Komentari na vesti
- Guest
- Post n°751
Re: Komentari na vesti
to ne znam, ali bio je jedan čuvar starog igrališta u dunavskom parku koji je non stop preko dana džedžio ispred sdk i nekih banaka u centru, u nadi da će nekom ispasti velike pare od kojih će on onda da sebi kupi kuću, jer je stanovao u šupi ispod tribina. sve je to vreme davno pre kamera i snimanja ulica i sl.
- Guest
- Post n°752
od ćaletovih i kevinih prijatelja sin je sa drugarom našao kesu sa 20k dojče maraka svojevremeno, vratili su čoveku, bili u novinama.
- Post n°753
Колеге, ел' да пребацимо ово у нову тему о потиштеном налазачу?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°754
Tof
05.06.2021. 10:32
Mnogo srece ces imati Fato posle ovoga,procices kao onaj Albanac sto je lomio krst na crkvi.Umirao je u mukama danima a njegova porodica obolela.Bolje da ste ostavili crkvu gde jeste a da ste to sve naplatili kao osteta !.Nikada ne bih mogao da rusim djamiju jer to je isto Bozija kuca kao i crkva!!.Strah me i da pomislim na takve stvari!.
Milutin
05.06.2021. 10:41
Iz životnog iskustva znamo oni koji ruše crkve i džamije razboljevaju se i gasi im se loza.zao mi je fate i njenih potomaka a isto mi je zao i sve ostale koje su se potrudili da se sruši crkva.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°755
Хм, овај други бар зна слова, али му је одједном неко зао. Чудног ли света има.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°756
Bar se uzdaju u dugacki ruku boziju (onu istu koja je pomorile onolike srpske vladike). Ne ide se dalje od bacanja kletvi preko komentara
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°757
A "oteto, prokleto" ne važi? Jer kao može da se otme zemlja ako je za crkvu? eeee
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°758
Potpredsednik RS
Srušićemo svaki simbol srpske agresije i represije na Bošnjačkim narodom. Ovo je naš zemlja, naša država i ovako će proći i oni koji je negiraju
— Ramiz Salkić (@RamizSDA) June 5, 2021
- Post n°759
prilično sam sigurna da je fejk nalog
- Post n°761
Možda, ne znam, vidim da ima dosta pratilaca i da je nalog politički konzistentan, da tako kažem.
- Post n°763
joj sad sam video antonelu rihu tu i mozemo samo da zahvalimo bogu na aleksandru vucicu.
_____
????
- Post n°764
Sta je lose rekla?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°765
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°766
Лик је, иначе, после био директор нечега.
_____
- Post n°767
Ozbiljno? Ja sam tek sad saznao (takođe iz komentara) da je snimak iz Zrenjanina.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°768
Их... Гвожђар је већ у стечају, у тој радњи је нека спортска опрема; на тој кући је већ замењен кров; на мосту је замењено и осветљење и подлога (сад је онај глупи гранит што је у свим градовима исти). Кућа иза је дункл тегет сива и више нема прозоре јер је унутра кладионица. Зграда у позадини је, након пропасти Текстила, већ испратила две гарнитуре Кинеза и сад је ту неки салон намештаја. Метод наплате паркирања на тргу се мењао већ двапут. Штета што се не виде киосци иза његове главе, мора да су још они црвени пластични.
Одокативно, рекао бих да је снимак можда још из деведесетих.
Одокативно, рекао бих да је снимак можда још из деведесетих.
_____
- Post n°769
Je l? Samo jednom sam bio u Zr, prepoznao sam mostic ali nisam bio bas 100% siguran
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°770
Ali poenta je u nečemu drugom - YT komentatori u ovome sada prepoznaju živu istinu.
_____
- Post n°771
ziva istina da nije istina
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°772
Na ovome
_____
- Post n°773
aha nasao sam.
Pa mislim da je ocigledno, nije to sto je rekla, nego to sto nije rekla. Ispravno je (ili ako bas oces pravedno) da sruse tu crkvu, posto je podignuta na njenoj parceli (delimicno).
Ista stvar se desila sa dzamijom, ali tad Riha i ostali nisu bili odusevljeni pravdom, nisu uopste ni dozivljavali kao stvar od znacaja.
To govori da je do agende ne do pravde. Po mom najdubljenm uverenju takav selektivni pristup pravdi (sto reko neironicno onaj idiot Kesic "da pocistimo svoje dvoriste") je glavni razlog sto sad 15togodnjaci imaju Ratka Mladica na profilnim slikama.
Ranije (pre sedam dana kad se to desilo ) sam mislio da dok iz takvih krugova dolazi kritika Aleksandra Vucica, nema leba od opozicije, a sad mislim da nema leba od opoziicije ni tako ni tako.
Pa mislim da je ocigledno, nije to sto je rekla, nego to sto nije rekla. Ispravno je (ili ako bas oces pravedno) da sruse tu crkvu, posto je podignuta na njenoj parceli (delimicno).
Ista stvar se desila sa dzamijom, ali tad Riha i ostali nisu bili odusevljeni pravdom, nisu uopste ni dozivljavali kao stvar od znacaja.
To govori da je do agende ne do pravde. Po mom najdubljenm uverenju takav selektivni pristup pravdi (sto reko neironicno onaj idiot Kesic "da pocistimo svoje dvoriste") je glavni razlog sto sad 15togodnjaci imaju Ratka Mladica na profilnim slikama.
Ranije (pre sedam dana kad se to desilo ) sam mislio da dok iz takvih krugova dolazi kritika Aleksandra Vucica, nema leba od opozicije, a sad mislim da nema leba od opoziicije ni tako ni tako.
_____
????
- Post n°774
Cek, rekao si ovo, ja ocekivao neku Antonelinu gadost a ovamo trt-mrt
Janko Suvar wrote:joj sad sam video antonelu rihu tu i mozemo samo da zahvalimo bogu na aleksandru vucicu.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°775
Janko Suvar wrote:aha nasao sam.
Fejspalm:tm:.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.