u poslednjem delu ima razgovora sa glasačkom bazom. neki će da glasaju za Trampa, neki da bace glas, neki ne znaju. ovo jeste anegdotalno, ali deluje reprezentativno. sigurno je bilo glasanja za Trampa od strane onih kojima su Gaza i Liban vrlo bitna tema.čika Condor wrote:Poslušao sam kratko parče - koliko sam shvatio ovde je u pitanju bojkot glasanja, dakle vrsta belolistićarenja, a ne glasanje za Trampa?Uncle Baby Billy wrote:
itekako. preporuka za slušanje, ko ima vremena
Блиски исток
- Post n°1001
Re: Блиски исток
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°1002
- Post n°1003
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°1005
- Post n°1006
What a time to be alive.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°1007
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°1008
naravno, Tramp im se bar ne predstavlja kao prijatelj kuće koji prodaje bodeže uličnom nasilniku da im ganja djecu po ulicičika Condor wrote:Čekaj, ti misliš da je neko glasao za Trampa jer su Demokrate pustile Izrael da se izdivlja po Gazi???Tovar wrote:
Pa neće. Radi se o tome da se kažnjava demokrate za ono što su oni učinili, ili nisu učinili, a mogli su.
- Post n°1009
There is a pogrom unfolding right now on the streets of Amsterdam. https://t.co/kV2LGpaGgd
— Bari Weiss (@bariweiss) November 8, 2024
- Post n°1010
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°1012
Prica se da pored povredjenih ima nestalih Izraelaca, to bi tek bilo problematicno.
- Post n°1013
- Post n°1014
This is crazy: Israeli police arrests 2 French military personnel ("gendarmes") with diplomatic status in a Christian church (the Eleona Church) that has officially belonged to France for 160 years and is protected by diplomatic immunity: pic.twitter.com/LjSkNJpaIs
— Arnaud Bertrand (@RnaudBertrand) November 8, 2024
To make things…
- Post n°1015
njoj bi bio najveci pogrom kad bi je sklonili sa drustvenih mrezaplachkica wrote:[img]
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°1016
Sox wrote:Ako se ispostavi da stvarno ima otetih Izraelaca to vise nije huliganizam nego teroristicki cin.
Ako je neko privremeno zadržao faš-huligane koji slave ubijanje dece sa ciljem da utvrdi razloge za takvo ponašanje i pokuša da ga koriguje, to više nije huliganizam nego vaspitni čin.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°1017
Daï Djakman Faré wrote:njoj bi bio najveci pogrom kad bi je sklonili sa drustvenih mrezaplachkica wrote:[img]
Šteta što je Elonara uklonio mogućnost da se vidi identitet ostavljača lajkova, zanimaju me neki neobično ćutljivi pank-levičari i humanisti.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°1018
This is genuinely incredible and a clear proof that Le Pen's camp in France, who love to call themselves "patriots", are not much more than a modern version of Vichy: pic.twitter.com/fhAVxRSvsu
— Arnaud Bertrand (@RnaudBertrand) November 8, 2024
The guy speaking is @TugdualDenis, the editor in chief of @Valeurs, the main magazine… https://t.co/pqCi2tJjNv
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°1019
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°1020
ahaaam i mene sad zanimajuOne Eyed Bob wrote:Šteta što je Elonara uklonio mogućnost da se vidi identitet ostavljača lajkova, zanimaju me neki neobično ćutljivi pank-levičari i humanisti.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°1021
AfD’s Beatrix von Storch thanks the Greens for adopting the AfD’s positions on “imported Muslim antisemitism” in the new antisemitism resolution set to be passed with AfD support pic.twitter.com/9R1fGRpJiz
— James Jackson (@derJamesJackson) November 7, 2024
- Post n°1022
Ovde se najverovatnije radi o međusobnom obračunu fudbalskih navijača, što je odavno postao eufemizam za protofašističke huligane, i to širom Evrope. A ti bi baš mogao da malo primiriš ovo mahanje palestinskom zastavom, iz fotelje.One Eyed Bob wrote:Sox wrote:Ako se ispostavi da stvarno ima otetih Izraelaca to vise nije huliganizam nego teroristicki cin.
Ako je neko privremeno zadržao faš-huligane koji slave ubijanje dece sa ciljem da utvrdi razloge za takvo ponašanje i pokuša da ga koriguje, to više nije huliganizam nego vaspitni čin.
- Post n°1023
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°1024
Save the date. 🥰 pic.twitter.com/LdpgTbol4i
— Tony Montana (@9mmScorpion) November 8, 2024
- Post n°1025
čika Condor wrote:Ovde se najverovatnije radi o međusobnom obračunu fudbalskih navijača, što je odavno postao eufemizam za protofašističke huligane, i to širom Evrope. A ti bi baš mogao da malo primiriš ovo mahanje palestinskom zastavom, iz fotelje.One Eyed Bob wrote:Sox wrote:Ako se ispostavi da stvarno ima otetih Izraelaca to vise nije huliganizam nego teroristicki cin.
Ne znam da li sam ikad video ovako agresivno uterivanje neutralnosti i ekvidistance. Kao da Partija umerenog napretka u granicama zakona napravi svoje borbene falange.
Ne boj se, jako retko podržavam ulično nasilje ove vrste, potrebno je da jedna strana pokaže zastrašujuću količinu moralne niskosti pa da podržim bacanje ljudi u kanale.
_____
Gdje punac drži pive?