Izbori 2024
- Post n°326
Re: Izbori 2024
Кад упада језик међу тастере...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°327
twitter.com/DostaJeBilo/status/1782346487432708436
- Post n°331
sta ce nam smece s tvitera kad imamo no kantrijevu kolumnisticku pamet i jankov marketinski genij.
ja licno cu da izlazim jer izlazi zlf.
ja licno cu da izlazim jer izlazi zlf.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°332
treba izaci, izborni proces i administracije koje nastaju iz njega su legitimne i odrzavaju stav javnosti
_____
????
- Post n°333
Наравно да треба изаћи на изборе.
Да ли треба изаћи на дерби ако знаш да ће ти свирати два непостојећа пенала?
Шта ако ће ти свирати само један?
Да ли треба изаћи на дерби ако знаш да ће ти свирати два непостојећа пенала?
Шта ако ће ти свирати само један?
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Guest
- Post n°334
Ja nisam siguran da li je trebalo dogovoriti izlazak ili bojkot, ali znam da je trebalo da odluka bude jedinstvena. Mislim i da lista restlova SPNa nema sanse da dobije izbore, ali se nadam da ce dobiti dobar zamajac i kes za razvijanje infrastrukture. Dobra je stvar sto su djilas, dss i ogavni general na istoj strani.
Sve u svemu izlazim na izbore sa isukanom patkom na braniku. Ako se neko od vas nije prijavio za kontrolora nek mi sibne PM ili nek pise direktno patkarima.
Sve u svemu izlazim na izbore sa isukanom patkom na braniku. Ako se neko od vas nije prijavio za kontrolora nek mi sibne PM ili nek pise direktno patkarima.
- Post n°335
beli listići wrote:Ja nisam siguran da li je trebalo dogovoriti izlazak ili bojkot, ali znam da je trebalo da odluka bude jedinstvena.
to je bila i legitimna i objektivno teška dilema, ali nema sumnje da je bojkot kao opcija izgubio svaki smisao kad je bilo jasno da većina neće da bojkotuje. sad je sečenje sopstvene patke i/ili direktno opstruiranje opozicije.
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Guest
- Post n°336
Звездо, било би лепо да полемишеш са ставовима уместо што људима делиш етикете. Но бојим се да је питање карактера.
- Post n°337
Ништа се није распало…шта се бринеш на силу…Народна странка је потенцијал, доказаћемо то.. https://t.co/vteFDjIL1o
— Владимир М.Гајић (@vladimirgajic1) April 22, 2024
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°339
Eto ti sad: Predsednik novosadskog odbora Stranke slobode i pravde Vladimir Vrsajkov za „Vreme“ kaže da će pokušati da očuvaju jedinstvo u Novom Sadu, a da bojkot koristi samo naprednjacima. https://t.co/0MYp4Ltorl
— Nemanja Rujević (@strani_placenik) April 22, 2024
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°340
Go figure...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°341
SSP, Srce i DSS bojkotuju samo izbore na kojima može da se pobedi, svuda drugde izlaze.
— Puru Jarvi by PUB (@PuruJarvi) April 21, 2024
- Post n°342
Ma šta ko mislio o bojkotu, on pod ovim uslovima ima smisla samo ako je zajednički i performativan, a verujem da je to jasno i mnogima u SSP.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°343
[quote="rumbeando"]
Ovaj, gleda se biračko telo, fiksirano ili perspektivno, ne ekipa pajtosa koji se ne kandiduju. Msm koji nivoi ekipičarske nazovi lojalnosti.
Dragan Đilas: Kako ćemo pogledati ljudima iz Proglasa u oči posle ovoga
Ovaj, gleda se biračko telo, fiksirano ili perspektivno, ne ekipa pajtosa koji se ne kandiduju. Msm koji nivoi ekipičarske nazovi lojalnosti.
- Post n°344
Od kad i zasto Danijela Grujic nije predsednica GO?Uncle Baby Billy wrote:Eto ti sad: Predsednik novosadskog odbora Stranke slobode i pravde Vladimir Vrsajkov za „Vreme“ kaže da će pokušati da očuvaju jedinstvo u Novom Sadu, a da bojkot koristi samo naprednjacima. https://t.co/0MYp4Ltorl
— Nemanja Rujević (@strani_placenik) April 22, 2024
- Post n°345
Kako se bese zovu oni anarhno luzeri koji su vikali Vucic, Djilas ista govna, a ja pizdeo... da im se izvinim i castim gajbom meraka. Jasno je ko dan da Djilas iz sujete razjebava sve sad
- Post n°346
marks 21
ja sam ubedjen da ce se ovo djilasu obiti o glavu
ja sam ubedjen da ce se ovo djilasu obiti o glavu
- Post n°347
https://n1info.rs/vesti/lutovac-ako-se-ne-resi-pitanje-birackog-spiska-povuci-cemo-se-iz-izbornog-procesa/Lutovac: Ako se ne reši pitanje biračkog spiska, povući ćemo se iz izbornog procesa
Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac izjavio je u skupštinskog raspravi da je prvi uslov opozicije bio mogućnost kontrole biračkog spiska, a da su od vlasti dobili - samo obećanje. "Dok o tome govorimo, na Vidikovac se doseljavaju neki ljudi, iz Smedereva", kazao je.
„Ako ne rešimo to pitanje biračkog spiska, mi nećemo imati slobodne i poštene izbore, moraćemo da pozovemo na otpor takvom ponašanju“, kazao je Lutovac.
Dodao je da „ukoliko se sve bude svelo da na to da se o tome samo priča a nista ne dešava“, da će „pozvati kolege i građane da se povuku iz izbornog procesa“.
„I da na vaninsitucionalni način dođemo do fer uslova za izbore“, poručio je Lutovac.
Obraćajući se predsednici Skupštine, podsetio je da je ona lično rekla posle sastanaka vlasti i dela opozicije da su ispunjena sva tri uslova opozicije.
„Moram reći da nisu ispunjena. Prvi je bila mogućnost kontrole i revizije biračkog spiska, dobili samo samo obećanje. Iskreno se nadam da ćemo dobiti to zbog građana, da se zna ko glasa u Srbiji, da ono što smo predložili da građani koji su upisani u posldnjih godinu dana ne mogu glasati na novom biračkom mestu. Birački spisak je jedan od ključnih zahteva i mi ćemo insistirati na tome da ta komsija radi svoj posao, da to bude efektivno i stvarno nešto što ćete uraditi, a ne samo o tome pričati“, naglasio je Lutovac.
Lutovac je kazao i da je u Srbiji postojala „sistemska krađa“. „A institucije su bile deo tog poduhvata, da se napravi lažna izborna volja umesto stvarna“, dodao je.
„Da bi izbori bili stvarno slobodni, potrebno je da građani znaju koga biraju, zato je taj drugi zahtev koji smo tražili, zahtev koji se tiče ne samo prisustva opozicije u medijima, nego profesionalizma tih medija, činjenice da prikrivaju informacije važe za odlučivanje na izborima. Tražimo da u tim razgovorima dođemo do ispunjavanja naših zahteva, da RTS informiše građane pravovremeno i istinito. To je ustavna obaveza javnog servisa“, naglasio je.
https://nova.rs/vesti/politika/poslanik-ponoseve-stranke-procitao-imena-fantomskih-biraca-koji-se-iz-vranja-sele-za-beograd/Poslanik Ponoševe stranke pročitao imena fantomskih birača koji se iz Vranja sele za Beograd
Poslanik stranke SRCE Slobodan Petrović izjavio je na današnjoj sednici Skupštine Srbije da "aktuelna vlast i dalje prebacuje birače iz drugih gradova i opština u Beograd", te to pojasnio na primeru prebacivanja birača iz Vranja, odakle on dolazi.
„Dolazim iz Vranja, gde naprednjaci prijavljuju moje sugrađane i njihove članove na adrese u Beogradu kako bi glasali na ponovljenim izborima u Beogradu“, rekao je on i dodao da je sada „na delu još veća junska krađa“.
On je pročitao spisak ljudi za koje tvrdi da su navodno zaposleni u lokalnom JP „Vodovod“ i Turističkoj organizaciji Vranja.
On je naveo kako su S.K. N.B. i I.N. ove godine fiktivno prebacili prebivalište u opštini Zemun, a da su S.J. M.J i R.S. fiktivno prijavljeni na Novom Beogradu. Dok su osobe J.C. G.J. N.R. fiktivno prijavljeni na Voždovcu, tvrdi poslanik stranke SRCE.
„Svi pročitani su zaposleni u JP ‘Vodovod’ u Vranju. Svi su članovi SNS-a i svi su glasali na izborima u decembru u Vranju i svima je centar svih životnih aktivnosti u ovom mestu… Ovih 10 pročitani su samo neki od stotinu fiktivno prijavljenih iz Vranja i vlast nema nameru da odustane od pripremljene krađe u Beogradu“, poručio je Petrović.
- Post n°348
Mediji daju prostor opoziciji :check:
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°349
Polip, autor najvažnijeg forumskog posta vučićevske Srbije
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°350
dajte nekako da pinujemo taj post
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started