Komentari na vesti
- Post n°776
Re: Komentari na vesti
ratka su prvo voleli ocevi te dece.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°777
Komentari na YT klip
YT klip
уфхцчџш
Све што је рекао је тачно. Нажалост =(
Dexter Morgan
Da je narod drugog mentaliteta ovaj bi i imao šanse doći na vlast.
Al nama Srbima su draže kafe i džemperi od svega
Mare Care
Ovo je bio pravi vizionar, a ne Dinkic, Djilas, Pitic, Djelic, Labus i ostali...
makishev 90
Ovaj čovek je 100X ozbiljniji, konkretniji i konstruktivniji u kritici sistema nego velika većina sadašnjih kandidata za predsednika...
Mare Care
Bas sad gledam i isto razmisljam.
JR Wend
ovaj bi bio bolji od svih koji su bili predsednici garantujem...covek nije intelektualac ali sve sto je rekao ovde je istina
.
Bravo!!!!
mihailolord
steta sto ga neko u to vreme nije poslusao...
Tomislav Tomic
Pametan covek, legenda....
VIDOVDAN VIDOV
koj na je bio k...da ga ne poslusamo....a mi doveli..tadica,nikolica,vucica,djilasa itd...
YT klip
- Spoiler:
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°778
Prvi put gledam gospodina i jako mi se dopada.
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°779
Četke i metle ruše Jugoslaviju.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°780
Ali da od kafe se ne živi Nego od rada
Zalutala protestantska etika
Zalutala protestantska etika
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°781
http://www.nspm.rs/hronika/koze-u-njujorku-u-misiji-unistavanja-invazivnog-korova.html
- Spoiler:
Rade Neimar
Koze se baskare po NJujorku a KOZA NOSTRU su velikodusno darovali Srbiji. Hvala im.
Препоручи коментар:
четвртак, 15 јул 2021 11:34
знамо ми њих, вееелики су то разбојници
А шта је са АМБРОЗИЈОМ?!
Ах, да; њу су увалили Источно-Европљанима, као пријатељску помоћ - на дуге стазе
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°782
If you look carefully to the right, you'll see Sting singing a song.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°783
Vijest o crnogorskom takmičenju u lijenosti.
Komentar:
Черногорка получила 300 € за лень - она выиграла чемпионат по ленивому лежанию на открытом воздухе, установив рекорд в 117 часов
Komentar:
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°784
Ulazim danas u tramvaj 9 u BG , sa maskom na licu, naravno. Dolazi ubrzo mladic , Rom, sa harmonikom i peva i svira 3 stanice, neslusljivu, disharmonicnu pesmu. Na kraju mini koncerta krene da naplati od putnika do putnika. Jedan mladic se izvinjava, nema pare, jedna zena isto , neprijatno joj. Sofer tramvaja se pravi lud, kao to se ne dogadja u njegovom vozilu. Danas je skoro 8000 novoobolelih, mnogi su u prevozu bez maski. Da li ti ljudi shvataju da ko oboli od korone moze da umre u najstrasnijim mukama boreci se za udah i ako je u bolnici, da ne vidi svoje najmilije? I meni smeta maska, znoji mi se lice , ali je nosim iako sam vakcinisana 2x PFIZEROM i sad cu i trecu dozu da primim. Ono sto svako od nas moze da ucini , neka ucini. Vlast i krizni stab ne cine dovoljno da se ovo obuzda.
- Post n°785
Bivši Tottenhamov skaut prisjetio se kako je otkrio Modrića
Imbexove Navlakuse
Samohrana majka iz Kukuljanova ulaze u kriptovalute i bas ju briga za modrica
Imbexove Navlakuse
Samohrana majka iz Kukuljanova ulaze u kriptovalute i bas ju briga za modrica
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°786
Samohrana majka iz Kukuljanova ulaze u kriptovalute
Santa Maria della Salute
- Post n°788
Dok ne stigne klip sa snimcima nastanka svemira, da se zabavimo komentarima na vest
Plan je da prvo Vulin i Nestorović pronađu vanzemaljce, a onda ih uposle na trasama kanalizacije.
Kako da nemamo. Imamo stručnjaka za nuklearnu energiju Maju Gojković. Pa onda imamo vrhunskog stručnjaka za digitalne tehnologije Brnabu. Kome treba malo kontakta s vanzemaljcima i alternativna medicina, tu je Nestorović. Pa zatim sve one hiljade i hiljade ljudi koji se bave naukom, a koji se nikada neće vratiti. Svašta mi imamo.
Ravnozemljaši mogu samo da pokušaju da ti otvore um, da razmisliš svojom glavom. Ako je svemir vakuum (kao što kažu da jeste) onda bi se naša atmosfera (koja je gas pod pritiskom) u deliću sekunde raspršila u taj vakuum i mi ne bi postojali. Prema tome priča o lansiranjima u svemir je ista kao crtani film o Miki Mausu.
Katastrofa od bacanja para!! Šta to kome treba?? Smeh... Pa sada će kao da gledaju u vakuum svemira?? Nije nego?! Od toga nema ništa! Zašto, pa zato što je Bog odredio koja je uloga čoveka, a koja je uloga žene. I sigurno nije da gledaju u prazninu vakuuma. Jer Boga ne mogu da vide. A Bog je u nama, ako ga prepoznamo. Nema to mesta za neke "planete", "galaksije" i slične izmišljotine. Sve to takozvano"istraživanje svemira" je laž i maska za demonske rabote. Bolje da su dali pare našoj crkvi koja se brine i stara o narodu! Naša pravoslavna SPC je direktno od Boga započela svoju misiju na zemlji. Mi Srbi se NE SMEMO zaluđivati ovom zapadnom propagandom samog nečastivog. Nego ostati verni sebi, Bogočoveku, našoj SPC. i našoj otadžbini!
Na kakve gluposti bacaju pare.2 milijarde ljudi gladno i zedno,a oni bi da se igraju http://boga.Sa ovim teleskopom mogu samo da se slikaju,oni sto vise otkrivaju sve im je manje jasno
Tako je, nasu su dali u privatne ruke ali i to je maska. Kao civilni a ne vojni ma mojne meni to. A gužva u crnom moru i Ukraini i to samo da se odvrati pažnja od stvarne opasnosti al onaj ih provalio tako da djaba krece.
Какве ли ироније!? Лансирамо хајтек чуда м...да телескопе који су уперени у тамо неки свемир, а не можемо једну малу камеру да уперимо у нашу планету Земљу и да је преко сателита гледамо целу 24 сата уживо у једном кадру!!!
NASA je potrošila 10 milijardi dolara na ovaj teleskop da bi minimum 15 godina gledala u dubinu kosmosa.Mi smo voljni da potrošimo 10 milijardi evra kako bi 15 godina gledali Premijer ligu.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°789
Specijalna operacija
Dodik-Kazahstan-Djokovic.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°790
Д - К - ЂЛетећи Полип wrote:Specijalna operacija
Јасан потпис Дукађина!
Зна се ко води ту операцију!
- Post n°791
to breЛетећи Полип wrote:Specijalna operacija
- Post n°792
Kalabic
13.01.2022 15:01
Oni nas neće ukinuti, oni će nas kupiti.ODGOVORITE
Tacno
13.01.2022 15:16
Veliku istinu si rekao. Oni nemaju nikakve potrebe da nas ukidaju, jer se mi njima prodajemo. Evo primjer iz moje okoline, a zivim u Srpskom Sarajevu, sve vise mladih parova koje znam se seli u federalno Sarajevo jer tamo ima vise (bolje placenih) poslova i imaju bolja socijalna davanja, kao ove nove naknade za porodilje od 1,000 KM mjesecno, sto je neko spominjao. Nas narod jednostavno nema svijesti. Ja bi radije slamu jeo nego isao u federaciju i prodavao se njima.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°793
Bila bi fora da je iza ograde stado ovaca
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°794
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°795
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°796
Dragan wrote:Zašto Goldberg Vupi ne pomene genocid nad Srbima? Zar Srbi nisu važni u toj Americi? Naše žrtve su nebitne?
_____
~~~~~
- Guest
- Post n°797
Odmah suspenzija.. Jevrejska propaganda.. Ovo sto rade ovo je sve smisljeno debelo pre 100 godina.. Svi mediji su njihovi.. Sva lova.. Film.. Tv stanice.. Banke i na kraju svu farmaciju ce uzeti.. Hitler se nije rasno borio protiv njih vec ekonomski.. Jer jevreji koji ziveli i rodjeni u nemackoj nikad nisu radili za tu nemacku niti sebe videli kao nemce.. Oni su sanjali o svojoj drzavi, koju su i dobili na konto genocida.. Dakle hitler je digao nemce na noge jer su vlasnici fabrika bili jevreji a nemci samo nadnicari u vlastitoj zemlji! Jevreji su jedna vrlo opasna organizacija jer ih ne mogu nazvati rasom niti nacijom i imaju za cilj totalitarni rezim u celom svetu pod njihovom cizmom. Korona je isto njihov proizvod!
(govedina, 2. februar 2022 16:47)
# Link komentara
Preporučujem [size=15](+105)
Ne preporučujem (-80[/size]
Na tu temu, dosta mi je nejasan sajt B92, ko to čita, komentariše itd. Komentari u vezi sa Vupi su u značajnom procentu radikalno antisemitski, a vidim da se direktno hvale i brane Hitler i holokaust, što je za naše prilike dosta ekscesivno.
- Post n°798
Искрено, мислим да је једино што се уређује на електронским медијима су коментари на вести.
За текстове им промакну такве глупости - поготово у насловима - да нема другог објашњења осим да то нико писмен и трезан не чита.
За текстове им промакну такве глупости - поготово у насловима - да нема другог објашњења осим да то нико писмен и трезан не чита.
- Post n°799
ПРОКЛЕТИ АМЕРИКАНЦИ И ЗАПАД ШТА СУ УРАДИЛИ
_____
~~~~~
- Post n°800
Look what you made
_____