Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Блиски исток

čika Condor

Блиски исток - Page 42 Empty Re: Блиски исток

Post by čika Condor Fri Nov 08, 2024 6:05 pm

Meni je iskreno žao što kupuješ u narativ do te mere da praviš budalu od sebe, no kod tebe to nije stvar pameti nego temperamenta. Divljaj slobodno, ko sam ja da te u bilo šta uterujem?
    fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Fri Nov 08, 2024 6:14 pm

Ajaks slovi kao jevrejski klub, ima neke veze sa amsterdamskim brušenjem, trgovinom i trgovcima dijamantima. Izraelske zastave su već decenijama redovan ukras na tribinama. Očekivao sam, a vjerovatno i gosti iz Izraela da će to biti 1 posjeta prijateljima, malo kurčenja po ulicama Amsterdama, slogani i parole u slavu IDF-a, porcija pomfrita sa majonezom posle tekme pa nazad u Izrael.

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    One Eyed Bob

Post by One Eyed Bob Fri Nov 08, 2024 6:23 pm

Jebigica

_____
    Gdje punac drži pive?
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Fri Nov 08, 2024 6:29 pm

Uh, pomfrit s majonezom. Ima li sta gore?

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    Sox

Post by Sox Fri Nov 08, 2024 6:31 pm

Ajkasovi navijaci ponosno nose naziv Jevreja i svih pezorativnih naziva koji idu sa tim. Na tribinama od davnina stoje izraelske zastave i Davidove zvezde. U samom gradu postoji prilicna netrpeljivost prema Nemcima, narocito na jednom od glavnih Trgova koji je posvecen nacistickim zrtvama. Licno sam u XXI stolecu video taj odnos. Sam grad ima status "Jevrejskog grada", narocito povezan sa Anom Frank i njenom zivotnom pricom.
    Ali to ne znaci da danas nema veliki broj muslimana u Amsterdamu, kao sto ima.

Ne postoji opravdanje za lincovanje pojedinice izraelskih navijaca koji su bili laka meta. Nisam primetio da su napali glavnu grpupu vec pojedince i manje grupe koje su po noci u "Djurinim grupama" sacekivali. Verovatno niko od njih nije nista ni pevao, ni provocirao, to je glavna grupa bila. Ali cak i da jeste, nema opravdanje da neko sam preuzima i napada fizicki ljude.

Ja se samo nadam da niko nije od izraelskih navijaca otet jer to je druga prica od huliganizma na ulici.
    Sox

Post by Sox Fri Nov 08, 2024 6:35 pm

plachkica wrote:može i na nemačka i na eu, al nek bude ovde

Zapamtite dobro reci sa kraja govora gospodje fon Storh:

Tschuss und nicht Auf wiedersehen!
    Daï Djakman Faré

Post by Daï Djakman Faré Fri Nov 08, 2024 6:51 pm

nas'anice, Zupa u zadnjoj klupi radi nesto schmutzig  Блиски исток - Page 42 3402243210

_____
    i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
    fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Fri Nov 08, 2024 7:12 pm

Daï Djakman Faré wrote:nas'anice, Zupa u zadnjoj klupi radi nesto schmutzig  Блиски исток - Page 42 3402243210

I ti bi to radio da si pod pritiskom i strepnjom nad zlehudom sudbom izraelskih hiligana.

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Nov 08, 2024 7:22 pm

Daï Djakman Faré wrote:nas'anice, Zupa u zadnjoj klupi radi nesto schmutzig  Блиски исток - Page 42 3402243210

Блиски исток - Page 42 3579118792 Блиски исток - Page 42 3579118792 Блиски исток - Page 42 3579118792

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije

Post by beatakeshi Fri Nov 08, 2024 7:33 pm

Летећи Полип wrote:Uh, pomfrit s majonezom. Ima li sta gore?
    Pica sa majonezom.
    паће

Post by паће Fri Nov 08, 2024 7:36 pm

Добро ниси рекао роштиљ са шлагом.

Не можеш ми покварити апетит, већ сам вечерао.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    čika Condor

Post by čika Condor Fri Nov 08, 2024 7:41 pm

Poutine, čuveni kvebečki izum. Em se izgovara ”pu-tin”, em sadrži gravy, lažnu ”moču”, najodvratniji prehrambeni pronalazak i zbog nečeg sinonim dobrog i lakog. Rezultat je mokri pomfrit, sa komadićima sira. Sir je okej.
    One Eyed Bob

Post by One Eyed Bob Fri Nov 08, 2024 7:43 pm

To bih stvarno voleo da probam, mada slutim da bih imao isti takav utisak.

_____
    Gdje punac drži pive?
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Fri Nov 08, 2024 7:56 pm

Secate se kad je onaj francuski navijac na Obilicevom vencu imitirao kako NATO avioni bombarduju Srbiju pa ga zastitnici srbske nejaci i zivlja hrabro bacise sa vrha parking garaze dole na beton? E ovo opravdavanje linca navijaca Makabija ima taj smek.

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    čika Condor

Post by čika Condor Fri Nov 08, 2024 8:02 pm

Nisam znao da je imitirao bombardovanje - mora da je bio talentovan, to baš i nije laka pantomima?
    Nim Chimpsky

Post by Nim Chimpsky Fri Nov 08, 2024 8:09 pm

čika Condor wrote:Poutine, čuveni kvebečki izum. Em se izgovara ”pu-tin”, em sadrži gravy, lažnu ”moču”, najodvratniji prehrambeni pronalazak i zbog nečeg sinonim dobrog i lakog. Rezultat je mokri pomfrit, sa komadićima sira. Sir je okej.
    Super je poutin nego ti nisi bio dovoljno pijan.
    One Eyed Bob

Post by One Eyed Bob Fri Nov 08, 2024 8:12 pm

Vilmos Tehenészfiú wrote:Secate se kad je onaj francuski navijac na Obilicevom vencu imitirao kako NATO avioni bombarduju Srbiju pa ga zastitnici srbske nejaci i zivlja hrabro bacise sa vrha parking garaze dole na beton? E ovo opravdavanje linca navijaca Makabija ima taj smek.

Ladno si dodao tu izmišljotinu o Brisu Tatonu da bi uspostavio analogiju sa ovim događajem. Ne brt, Bris Taton je imao navijačka obeležja i zato su ga ubili, a ovi su pevali o ubijanju dece pa su dobili malo po leđima, i to ima dabome isti šmek. Pakao.

Vi ladno kmečite zbog nečega što se u pristojnom društvu smatra normalnim postupkom, da se fašista stavi na mesto. Pišite sada Lendisu da menja Blues Brothers, jer su Džejk i Elvud pobacali naciste sa mosta, a nasilje nije pristojno.

_____
    Gdje punac drži pive?
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Fri Nov 08, 2024 8:14 pm

čika Condor wrote:Nisam znao da je imitirao bombardovanje - mora da je bio talentovan, to baš i nije laka pantomima?
    Raširiš ruke kolko možeš levo i desno, trčiš okolo i imitiraš zvuk aviona koji pikira i bombi koje eksplodiraju. 

e sad zamisli da se, unesto da trčiš, popneš na sto i to radiš u mestu klateći se levo desno.

Sve je lako kad si mlad, kaže Prljavo Kazalište.

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Fri Nov 08, 2024 8:19 pm

One Eyed Bob wrote:
    Vilmos Tehenészfiú wrote:Secate se kad je onaj francuski navijac na Obilicevom vencu imitirao kako NATO avioni bombarduju Srbiju pa ga zastitnici srbske nejaci i zivlja hrabro bacise sa vrha parking garaze dole na beton? E ovo opravdavanje linca navijaca Makabija ima taj smek.

Ladno si dodao tu izmišljotinu o Brisu Tatonu da bi uspostavio analogiju sa ovim događajem. Ne brt, Bris Taton je imao navijačka obeležja i zato su ga ubili, a ovi su pevali o ubijanju dece pa su dobili malo po leđima, i to ima dabome isti šmek. Pakao.

Vi ladno kmečite zbog nečega što se u pristojnom društvu smatra normalnim postupkom, da se fašista stavi na mesto. Pišite sada Lendisu da menja Blues Brothers, jer su Džejk i Elvud pobacali naciste sa mosta, a nasilje nije pristojno.
    Brt, ovo što sam napisao je  pisalo u novinama još dok je Teton ležao u komi. Nisam ja toliko maštovit da ovo izmislim. Možda je novinar na zadatku izmislio, ja svakako nisam.

Drugo, ti ladno zaobilaziš vesti da su zaštitnici palestinske nejači i življa koordinirano lovili manje grupice navijača koje po svemu sudeći veze nisu imale za incidentom koji te je trigerovao. Upao si u pravedni bes verziju Vase circa 2015, i to me čini tužnim.

_____

паће

Post by паће Fri Nov 08, 2024 8:25 pm

Vilmos Tehenészfiú wrote:
    Drugo, ti ladno zaobilaziš vesti da su zaštitnici palestinske nejači i življa koordinirano lovili manje grupice navijača koje po svemu sudeći veze nisu imale za incidentom koji te je trigerovao. Upao si u pravedni bes verziju Vase circa 2015, i to me čini tužnim.

Па, те групице су страдале јер нису спречиле мангупе у својим редовима. Начело колективне одговорности, какво се спроводи већ тридесетак годинаа.

_____
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Fri Nov 08, 2024 8:34 pm

E bravo deda neka si nam reko.

_____

Летећи Полип

Post by Летећи Полип Fri Nov 08, 2024 9:04 pm

beatakeshi wrote:
    Летећи Полип wrote:Uh, pomfrit s majonezom. Ima li sta gore?
    Pica sa majonezom.

Radio sam sa covekom koji jede bukvalno sve sa majonezom. Svarglu, sardinu... Sve.
    čika Condor

Post by čika Condor Fri Nov 08, 2024 9:05 pm

Ja mislio da samo ja pamtim tu verziju iz 2015-te, kad…
    паће

Post by паће Fri Nov 08, 2024 10:51 pm

Vilmos Tehenészfiú wrote:E bravo deda neka si nam reko.

Па санкције трпе сви, и криви и невини.

_____
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Nov 08, 2024 10:53 pm

Pomfrit s majonezom obrok bogova, ne znam koj vam je.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 9:24 am