Ovi kokaju zelene, a kada dođe mama od zelenih onda će nam biti crveno.
Kina ih prca u mozak Neka sad Pelosi preleti iznad Michigana ko onomad iznad Tajvana
Ovi kokaju zelene, a kada dođe mama od zelenih onda će nam biti crveno.
Kina ih prca u mozak Neka sad Pelosi preleti iznad Michigana ko onomad iznad Tajvana
Hrvati ruske vojnike zovu Orke.
Znaci ubice.
Jadni delfini i ostala zaklana nejac.
Pi Didijeva obrada mi je definitivno bolja od originala. Sting mi je oduvek kuburio sa energijom.
U pravu si za Stinga i energiju.. Ali to nije nedostatak, to je stil i licni izbor. Sting prvenstveno emituje emociju, a ne cistu energiju. Njih dvojjca pripadaju razlicitim pravcima u muzici, tako da su i pesme razlicite u skladu sa tim. I po meni, obe su odlicne.
Летећи Полип wrote:Pi Didijeva obrada mi je definitivno bolja od originala. Sting mi je oduvek kuburio sa energijom.
U pravu si za Stinga i energiju.. Ali to nije nedostatak, to je stil i licni izbor. Sting prvenstveno emituje emociju, a ne cistu energiju. Njih dvojjca pripadaju razlicitim pravcima u muzici, tako da su i pesme razlicite u skladu sa tim. I po meni, obe su odlicne.
Da li i vi emitujete emociju, ili samo čistu energiju?
Ne bih da širim temu ali to je narativ koji je stvoren posle 1999. "Šta će nam vojska?". Ja znam nekoliko oficira u penziji. Jedan mi radi plakar, drugi postavio interfon, treći sređivao parket. Četvrti prodaje pasulj i druge stvari na pijaci. Zašto su poslali u prevremenu penziju sve oficire koji su učestvovali u ratu na osnovu zahteva NATO? Pa zato jer su imali kvalitet. Da nije tako, to ne bi uradili. Pošto su imali kvalitet, vojska je na ovaj način oslabljena a to je i bio cilj.Ipak je većina njih završila vojnu akademiju i to su visoko obrazovani ljudi.
Indexi
21.04.2023 08:36
Bacila je sve niz rijeku ....
Nikola
28/04/2023 00:38
Krajne je vreme da se suštinski i dubinski promeni spoljna politika prema Španiji.
Летећи Полип wrote:http://www.nspm.rs/component/option,com_yvcomment/ArticleID,283297/url,aHR0cDovL3d3dy5uc3BtLnJzL2hyb25pa2EvYWxla3NhbmRhci12dWNpYy1penZyc2ljZW1vLWdvdG92by1wb3RwdW5vLXJhem9ydXphdmFuamUtc3JiaWplLi1tb2xpbS1sanVkZS1kYS1idWR1LXV6LXN2b2p1LWRyemF2dS5odG1sI3l2Q29tbWVudDI4MzI5Nw==/view,comment/#yvComment283297
Aaaaaa, SVE!!!
Kako to da su Bošnjacima Srbi oprostili, ne i zaboravili, i janičare, i šuckore, i ustaše, i stotine hiljada žrtava u NDH (Jasenovac, Prebilovci, Jadovno...), a Bošnjaci ne mogu Srbima nekoliko hiljada svojih žrtava u Srebrenici tokom građanskog rata?
Aleksandar Vukovićпре један дан
E sad je tvoj unuk pokazao šta znači humanost
|
Ivan Ivanovic пре 18 сати
Sta pises covece?! Nije njegov unuk, a i da jeste, jel on treba da oseca odgovornost zbog toga?! Jel decu vaspitaju roditelji ili babe i dede?! Jadno…
https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:gSEO1jfG0SEJ:https://senzor.ba/djecak-monstrum-iz-beograda-unuk-je-nenada-kecmanovica-ucesnika-srebrenickog-genocida/&cd=9&hl=en&ct=clnk&gl=rs
hamed
10 hours ago
nije istina. iako imaju isto ime, sin nenada kecmanovića je pisac, scenarista a kostin otac je doktor
-1
Reply
ciro
8 hours ago
Izvor su vam društvene mreže? Neozbiljni ste.
3
Reply
Maja
3 hours ago
Molim vas da ne širine gluposti. Nije to tqj Vladimir Kecmanovic
4
Reply
Suzy
29 seconds ago
Nenad Kecmanovic ima sina Vladimira koji je pisac i reditelj. Dva covjeka istog imena i prezimena. Sirite dezinformacije. Treba vas tuziti kao medija jer krsite zakon i novinarsku etiku.