Rođače, pa to su osnove.Cousin Billy wrote:I was today years old kada sam saznao da je Vladimir Kecmanović sin Nenada Kecmanovića.
Komentari na vesti
- Post n°951
Re: Komentari na vesti
- Post n°953
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°955
Erős Pista wrote:Ne, pa naravno da nije TAJ. Nisam ni shvatio da Bili kaze da je taj, nego da nije znao da je pisac VK sin politikologa NK.
Beat već napiso, to su osnove
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°956
Vest:
VIDEO Pod morem kod Korčule otkriveni cesta stara 7000 godina i ostaci naselja
Komentar:
VIDEO Pod morem kod Korčule otkriveni cesta stara 7000 godina i ostaci naselja
Komentar:
Još je Joža Manolić njome hodao i kočiju vozio, trebalo bi ga pitati kako je izgledala izgradnja te ceste i kakvi su ljudi bili.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°957
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°958
Bilo koji pjevač iz Srbije rasproda zagrebačku Arenu:
Pa naravno kad je omjer u Zagrebu na 2 purgera ide cca. 200 bosanaca, 100 hercegovaca, 80 vlaja...
Kad bi to tako bilo onda sigurno ne bi Tomašević bio gradonačelnik, ili misliš da Hercegovci i Vlaji glasaju za jugotalibane iz Možemo?
i na dva purgera ide deset crvenih jugoterorista zločinaca šumskih okupatora koji su protjerali građanstvo 45te i ušli im u stanove , kuće , posjede \ njihovi unuci i idu na te koncerte " i familija od pitaj boga kud .....srbije bosne
Da vam nema Srba nebi vam niko ni punio tu Arenu
Laku noć, Hrvatska.
nije Zagreb nego Bosangeles
Tuzno, fakat tuzno....
_____
- Post n°959
Bleeding Blitva wrote:Bosangeles
U, ova fora bi se mogla prodati Novosadjanima
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°961
Znaš kako bodul objašnjava ko je vlaj?
- Jestu ti mater i ćaća rođaci? Nisu? E. onda si vlaj
Druga varijanta je 'jesu ti se mater i ćaća upoznali na obiteljskom ručku'?
- Jestu ti mater i ćaća rođaci? Nisu? E. onda si vlaj
Druga varijanta je 'jesu ti se mater i ćaća upoznali na obiteljskom ručku'?
_____
- Post n°962
Ne slušaj ovu zajebantkinju, meni je Dalmoškinja iz Pakoštana na priv radu u Beogradu (poslednjih 40 godina) prosto objasnila ko su Vlaji: ispod magistrale smo ti mi, a iznad magistrale su ti Vlaji.
Blitvo, priznaj da si iznad magistrale.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°964
E to je toVilmos Tehenészfiú wrote:Ne slušaj ovu zajebantkinju, meni je Dalmoškinja iz Pakoštana na priv radu u Beogradu (poslednjih 40 godina) prosto objasnila ko su Vlaji: ispod magistrale smo ti mi, a iznad magistrale su ti Vlaji.
_____
- Post n°965
Ovdje se misli na unutrašnjost Dalmacije.plachkica wrote:zar nisu vlaji srbi?
_____
- Post n°966
Znaci i srbi i hrvati preko magistrale su "vlaji"?
- Post n°967
Da, a Buden bi rekao vlaji su novi Srbi.Mór Thököly wrote:Znaci i srbi i hrvati preko magistrale su "vlaji"?
_____
- Post n°969
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°970
Vest:
Strankinja oduševljena Srbijom ali ne i Hrvatskom: "Ljudi su tako ljubazni, rasizma nema"
komentari:
Koji rasizam, pa svi su ljubazni jer bi je otresli ko zidar ladno pivo
Срби нису расисти у смислу да посматрају црнце као нижу расу, али кад су мало примитивнији, воле да буље и чуде се њима. Генерално су Срби отворени ка странцима, али ипак, ти странци кад остану мало дуже, брзо схвате да смо ипак мало (више) затуцани.
Evo neko moje mišljenje. Mi Hrvati volimo pored sebe imat Hrvate a ne strance, jer nam je turista svih boja i jezika preko glave. A vi Srbi preferirate strance i turiste jer ste se sami sebi popeli na glavu i jer se volite dokazat i svidit zapadnjacima, isto kao Novak.
Lezin isprid kuce na plazi i pijen makijato i bas me pogodilo sta cura koja ne zna nit sta rasizam znaci trkelja. Hahah pozdrav za curu i zelin joj lipu banjadu na ciganliji. Hshahah
I na kraju, živa istina:
Ljudi u Srbiji su iz nekog razloga veoma ljubazni prema strancima, ali su zato neljubazni prema prvom komsiji…Retko gde cete naci nesto tako. Putovao sam dosta i oduvek mi je bio zanimljiv taj fenomen.
Strankinja oduševljena Srbijom ali ne i Hrvatskom: "Ljudi su tako ljubazni, rasizma nema"
komentari:
Koji rasizam, pa svi su ljubazni jer bi je otresli ko zidar ladno pivo
Срби нису расисти у смислу да посматрају црнце као нижу расу, али кад су мало примитивнији, воле да буље и чуде се њима. Генерално су Срби отворени ка странцима, али ипак, ти странци кад остану мало дуже, брзо схвате да смо ипак мало (више) затуцани.
Evo neko moje mišljenje. Mi Hrvati volimo pored sebe imat Hrvate a ne strance, jer nam je turista svih boja i jezika preko glave. A vi Srbi preferirate strance i turiste jer ste se sami sebi popeli na glavu i jer se volite dokazat i svidit zapadnjacima, isto kao Novak.
Lezin isprid kuce na plazi i pijen makijato i bas me pogodilo sta cura koja ne zna nit sta rasizam znaci trkelja. Hahah pozdrav za curu i zelin joj lipu banjadu na ciganliji. Hshahah
I na kraju, živa istina:
Ljudi u Srbiji su iz nekog razloga veoma ljubazni prema strancima, ali su zato neljubazni prema prvom komsiji…Retko gde cete naci nesto tako. Putovao sam dosta i oduvek mi je bio zanimljiv taj fenomen.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°971
Pa ne mozes biti mnogo ljubazan prema prvom komsiji, moze da ti izleti nesto sto ce on posle iskoristiti protiv tebe na sudu
- Post n°972
wut?
_____
- Post n°973
Pa znas kako u Srbiji (severni deo centralne Srbije), malo malo pa zavrsis sa komsijom na parnici (ranije, pre ww2, posebno )
- Post n°974
Mór Thököly wrote:Pa znas kako u Srbiji (severni deo centralne Srbije), malo malo pa zavrsis sa komsijom na parnici (ranije, pre ww2, posebno )
Šire je to malo od centralne Srbije, mislim da je ovaj dijalog zajebancija na račun komšija sa zgorskih brega.
Dobro jutro komšije, dokle ti tako svečan i dotjeran?
Odoh do grada, moram na sud.
Tužio si nekog?
Nisam, ali smisliću koga ću dok stignem do tamo.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°975
U vreme kada su nepismeni seljaci slali decu u skolu obavezno je jedan u familiji morao da upise ili pravo ili medicinu, bez obzira da li voli to ili ne. Lekara ili advokata si morao da imas u familiji.
_____