Izbori 2024
- Post n°276
Re: Izbori 2024
Na telefonu sam.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°277
Prebacen je post
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°278
https://n1info.rs/vesti/lazovic-odluka-kreni-promeni-znaci-da-ne-postoji-sansa-da-se-na-novom-beogradu-preuzme-vlast/?comments
Саво ово заправо не третира као изборе него као кампању, промоцију своје странке и себе лично. Што није глупо.
Саво ово заправо не третира као изборе него као кампању, промоцију своје странке и себе лично. Што није глупо.
- Post n°279
Nije glupo, treba lagano graditi pozicije, nigde se mi ne žurimo.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°281
Pa jebi ga, ti njemu sve oprastas, dok Dobrica svaki dan mora o Srebrenici, da ne bi bio sumnjiv.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°282
Лол. Па не бих рекао да му све опраштам, и сваким даном ми је све сумњивији. А од Добрице очекујем да о Сребреници каже понешто чешће но једном годишње, ту си у праву. Holding him to higher standards.
- Post n°284
https://inmedija.rs/pecinci-otkazi-za-opozicionare-dva-dana-posle-izbora/No Country wrote:Па није шала комика, али није ни глава у торби. У питању су људи који одвајају део свог слободног времена јер желе да се изборе за политичку промену. Али нико није, још увек, отпуштен са посла зато што бира ову уместо оне опције. Можда није добио унапређење које је иначе заслужио.
Оно што је/ где је проблем то није чланство (изузев што је малобројно) него руководство. Они се углавном баве сопственом промоцијом, а јако мало оним што је grassroots рад, ширењем базе, локалним акцијама, регрутовањем нових чланова, обуком контролора избора и сл. You know, слабо воле да се баве досадним стварима. И то ти је тако било, од оних првих ДС-ова и СНО-ова па надаље, у свим инкарнацијама свих српских опозиција, левих, десних и фашистичких усмерења подједнако. Дај да ја мало чујем самог себе из телевизора, а за друго ћемо лако!
- Post n°285
Kristofer Hil: Teško je doneti zaključak samo na osnovu posmatrača, pokušavate da dobijete neki opšti utisak. I taj utisak je da postoje neki problemi, ali generalno - ovo je bio mnogo bolji pokušaj nego u decembru.
https://www.glasamerike.net/a/hil-za-glas-amerike-sad-su-zadovoljne-odnosom-srbije-prema-ukrajini-i-dijalogu-sa-kosovom/7645548.html
- Guest
- Post n°287
Мислим да си разумео јако мало од оног што сам покушао да ти кажем, а још мање си желео да разумеш. Да, наравно да ће нека стока на неком феуду да се иживљава над неком сиротињом. Палма из Јагодину, Биџа из Свилајнца, Рака из Трстеника… како се зове онај што пипа жене по Брусу? Ја сам причао о људима које познајем, који су чланови/ активисти опозиционих странака, а који сви раде некакав свој посао, у коме су по правилу успешни и цењени. Нисам приметио да се било ко од њих плаши да ће да буде отпуштен.hk1 wrote:https://inmedija.rs/pecinci-otkazi-za-opozicionare-dva-dana-posle-izbora/No Country wrote:Па није шала комика, али није ни глава у торби. У питању су људи који одвајају део свог слободног времена јер желе да се изборе за политичку промену. Али нико није, још увек, отпуштен са посла зато што бира ову уместо оне опције. Можда није добио унапређење које је иначе заслужио.
Оно што је/ где је проблем то није чланство (изузев што је малобројно) него руководство. Они се углавном баве сопственом промоцијом, а јако мало оним што је grassroots рад, ширењем базе, локалним акцијама, регрутовањем нових чланова, обуком контролора избора и сл. You know, слабо воле да се баве досадним стварима. И то ти је тако било, од оних првих ДС-ова и СНО-ова па надаље, у свим инкарнацијама свих српских опозиција, левих, десних и фашистичких усмерења подједнако. Дај да ја мало чујем самог себе из телевизора, а за друго ћемо лако!
А сад ме извини, ипак је потребан минимум добре воље за ову ствар.
- Post n°288
Nzm jel neko gledao ono gostovanje dr Milica na insajderu
imao sam slican dozivljaj, u neku ruku pozitivno i osvezavajuce a u drugu pa ovo je glupo jel ovog lika uopste zanima da se ostvari ikakva pobeda. Vrv samo gradi pozicije kao i Savo za neke buduce izbore
imao sam slican dozivljaj, u neku ruku pozitivno i osvezavajuce a u drugu pa ovo je glupo jel ovog lika uopste zanima da se ostvari ikakva pobeda. Vrv samo gradi pozicije kao i Savo za neke buduce izbore
- Post n°289
Jel' Dana Grujičić potpuno nestala iz političkog života?
- Post n°290
Дана се вратила обавезама у редовном првенству, како већ иде та флоскула.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°291
Stric Svetozar kad ga je uhapsila milicija jer je obio trafiku pic.twitter.com/oElaSsoCKe
— Mirko Topalovic official (@mirkotopalovic7) June 6, 2024
- Guest
- Post n°292
Eto goriva za Džilasove svedoke.Del Cap wrote:Kristofer Hil: Teško je doneti zaključak samo na osnovu posmatrača, pokušavate da dobijete neki opšti utisak. I taj utisak je da postoje neki problemi, ali generalno - ovo je bio mnogo bolji pokušaj nego u decembru.
https://www.glasamerike.net/a/hil-za-glas-amerike-sad-su-zadovoljne-odnosom-srbije-prema-ukrajini-i-dijalogu-sa-kosovom/7645548.html
Je l' ima ovo biće neki ograničeni mandat?
Zašto Srbiji uvek dodele ovakve likove?
Kad će svi da shvate da moraju i kuso i repato da se ujedine? Još kusatije i repatije nego 2000.
Jbt, svakim danom SNS upropasti po još nekoliko stvari. Svakim danom ljudi beže. Nestaće glasača.
Umiru neki pametni ljudi, i to onako poniženo, trpeli svašta i od SPS-a i od SNS-a i na kraju umreše u ovoj rupčagi od zemlje.
Svi su ispali glupi osim ZLF i DS, a i njih su napravili glupim ovi ostali.
A bili su tako blizu.
Jebalo ga skidanje bubice(tm) i ove njegove svedoke idolatrija , konzervativizam, naklonost ka psiho autokratama i ove Savine naivce zanos.
Uznemiren mi je post jer sam i ja uznemiren.
- Post n°293
Moras sam da uradis nesto (dosta), i tek onda trazis podrsku kao neko ko zaista ima sanse da postane jednog dana vlast. Za one finalne korake uvek treba nekakva podrska, ali treba doci dotle. Dokaz za to je rezimska strategija da ne dâ nikad nista nigde. Jer oni upravo znaju isto to i to je (tragican) zakljucak do koga su dosli iz Miloseviceve vladavine.
- Post n°294
Oni imaju svoje interese i kako najlakse da ih ostvare. Recimo, ja sam nazalost dovoljno star da se secam izvestavanja konkretno BBC-ija na samom pocetku demonstracija 1996. "Not a big crowed", "Not likely to achieve somehing", "Are these protest petering out already" (posle par dana). Tri meseca kasnije - Gonzales i dobijeni gradovi.
- Guest
- Post n°295
Ma... dovoljno sam star i ja, nego pizdim.
Ničeg dobrog na vidiku. A bilo je zamalo pa početak procesa.
Ničeg dobrog na vidiku. A bilo je zamalo pa početak procesa.
- Post n°296
Pa, mislim, sto se mene tice, jasno je koje kriv, jbg.
- Post n°297
Cekajte Nis pa se onda razocaravajte.
Last edited by Erős Pista on Fri Jun 07, 2024 10:13 am; edited 1 time in total
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°298
Za početak praviše se ludi,
pa svaki se čudi, kude je taj Niš?
pa svaki se čudi, kude je taj Niš?
- Post n°299
Ho's da kazes da ce biti razloga za razocaravanje?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°300
Pa ne, nego da nece... ja kao ti s kladjenjem...
_____