BREAKING: Fox News just tried to ask Pete a gotcha question on President Biden.
— Pete's Wins (@buttigiegwins) July 28, 2024
It did not go well for them. At all. pic.twitter.com/dyzyRS2iuu
USA - США - SAD
- Post n°501
Re: USA - США - SAD
Mejor Pit saranjuje fox
- Post n°502
Unearthed video: JD Vance says people who don’t have children are “sociopathic,” “psychotic,” and “deranged” pic.twitter.com/jaqL6BsXXF
— Kamala HQ (@KamalaHQ) July 30, 2024
- Post n°503
Weird
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°504
Moraće da ga menja. Neke igračke pokvare se već u fabrici.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°505
Bzvz je kampanja weird. Biti weird je ok biti altright republikanac nije ok.
U medjuvremenu je izaslo jos nekoliko relevantnih bazena (NYT/Siena, Foxnews/Beacon) po kojima Harris stoji kao Biden pre debate mozda cak i malo bolje. Nije lose za sada, ali ne bih obracao paznju na poolove do konvencije demokrata.
Ne verujem da ce Trump menjati Vancea jer bi to znacilo da priznaje gresku sto Trump ne radi. Doduse i sam izbor Vancea je netipican za Trumpa (ne voli ljude koji su ga kritikovali) tako da je valjda sve moguce. Poslednji rok za zamenu je 10. avgust ili 1. septembar, u zavisnosti koga pitate. Najkasnije u tom roku ce i Harris imenovati svog VPa.
U medjuvremenu je izaslo jos nekoliko relevantnih bazena (NYT/Siena, Foxnews/Beacon) po kojima Harris stoji kao Biden pre debate mozda cak i malo bolje. Nije lose za sada, ali ne bih obracao paznju na poolove do konvencije demokrata.
Ne verujem da ce Trump menjati Vancea jer bi to znacilo da priznaje gresku sto Trump ne radi. Doduse i sam izbor Vancea je netipican za Trumpa (ne voli ljude koji su ga kritikovali) tako da je valjda sve moguce. Poslednji rok za zamenu je 10. avgust ili 1. septembar, u zavisnosti koga pitate. Najkasnije u tom roku ce i Harris imenovati svog VPa.
- Post n°506
ja misim da je weird kampanja dobra
_____
ova zemlja to je to
- Post n°507
meni se ne dopada ali mislim da je dobra. ja volim rec weird jos od kada sam je procitao u naslovu murkokove knjige weird of the white wolf kao djecarac.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°508
Ti si romeroslinavac sto je prilicno weird.
Zaboravio sam bitnu stvar - Biden je izasao sa mlakim planom reforme Vrhovnog suda. Trazi da se mandat sudija ogranici na 18 godina i da se uvede mehanizam za kaznjavanje korupcije.
Zaboravio sam bitnu stvar - Biden je izasao sa mlakim planom reforme Vrhovnog suda. Trazi da se mandat sudija ogranici na 18 godina i da se uvede mehanizam za kaznjavanje korupcije.
- Post n°509
Sta znam, ja sam tu knjigu citao u kineskom prevodu u jaslicama pa nisam razvio takve afinitete.boomer crook wrote:meni se ne dopada ali mislim da je dobra. ja volim rec weird jos od kada sam je procitao u naslovu murkokove knjige weird of the white wolf kao djecarac.
Kampanja nervira republikance sto jeste dobro ali mislim da nije narocito ucinkovito. Nesto kao kad se lome kvake zbog skandiranja vcc pdr na utakmicama opozicionih klubova.
- Post n°510
zvezda je zivot wrote:ja misim da je weird kampanja dobra
+1
Malo sam se i iznenadio, ali jeste.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°511
ajmo muzički intermeco
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°512
je l ste već citirali prijatelja foruma, kad se toliko raširio weirdness-diskurs?
Corey Robin wrote:This Walz guy, the Democratic governor of Minnesota who some have mentioned as a possible candidate for vice president, speaks my kind of language.
On one of the morning shows, Jake Tapper asked Walz why he decided to start calling Trump "weird" rather than "an existential threat to democracy," the way other Democrats and a lot of journalists and academics have been saying.
Walz's response: "It gives him [Trump] way too much power. Listen to the guy. He's talking about Hannibal Lecter and shocking sharks, whatever crazy thing pops into his mind. And I thought we just give him way too much credit. When you just ratchet down some of the scariness and just name it what it is...That is weird behavior. I don't think you call it anything else."
Exactly.
As Lewis Lapham, the longtime editor of Harper's who just died, said: "What so annoys people about the media is not its rudeness or its stupidity but its sanctimony.” That goes for the media-adjacent, too.
Though it's by no means the major problem with the fascism or authoritarianism argument, one of the problems with that argument, and part of why it never worked in quite the way people wanted it to, is that it does sound sanctimonious. Same goes for phrases like "our democracy." They're worse than cringe. They sound like a strained bid for gravitas, particularly when they come packaged as analogies to late Weimar Germany, or the language of pious frauds.
Walz gets that. I hope the rest of the party does, too.
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°513
Ovaj JD Vance je nešto kao safety net, u smislu eto ako izvršite atentat na mene doći će još luđi.
- Post n°514
Венс није аутентични трамписта, него камелеон и опортуниста. Трамписти не трпе конвертите него само праве вернике.
А техно-милијардери су ту из интереса, а не што воле Венса.
Да је Венс умеренији, могао би да уграби неке професионалце из Демократског бирачког тела, овако катастрофа. Међутим он је одвише екстреман, као конвертит који покушава да се докаже.
А техно-милијардери су ту из интереса, а не што воле Венса.
Да је Венс умеренији, могао би да уграби неке професионалце из Демократског бирачког тела, овако катастрофа. Међутим он је одвише екстреман, као конвертит који покушава да се докаже.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°515
Lol
"When a man votes for a woman, he actually transitions into a woman."
— Brandon Friedman (@BFriedmanDC) July 30, 2024
This dude is madder than he has ever been in his life. It's glorious. pic.twitter.com/WUKQ2e0odT
- Post n°517
Nim Chimpsky wrote:Sta znam, ja sam tu knjigu citao u kineskom prevodu u jaslicama pa nisam razvio takve afinitete.boomer crook wrote:meni se ne dopada ali mislim da je dobra. ja volim rec weird jos od kada sam je procitao u naslovu murkokove knjige weird of the white wolf kao djecarac.
Kampanja nervira republikance sto jeste dobro ali mislim da nije narocito ucinkovito. Nesto kao kad se lome kvake zbog skandiranja vcc pdr na utakmicama opozicionih klubova.
nismo svi imali prednosti odgoja za XXI vek u sangajskim vrticima (pije caj naravno)
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°518
boomer crook wrote:Nim Chimpsky wrote:
Sta znam, ja sam tu knjigu citao u kineskom prevodu u jaslicama pa nisam razvio takve afinitete.
nismo svi imali prednosti odgoja za XXI vek u sangajskim vrticima (pije caj naravno)
Каже се „пије чај штапићима“.
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°519
Jeste zabavno sto se koprcaju da pokazu kako nisu weird sto ih automatski cini takvim, ali je mnogo bitnije sto trump sad pokusava da se ogradi od projekta 2025. Probace da sakrije sta planira da uradi ako pobedi na izborima ali ce to tesko proci u naredna tri meseca kampanje.
Demokratama su za pobedu dovoljne tri drzave, Wisconsin, Pennsylvania i Michigan, i to pod uslovom da republikanci dobiju Gruziju, Arizonu i Nevadu. Harris je juce imala odlican nastup u Atlanti i vrlo je moguce da pobedi u Gruziji (30% crnacke populacije) sto bitno menja izbornu kombinatoriku.
Demokratama su za pobedu dovoljne tri drzave, Wisconsin, Pennsylvania i Michigan, i to pod uslovom da republikanci dobiju Gruziju, Arizonu i Nevadu. Harris je juce imala odlican nastup u Atlanti i vrlo je moguce da pobedi u Gruziji (30% crnacke populacije) sto bitno menja izbornu kombinatoriku.
- Post n°520
You can get $150 to show up for Kamala:rofl: pic.twitter.com/KkHXsEu1Uq
— Coyote of Wallstreet (@YoteOfStreet) July 31, 2024
- Post n°521
Ja dobio $150. Šta pije kafana?
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°523
Туку ко неће.
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°524
MNE prijavio celu familiju.
_____