Che Gavara.
- Post n°417
smorila me i vest i komentari (znala sam da ce biti odvratni), ali ovaj jedan komentar-na-komentar me je razveselio:
# Link komentara
chocoholic wrote:
Kada bih ja isekao neispravni, raspadnuti automobil i izašao sa njim na ulicu, te započeo neprijavljeni privatni posao prikupljanja sekundarnih sirovina, u roku od par sati bi mi vozilo bilo oduzeto i odveženo na deponiju, gde pripada, a ja kažnjen prekršajno, ako ne i krivično gonjen. Prvi su na mestima gde mogu da ostvare svoja prava i na njima insistiraju do najsitnijih detalja, a o obavezama ni ne razmišljaju. Osećam se kao građanin drugog reda u sopstvenoj zemlji u poređenju sa njima.
(chokoholic, 19. maj 2017 14:16)
sramota wrote:Eh, jadan ti. Sanjaš o tome da ispišeš decu iz škole i sakupljaš sekundarne sirovine ali ti država ne dozvoljava. Samo privilegovani Romi to smeju.
(Sramota, 19. maj 2017 15:43)
# Link komentara
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°419
Pitali Izeta Hajrovića, reprerezentativca BiH, Švicarska ili Bosna. Kaže, Švicarska.
Komentar:
zbrojovkaprije 21 sat, 30 min
+969
ja sam Švicu vidio samo na razglednici ali i meni je draža, šta je tu čudno?
Kaže Japanac: meni je na prvom mjestu Japan, na drugom posao, na trećem porodica.
Kaže Bosanac: kod mene sve obratno, na prvom mjestu porodica, na drugom posao, a Japan mi je tek na trećem.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°420
da, da, to je taj vicotto katz wrote:Kaže Japanac: meni je na prvom mjestu Japan, na drugom posao, na trećem porodica.
Kaže Bosanac: kod mene sve obratno, na prvom mjestu porodica, na drugom posao, a Japan mi je tek na trećem.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°421
Nije komentar na vest, fb post je ali je
- Guest
- Post n°422
William Murderface wrote:Критика српских критичара
nikola andric пре 21 сатnikola andric
nidža opet jaše!
(neko sranjce o identitetskoj politici)
nikola andric
O relaciji identiteta se ni logicari ne slazu. Da li je primer ''2+2= 4'' osnova za tvrdnju da na obe strane znaka ''='' imamo isti broj? Kakvog smisla ima postaviti bilo koje lice na dve strane znaka jednakosti? Logika kaze da se iskazi sa razlicitim imenima koja naznacavaju isti objekt mogu medjusobno substituirati salva veritate. Sto god vazi za Bec, vazi za Wien, Vienna, Wenen, itd. Mi to shvatamo razumom ako znamo da navedena imena naznacavaju isti grad. Mi kazemo da se jedno jaje ne razlikuje od drugoga ali znamo da nisu ''ista jaja'' . To ce reci da ''jednakost'' nije isto sto i identitet. Witgenstein je rekao: ''za dva objekta tvrditi da su identicni je bezsmislen iskaz a tvrditi da je svaki objekat identican sa samim sobom ne kaze nista''. Teorija istine bazirana na korespondenciji izmedju iskaza i stvarnosti je bezsmislena ako se ''korespodencija '' shvata kao relacija identiteta. Jezik i stvarnost ne mogu biti identicni. Jezika ima nepoznato mnogo dok je stvarnost jedna .
- Post n°423
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa!
My brain hurts
My brain hurts
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°424
Јел' има видео где могу да га чујем како изговара "безсмислена"? Ставио бих то у петљу.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°425
Bucko protiv Novog svedskog poretka:
Iznenađujući seks-trend koji je popularniji nego ikada pre
Sve više Amerikanca bira poliamoriju, tačnije veze u kojima imate više od jednog seksualnog partnera, rezultati su nove studije. Za razliku od poligamije, poliamorija predstavlja postojanje intimnih odnosa, romantične ili seksualne prirode sa više od jedne osobe, ali uz znanje ili pristanak svih partnera
http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2017&mm=06&dd=30&nav_id=1277798
Ovo sto cu napisati mnogi ce prokomentarisati evo ga jos jedan moralista i poklonik teorija zavere, ali ko ne veruje nek lotrazi na netu pa ce se uveriti u moju tvrdnju. Jedan sledbenik poznatog masona Alberta Pajka koji je jedan od zagovornika i osnivaca novog svedskog poretka izdaje uputstvo u kojem pise kako treba izazivati siriti najnize ljudsmke pobude i nemoral, laz, prostituciju, sex u svakom obliku sa svakim i na svakom mestu, sve moralne vrednosti prikazivati kao nametanje za smanjenja sloboda, ponasanja, govora, slobode stampe preko koje ce se siriti nemoral i navodne totalne slobode itd.itd. i sve to polako dovesti do totalnog nemorala i pripreme za konacnni dolazak satane. Ne cini li vam se da je to sve vise prisutno? Nasilje u porodicama, silovanja sopstvene dece, alkoholizam, narkomanija u svakom obliku. Zamislite da vam deca rastu i vaspitavaju se po modelu koji pise u ovom tekstu? Zato nije cudo da devojcice na rodjendanima ucestvuju u grupnom seksu gde opste sa svim momcima. Nekada bi to bilo grupno silovanje danas je to in??? Da li je?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bucko lazmisljam, 30. jun 2017 12:03)
_____
My Moon Che Gavara.