One Eyed Bob wrote:Nisam toliko investiran u život građana SAD da bih paničio oko aktuelnih dešavanja, ali mi se čini da će se sata ostvariti svi oni neopravdani strahovi iz prvog mandata, i da ćemo mi ovde imati čast da se sve to prelije u Srbiju, od apsolutne podrške našim kronijima do daljeg smanjivanja ličnih i političkih sloboda. Primećujem da u pričama o "kolonijalnim upravnicima" nekako prednjače ljudi za koje sam siguran da im je Tramp favorit na ovim izborima. E pa videćete od januara šta znači kolonijalna uprava.
to su uglavnom neočetnici i neomiloševićevci, naprednjački društveni oportunisti, hajd da strpam to sve u jedno, i oni bi rado trejdovali to (da bude kolonijalna uprava) za rad po njihovoj volji, za neki nacoški revanš, za neki "melem na ranu", da im ameri učine neki plezir.
neće to dobiti, dobiće običnu kolonijalnu upravu bez pozitivnog trejdofa, nekoga ko će im samo srkati živote i ništa više. i to je zato što su ti ljudi ipak temeljni glupaci koji ne znaju gde realno žive, ni na nivou srbije a o širim okolnostima da ne govorim, ali kao žive na doskočicama, mimovima, proseravanjima opšte prakse.