Nekako mi došlo da pogledam komentare posle meča Federer - Đoković, ponekad preletim preko njih, iako površno, kao umorni portir pored ekrana na portirnici u filmu Umri muški.
Čini mi se da je posle ovog polufinala došlo do naročitog ludila za svoj groš.
Ovo je Pera, loše prikriveni uja.
Neznam po čemu je ovo Novaku najbolje odigrani meč u ovoj godini. Pa on je katastrofalno loše servirao, ispustio 10-12 "brejkova", dvastruke greške i sl. Sva je sreća što i federer nije bio na nivou pa je i on pravio slične greške ali je to nadoknađivao sa dobrim "asovima". Na našu radost ipak se je sve okončalo po našoj želji ali mislim da Novak protiv Hačanova mora da bude daleko bolji, precizniji, brži, konkretniji. Zapravo onakav kakav treba da bude prvi reket planete.
vrhunski penis
to je zato što se Novak tako iritantno raduje. Neverovatno da mu niko nije skrenuo pažnju na to i neverovatno da on ne vidi koliko nema mere u tome. Ne možeš onako likovati, onako sebično i samoživo, zamahivati pesnicom, pokazivati zube, "pretiti", uzvikivati nešto, praviti strogu facu u stilu "zapamtite ko je kralj"... Federer je daleko od takvog ponašanja, pa i Nadal. Moraš uvek imati poštovanje prema protivniku, pogotovo u njegovom porazu. Budi dostojanstven, ne padaj u euforiju, zadrži ozbiljnost, pruži ruku, pa to je na kraju samo jedna igra sa reketom i lopticom, a ne Staljingrad. A posle, ako baš moraš, urlaj i likuj, ali unutar svoja 4 zida.
(vrhunski penis, 03. novembar 2018 23:15)
alkos
Đoković je sjajan igrač, ali iritira njegovo neprekidno iščuđavanje kad protivnik pogodi liniju, kao i njegova histerična proslava pobede... iritira dosta toga i zato nikada, po popularnosti, neće prići Rođi ili Rafi.
A on bi da ga masa voli, bar kao njih, što se neće dogoditi, pa da je i deset puta bolji... nije mu dovoljno što je igru doterao skoro do perfekcije, doduše prekasno da po slemovima prestigne Rođu.
Biologija radi svoje i on sa svojim stilom igre može da igra još malo (na najvišem nivou)i to je to. Ostaće žal jer je mogao mnogo više, mada je i ovo više nego dovoljno.
Ostaće žal što će u istoriji (bar u narednih petnaestak godina) ostati zabeleženo da je samo jedan teniser došao do 20 osvojenih slemova...
Iako ga lično ne volim (zbog iritantnog ponašanja) mislim da je to velika šteta. Kakav je, takav je, ipak je naš...
Ovo sam proverio na snimku, nije istina, Kakva pakost.
N. hteo da ga zagrli... a Rodja se izmakao...
Da li je jos neko osim mene video da na kraju meca kada su se pozdravili Nole posao da zagrli Rodju a ovaj iskulirao i krenuo prema sudiji?
(nislija, 3. novembar 2018 21:39)
A da li si ikada vidio da se Rodžer grli sa bilo kim kada izgubi. Da ti pomognem, nikad.
(Maja, 3. novembar 2018 22:42)
sreca naseg nola da je Fedex blize 40 nego 30-oj, da su isto godiste Fed bi ga dobio 6-1 6-1
Nemam vise zivaca da gledam ovakve meceve,kad je bilo 5-4 za Federera posle 11 i 12 brejk loptice otisao sam da prosetam jer srce bas lupa kada Nole igra ovako napet mec a pogotovo sa Federerom.Po meni ovo je najbolji mec godine odigran u dva dobijena seta.Nole nije bio na 100% svojih mogucnosti ali je bio dobar,dok je Federer igrao na svojih sadasnjih 100% mogucnosti.Bravo Nole ali svaka cast i Federeru da sa 37 godina ovako igra.
(Mrki, 03. novembar 2018 22:42)
Konacno da neko realno napise. Ovo je trenutni Fedov maksimum ali daleko od pravog RF. Jeste pogadjao neke neverovatne udarce, ali je imao i amaterske greske, posebno u oba tie break.
(Filip, 4. novembar 2018 07:23)
Svi su se slozili u prethodnom periodu da Federer igra jako lose, da nije ni blizu stare forme. I opet takvom Federeru Novak koji igra najbolje u zivotu ne moze brejk da uzme nego pobedjuje u 2 taj brejka zahvaljujuci sreci? Dokaz da Novak nista ne bi osvojio da je RF na bar 90%
(ccc, 4. novembar 2018 04:46)
@ Pobedio jedva coveka od 37 godina i nesto sad glumata, a da plati porez svojoj zemlji ni na kraj pameti. 99/310/20 niko nikad nece stici.
(Dr. Federer, 3. novembar 2018 22:52)
a koga nije pobedio? Pobedjivao je Federera i pre deceniju. U Monaku placa pores sto mora, a u Srbiji daje od srca u humane svrhe od srca i iz ljubavi. Ako niko i ne stigne taj rekord, koliko ih ima Novak koje mozda niko nikad nece stici?
Prijatelju, zar tebe zaista brine ko placa Srbiji porez? Da volis tu zemlju, volio bi i one koji joj dobro cine, a ovaj covek, Novak, je svakako jedan od tih.
Ziv bio.
(dnK, 3. novembar 2018 23:56)