Kamala vs Tramp
Poll
Ko pobedjuje?
- [ 14 ]
- [78%]
One Eyed Bob, Tovar, lalinea, nalog sa ženinog laptopa, Del Cap, Јанош Винету, Thomas Sankara
- [ 4 ]
- [22%]
MNE, rujofil, Daï Djakman Faré, kapetanm
- Post n°501
Re: Kamala vs Tramp
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°502
zvezda je zivot wrote:
ako nista ne ocekujes od komsije kome je bog podario slobodnu volju ne znam zasto stalno apelujemo na krutu i trulu korporaciju po imenu demokratska stranka da pronadje u sebi snagu za refleksiju i transformaciju.
Па то су и урадили, и учинили све да сачувају екипицу. Која је остала на месту, неокрњена. Добро, имају нешто мање столица, ал' није то најважније.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°503
boomer crook wrote:ako ja dobro citam exit polls tramp je sada okrenuo i najsiromasnije glasace koje je biden dobio sa preko 40%
Na stranu ekonomski razlozi koje sam ti naveo. Ako za kandidata postavis zenu koja lici na poslovodju iz maksija, nemoj da se cudis sto kasirke ne zele da glasaju za nju.
- Post n°504
btw, lici na poslovodju
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°506
Летећи Полип wrote:boomer crook wrote:ako ja dobro citam exit polls tramp je sada okrenuo i najsiromasnije glasace koje je biden dobio sa preko 40%
Na stranu ekonomski razlozi koje sam ti naveo. Ako za kandidata postavis zenu koja lici na poslovodju iz maksija, nemoj da se cudis sto kasirke ne zele da glasaju za nju.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°507
Летећи Полип wrote:boomer crook wrote:ako ja dobro citam exit polls tramp je sada okrenuo i najsiromasnije glasace koje je biden dobio sa preko 40%
Ово урамити.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°508
Јанош Винету wrote:Летећи Полип wrote:
Ово урамити.
Kacite jos jedan sticky gore.
- Post n°511
Americans when it’s time to elect woman president. pic.twitter.com/AXyNVDOUGC
— Fahad (@fuwadii) November 6, 2024
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°513
- Post n°514
Staggering class realignment/shift in working class
— Jeff Stein (@JStein_WaPo) November 6, 2024
Harris lost DESPITE major shift of affluent voters her way
2020: Trump wins voters over $100K, 54-52
2024: *Harris* wins voters over $100K, 54-45
2020: Biden wins voters $50K-$100K, 57-42
2024: *Trump* w/ voters $50K-$100K,…
Sorry correction 2020 should say:
— Jeff Stein (@JStein_WaPo) November 6, 2024
2020: Trump wins voters over $100K, 54-42
ty @besttrousers for flagging
_____
ova zemlja to je to
- Post n°515
Pa ne deluje kao smislenija opcija, nego kao opcija koja je više ”in tune” sa njihovim svetonazorom. Plus imaš i to da je njegova ”poruka” mnogo bolje usklađena sa prirodom medija koji dopiru do dotičnih glasača. Al’ čik ti pošalji kakvu bolju poruku koristeći Tviter i TikTok.bemty wrote:to, sad je vreme da krivimo mizoginiju i manjine, umesto da se temeljno pogleda sta je to kod demokrata toliko strano prosecnom glasacu da ovaj farsicni orangutan deluje kao smislenija opcija.
- Post n°516
- Post n°517
The future is gonna be so pic.twitter.com/x56cqb6oT5
— Elon Musk (@elonmusk) November 6, 2024
Atmosfera ko u Kopolinom filmu.
- Post n°518
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°519
the left needs to fight on the terrain that matters to the electorate: grindset instagram reels and bodybuilding podcasts
— no earthquake (world series baby 🧢) (@no_earthquake) November 6, 2024
_____
ova zemlja to je to
- Post n°520
Odličan članak, jako važan da se pročita!Erős Pista wrote:
https://democracyjournal.org/arguments/the-death-of-deliverism/
Tačno o ovome sam govorio sa onom tezom da je na izborima nemoguće pobediti fašizam: oni obećavaju očajnoj i razjarenoj gomili ono što ona najviše traži - neprijatelja i osvetu.In his speech at the Conservative Political Action Conference in March, Trump spoke openly to this pain and offered the satisfaction of revenge: “In 2016, I declared, ‘I am your voice.’ Today, I add: I am your warrior. I am your justice. And for those who have been wronged and betrayed: I am your retribution.”
- Post n°521
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°522
Летећи Полип wrote:The future is gonna be so pic.twitter.com/x56cqb6oT5
— Elon Musk (@elonmusk) November 6, 2024
Atmosfera ko u Kopolinom filmu.
Dumb fellas. Unwise guys.
_____
- Post n°523
Nije ni pretendovalo da bude sažetak teksta, niti je onoliki tekst moguće sažeti u one-lineru. Ali između ostalog govori i o tome, stavio sam i citat.Erős Pista wrote:To je prilicno pojednostavljivanje onoga sto u tekstu zapravo pise.
- Post n°524
čika Condor wrote:Odličan članak, jako važan da se pročita!Erős Pista wrote:
Tačno o ovome sam govorio sa onom tezom da je na izborima nemoguće pobediti fašizam: oni obećavaju očajnoj i razjarenoj gomili ono što ona najviše traži - neprijatelja i osvetu.In his speech at the Conservative Political Action Conference in March, Trump spoke openly to this pain and offered the satisfaction of revenge: “In 2016, I declared, ‘I am your voice.’ Today, I add: I am your warrior. I am your justice. And for those who have been wronged and betrayed: I am your retribution.”
Pa evo sad su i hispano radnici glasali za Trampa. 27% Bronksa je glasalo za Trampa. Izgleda da taj beli sljaker, kao takav, i nije problem.
Ponovicu jos po ko zna koji put. Radnici ne zele prvenstveno socijalna davanja. Lepo je kad ih ima, a najlepse kad ti uopste ne trebaju. Ljudi ce uvek pozitivno gledati na jos socijalnih davanja, ali uvek uz podsvesnu pretpostavku da su ona namenjena nekom drugom.
Ono sto radnicka klasa, kao takva, zeli je bolja pregovaracka pozicija u odnosu na poslodavca. Tj da ta pregovaracka pozicija njemu omogucava uslove i platu za jednu pristojnu srednjeklasnu egzistenciju - kuca, letovanje, krme za zimu. Ono sto radnicka klasa NE ZELI su ocajni uslovi rada, a da posle drzava uzme porez od gazde, i onda te pare da Pedji levicaru da ih on raspodeljuje po svojoj volji. Ja razumem da to Pedja levicar hoce, ali radnik Mile nece, cak i ako ga zagrlis i uputis mu par toplih reci.
- Post n°525
Koji fatalizamčika Condor wrote:Odličan članak, jako važan da se pročita!Erős Pista wrote:
Mada fali i dalje taj deo, kako to da je gomila razjarena i očajna?
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete