Najjace je pucanje na nacin koji nikog ne ugrozava
Komentari na vesti
- Post n°476
Re: Komentari na vesti
Najjace je pucanje na nacin koji nikog ne ugrozava
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°477
Jbt ja se tok lika secam iz zlatnih 2009 i 2010 vremena, tad je bilo dovoljno da kliknes na najpozitivnije komentare i vidis njihove, i na one sa najvise minusa i vidis nase... a onda se sve izmesalo jbg
bila je i ona bezimena
bila je i ona bezimena
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°478
Ако ме подјебаваш, јесам написао баналност дана. Но је проблем што ту баналност већ увелико узимамо здраво за готово, што нам је нормално да људи различито “вреде”, да нпр. Американац радник у фабрици аутомобила зарађује 5 пута више од Мексиканца, а 20 пута више од Кинеза, док генерални директор зарађује 1000 пута више, и то нам је све нормализовано, а у ствари је једна од озбиљнијих ствари од којих је оболела ова планета.otto katz wrote:Ajde? :iznenađeno:No Country wrote:Ово за тржиште је на жалост сасвим у праву.
- Post n°479
Sprdao si se sa idejom i istorijskim iskustvom samoupravnog socijalizma.No Country wrote:Ако ме подјебаваш, јесам написао баналност дана. Но је проблем што ту баналност већ увелико узимамо здраво за готово, што нам је нормално да људи различито “вреде”, да нпр. Американац радник у фабрици аутомобила зарађује 5 пута више од Мексиканца, а 20 пута више од Кинеза, док генерални директор зарађује 1000 пута више, и то нам је све нормализовано, а у ствари је једна од озбиљнијих ствари од којих је оболела ова планета.otto katz wrote:
Ajde? :iznenađeno:
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°481
Sprdao si se, sad boluj od svođenja na tržišnu vrijednost.
_____
- Post n°482
otto katz wrote:
Sprdao si se sa idejom i istorijskim iskustvom samoupravnog socijalizma.
Да није посла и свеопште програмерске лењости, досад бих већ имао на диску пројекат самоуправног капитализма, где би рад био капитал, а радник би иступањем из фирме носио свој део и не би смели да га преваре.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°483
Dok većina fudbalera zimsku pauzu koristi da otputuje u neko egzotično letovalište, Neven Subotić pomaže siromašnima.
Srpski fudbaler iskoristio je pauzu u Bundesligi da poseti Etiopiju gde je pre nekoliko meseci pokrenuo projekat izgradnje bunara sa vodom za piće u siromašnim područjima.
Lep gest, svaka čast. Opet, ne razumem te odluke da se pomaže nekoj zemlji sa kojom nemaš dodirnih tačaka pre nego svojoj. Svuda ima siromašnih ljudi.
(pobrkan_narod, 25. decembar 2017 17:15)
Mislim da imamo dovoljno siromastva u srbiji da bih pomagao etiopiju svakom svoje valjda blize a njemu etiopija kuca koliko god lep gest mislim da je na pogresnom mestu
(nesa, 25. decembar 2017 17:55)
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°484
kacio sam pre godinu ili vise, on ima fondaciju vec neko vreme za taj projekat, pa su se na njegovom fb isto javljali idioti redovno
- Post n°486
To je drugo. Nas spaja boja koze i borba za remove kebab.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°488
komentar na politikino istraživačko novinarstvo o Đilasu
Dragan пре 2 сата
Uopste necu da branim Djilasa, naprotiv moje misljenje o njemu nije bas najbolje, ali je svakako trebalo da raseli Rome iz onog, malo je reci nehigijenskog, naselja. To mu je, po meni, bio dobar potez. Ipak, nije ih bas ostavio bez sklonista pod vedrim nebom. Dao im je kakvo takvo skloniste, svakako mnogo bolje od onoga sto su imali. E, sad sto nisu mogli da ostanu u centru grada ili u novim naseljima, sta da se radi. Ono ruglo je nestalo iz komsiluka jednog od elitnih hotela. Isto tako se slazem i sa ukljanjanjem buljezine, djubreta i trosnih udzerica punih miseva i pacova, koje su sluzile uglavnom za obavljanje nelegalnih poslova na Savamaloj. Cak mislim i da je nacin na koji je to uradjeno bio mozda nelegalan, ali jedino moguc. Da nije tako uradjeno, sigurno bi to djubriste i danas stajalo tamo. Ovako, tamo sada imamo nesto lepo sto mozemo da pokazemo stranim turistima. Ako nista drugo, takvim uklanjanjima Beograd manje lici na brazilske favele a vise na evropski grad.
- Guest
- Post n°489
ovo se čita kao da su vesić i mali direktni nastavljači đilasovih politika, tj da nema razlike, svejedno je.
- Post n°490
Sto i nije bas sasvim netacno... Odvrnuli sh na 11, to je tacno, ali nije to bas promena smera, koliko intenziteta.
_____
- Post n°491
DANAS
Šaljivi pronedićevski list “Bodljikavo prase” izlazio od 1941. do 1944. godine
Kako su izgledali vicevi tokom Drugog svetskog rata?
Šaljivi pronedićevski list “Bodljikavo prase” izlazio od 1941. do 1944. godine
Kako su izgledali vicevi tokom Drugog svetskog rata?
P.P.NJ.
09. januar 2018.
Odlicno, dajete jos ovakvih primera, lepo je osetiti taj period a i humor je zdrav
0 0
- Post n°492
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°493
Sad, koliko je taj humor zdrav nisam siguran, treba videti koliko autora i clanova urednickog tima je u zdravlju docekalo, recimo, 1950. godinu
- Guest
- Post n°494
ko je stigao do viner nojstata u komadu, a da nije kasnije vracen da odgovara narodu, mozda je i docekao
- Post n°495
ma jok, urednik Novog Vremena je posle rata bio spiritus movens Politike, dobitnik Oktobarske nagrade grada Beograda i osnivač NUNS-a
- Post n°496
Filipenko wrote:Sad, koliko je taj humor zdrav nisam siguran, treba videti koliko autora i clanova urednickog tima je u zdravlju docekalo, recimo, 1950. godinu
otkidas.
_____
I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds.
- Guest
- Post n°497
Skandal u Italiji: Skoro sve slike na izložbi Modiljanija falsifikat
Zaštitnici prava potrošača u Italiji zahtevaju obeštećenje nakon što je jedan ekspert zaključio da su gotovo sve slike, prikazane u Đenovi na izložbi posvećenoj čuvenom slikaru Amedeu Modiljaniju, bile falsifikati.
EU je propala, ostalo im je još istraživanje, ali ameri će tu da zariju zube. Počinju da trse ko šta stigne.
(jedni se provolegovano bogate a drugi privilegovano kradnu a treći skapavaju, 11. januar 2018 12:18)
- Post n°498
Komentari na vest o anonimnoj pretnji profesionalnoj upravnici: https://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=1389938
Pa jebote.
Pa jebote.
- Post n°499
Je li ovo Exit angazovao Micanov tim? Komentari lice kao da ih je pisao onaj visokoobrazovani Hrvat Hrvoje - "Ja, ljubitelj (uneti naziv muzickog pravca) sam odusevljen/a izvodjacima".
http://rs.n1info.com/a394501/Showbiz/Showbiz-vesti/French-Montana-stize-na-Exit.html
Violeta 15:35 07.06.2018.
OMG OMG, opasno se približava! Za mene koja slušam elektronsku muziku, ovo je potpuni hit!
Jec. 19:47 07.06.2018.
Konačno neko jako ime sa rep scene! Zapaliće main! B-) Vidimo se u prvim redovim!
Stevan 15:27 07.06.2018.
ogromno bravo za Frencha, konacno nesto i za nas hip-hopere, pored Migosa naravno
sale 00:31 08.06.2018.
line up je vise predvidjen za mladje generacije ako ti se ne svidja niko te ne tera da ides prosto jednostavno. Ne moras da hejtujes.
http://rs.n1info.com/a394501/Showbiz/Showbiz-vesti/French-Montana-stize-na-Exit.html
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°500
Banda Hrvata, Srba i Bošnjaka godinama po BiH krala skupe automobile
Petar Petrović · Sveučilište u Zagrebu
Bande Srba, Hrvata i Bosnjaka pljackaju na rusevinama Jugoslavije vec 28 godina...
Sviđa mi se · Odgovor · 1 · 10 min
Petar Petrović · Sveučilište u Zagrebu
Bande Srba, Hrvata i Bosnjaka pljackaju na rusevinama Jugoslavije vec 28 godina...
Sviđa mi se · Odgovor · 1 · 10 min
_____