Komentari na vesti
- Post n°676
Re: Komentari na vesti
a haubice? detaljno sam upoznao americku 105mm iz II svetskog rata.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°677
Ми смо држали везу неким америчким бродским уређајем, коме је главна цевка имала балонче пречника око 20цм. Фино црно емајловано кућиште, Флаш Гордон би тако нешто имао на лађи. Оставили нам Амери после рата, расходовано. Те 1982. је још пичило као блесаво.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°678
Nisu oni nista nama "ostavili", to smo dobili na poklon kad smo potpisali vojni savez sa Grcima i Turcima pedesetih godina. I "moja" haubica 105mm je dosla u JNA tom paketu. Taj tip haubice je inace izlozen u jednom od nacionalnih muzeja u Vasingtonu.паће wrote:Ми смо држали везу неким америчким бродским уређајем, коме је главна цевка имала балонче пречника око 20цм. Фино црно емајловано кућиште, Флаш Гордон би тако нешто имао на лађи. Оставили нам Амери после рата, расходовано. Те 1982. је још пичило као блесаво.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°679
Vilmos Tehenészfiú wrote:Nisu oni nista nama "ostavili", to smo dobili na poklon kad smo potpisali vojni savez sa Grcima i Turcima pedesetih godina. I "moja" haubica 105mm je dosla u JNA tom paketu. Taj tip haubice je inace izlozen u jednom od nacionalnih muzeja u Vasingtonu.паће wrote:Ми смо држали везу неким америчким бродским уређајем, коме је главна цевка имала балонче пречника око 20цм. Фино црно емајловано кућиште, Флаш Гордон би тако нешто имао на лађи. Оставили нам Амери после рата, расходовано. Те 1982. је још пичило као блесаво.
Dosta toga je bilo upotrebljivo i korišteno je u jugoslovenskim ratovima devedesetih. Mislim da su haubice i 40 mm topovi još uvijek in servis ili u rezervi.
Bogato su donirali, ne znam da li baš tačno u komad kako kažu u ovom videu ali bilo je toga zaista mnogo.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°680
U rezervi je sve i svasta, pa i pomenute bazuke
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°681
Не можеш да базуке вечно држиш у резерви. Прво што је застарела, а друго што муниција има рок трајања и не прави се више.
Али хаубице могу (и чувају се), а лако се модернизују, поставе на камион, дода СУВ и имаш пристојно средство.
Али хаубице могу (и чувају се), а лако се модернизују, поставе на камион, дода СУВ и имаш пристојно средство.
- Post n°682
pazi kad sam sto posto siguran da je neko izneo neku slicnu primedbu na onih 100 ljade T dinamita u bejrutu
fazon brt ne moze to tu da stoji vecno. jebes vecnost, sta je to, nego sta cemo sa ovom kineskom pirotehnikom
fazon brt ne moze to tu da stoji vecno. jebes vecnost, sta je to, nego sta cemo sa ovom kineskom pirotehnikom
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°683
Vojna pomoć je počela da stiže od 1951, u suštini, i nije bila vezana za balkanski pakt sa Grcima i Turcima nego kao odjek 1948. Taj pakt je bio jedan delić prepakivanja ovdašnjih prilika ali u suštini nategnut, bez realne podloge, a izgubio je vrednost vrlo brzo, za SFRJ kad su se popravili odnosi sa SSSR a za G i T nakon početka napada na Grke po Istanbulu i sličnog, već 1955.
- Post n°684
poslao sam ti ppSotir wrote:Не можеш да базуке вечно држиш у резерви. Прво што је застарела, а друго што муниција има рок трајања и не прави се више.
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°685
Inferiorna rasa i obrazovno jos inferiorniji igraci uzeli da resavaju problem sa kojim veze nemaju jer nisu ni 2 razreda skole zavrsili. Pritom cute kad je rasizam nad belim igracem.
(Bradilic, 26. avgust 2020 23:30)
# Link komentara
Preporučujem (+365)
Ne preporučujem (-82)
(Bradilic, 26. avgust 2020 23:30)
# Link komentara
Preporučujem (+365)
Ne preporučujem (-82)
- Post n°686
B92 je rudnik
Neverovatno šta levicara propaganda napravi i šta ljudi veruju.
Ranije danas je crnac ubio oca i kćerku (bele) zbog prepirke u saobraćaju, prošle nedelje, 2 bele žene silovanje i ubijene (crnac).Pretprošle belo dete od 5 gofina, ubio crnac iz pistolja. To je samo sto sam ja video. Svaki dan se to dešava i mediji cute. Crnci se međusobno ubijaju na stotine dnevno. A kad policija(uglavnom opravdano i u retkim slučajevima neopravdano) ubije crnog kriminalca, gradovi gore.
(Dejan, 27. avgust 2020 05:02)
# Link komentara
Preporučujem (+354)
Ne preporučujem (-29)
Ranije danas je crnac ubio oca i kćerku (bele) zbog prepirke u saobraćaju, prošle nedelje, 2 bele žene silovanje i ubijene (crnac).Pretprošle belo dete od 5 gofina, ubio crnac iz pistolja. To je samo sto sam ja video. Svaki dan se to dešava i mediji cute. Crnci se međusobno ubijaju na stotine dnevno. A kad policija(uglavnom opravdano i u retkim slučajevima neopravdano) ubije crnog kriminalca, gradovi gore.
# Link komentara
Preporučujem (+354)
Ne preporučujem (-29)
- Guest
- Post n°687
Disi Boog Boidisident wrote:poslao sam ti ppSotir wrote:Не можеш да базуке вечно држиш у резерви. Прво што је застарела, а друго што муниција има рок трајања и не прави се више.
- Post n°689
Samo gospodin sa istancanim ukusom za istoriju i artefakteVasa wrote:Disi Boog Boidisident wrote:
poslao sam ti pp
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°690
beatakeshi wrote:B92 je rudnik
# Link komentara
Preporučujem (+354)
Ne preporučujem (-29)
Ogroman je broj altrajh idiota na domaćim mrežama, ne samo na b92.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°691
Stanca ih fpn ko blesaveErős Pista wrote:beatakeshi wrote:B92 je rudnik
# Link komentara
Preporučujem (+354)
Ne preporučujem (-29)
Ogroman je broj altrajh idiota na domaćim mrežama, ne samo na b92.
_____
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°692
Mene i dalje fascinira kako se to ovde prelilo bez ikakvog filtera, pa imamo ispreddragstoraše sa Jerkovića koji se jako brinu o liberalnoj tiraniji na američkim kempusima. Mislim - zaista brinu, to im je životna tema.
- Post n°693
- Policijski službenici Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske oduzeli su od lica čiji su inicijali A.S. iz Prnjavora veći broj predmeta zbog sumnje da je počinilo krivično djelo nedozvoljeno korištenje autorskih prava, čime je oštetilo "Junajted medija grupu" za nekoliko desetina hiljada evra.
Кao vlasnik i administrator stranice alextvonline.at.ua A.S. je omogućio pristup sadržajima tv serija "Ubice mog oca", "Кonak kod Himlije", "Žigosani u reketu", "Na granici", "Кad susjedi polude", "Ujka - novi horizonti", zaštićenih autorskim pravima.
bl
27.08.2020 10:18
Kakvo smece je streamovao I treba da zvrsi u prdekani.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°694
Vasa wrote:Mene i dalje fascinira kako se to ovde prelilo bez ikakvog filtera, pa imamo ispreddragstoraše sa Jerkovića koji se jako brinu o liberalnoj tiraniji na američkim kempusima. Mislim - zaista brinu, to im je životna tema.
А о чему су причали пре пет година?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°695
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°696
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°698
То је жива истина. Још за време студија сам чула од мог професора Крстана Ђ. Ковјенића како је у време док је он био у Богословији у Ср. Карловцима преминуо прота из НС о. Ердељан. Са мојим професором, у истом разреду, је био син тог благопочившег проте Милорад Ердељан, а његов брат, годину дана старији од њега, је био богослов у Богословији у Призрену. Заједно са тим протом, у истом парохијском дому у НС, је био и деда, такође прота, Саше Поповића. Саша Поповић је лично одмах присвојио и тај део парохијског дома и у њега уселио певаљку и радодајку Фахрету Јахић, познатија као Лепа Брена. Никада више Милорад и Милан, деца благопочившег проте, о. Ердељана, нису могли ни да кроче у свој дом, дом где су рођени, где су се са изродом Сашом Поповићем дружили и делили комад хлеба... Годинама су лутали, као бескућници, по богословским интернатима и манастирима, све док нису добили своје парохије... То је та тужна и ружна истина о нама Србима. Све се зна, али мафија са свим и свачим управља. Ни један, нарочито не режимски, новинар није упитао Сашу Поповића и Фахрету Јахић (Лепу Брену), да ли је то што су учинили грехота и срамота ... Они су постали угледни чланови у таквом друштва у којем неправда влада, и тада и сада ... Дакле, није то ништа ново, то нам се догађа, јер и понека српска мајка такве изроде рађа ..
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°699
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Guest
- Post n°700
Tek sad sam video ovo Neuništiv je Krstan, još širi legendu o sebi, polihistoru i narodnom pregaocuЛетећи Полип wrote:То је жива истина. Још за време студија сам чула од мог професора Крстана Ђ. Ковјенића како је у време док је он био у Богословији у Ср. Карловцима преминуо прота из НС о. Ердељан. Са мојим професором, у истом разреду, је био син тог благопочившег проте Милорад Ердељан, а његов брат, годину дана старији од њега, је био богослов у Богословији у Призрену. Заједно са тим протом, у истом парохијском дому у НС, је био и деда, такође прота, Саше Поповића. Саша Поповић је лично одмах присвојио и тај део парохијског дома и у њега уселио певаљку и радодајку Фахрету Јахић, познатија као Лепа Брена. Никада више Милорад и Милан, деца благопочившег проте, о. Ердељана, нису могли ни да кроче у свој дом, дом где су рођени, где су се са изродом Сашом Поповићем дружили и делили комад хлеба... Годинама су лутали, као бескућници, по богословским интернатима и манастирима, све док нису добили своје парохије... То је та тужна и ружна истина о нама Србима. Све се зна, али мафија са свим и свачим управља. Ни један, нарочито не режимски, новинар није упитао Сашу Поповића и Фахрету Јахић (Лепу Брену), да ли је то што су учинили грехота и срамота ... Они су постали угледни чланови у таквом друштва у којем неправда влада, и тада и сада ... Дакле, није то ништа ново, то нам се догађа, јер и понека српска мајка такве изроде рађа ..
Kad se setim njegovih izraza...narko adžuvani, ćurlikanje u šupljo govno, Bobi Taći Pederković