Izbori 2024
- Post n°976
Re: Izbori 2024
Pa što bi preletali u tom smeru, šta to konkurentno imaju da im ponude dve grupe građana i praktično penzioner Milić?
- Post n°977
Ih, u Sapcu su preletali i poverenici sns i to za kikiriki.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°978
Opozicija u Čačku: Pobedili smo, mi smo drugi slobodan grad posle Niša https://t.co/19msL43qhh
— TV N1 Beograd (@n1srbija) June 2, 2024
- Post n°979
rezultati u beogradu jos gori nego sto sam se pribojavao. najgora selendra. ljudi su zli i glupi. nas 10 na forumu (plus mika, beli listici i zena s vatrenom kosom itd) smo jedini pametni i treba da se drzimo zajedno u ova nemoguca vremena
(zavrsio se film. napolju provala oblaka, ne znam kako cu kuci)
_____
ova zemlja to je to
- Post n°980
zvezda je zivot wrote:rezultati u beogradu jos gori nego sto sam se pribojavao. najgora selendra. ljudi su zli i glupi. nas 10 na forumu (plus mika, beli listici i zena s vatrenom kosom itd) smo jedini pametni i treba da se drzimo zajedno u ova nemoguca vremena
sta si gledao?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°982
Savo Kreni Promeni vise glasova od zlf sa satelitima mi je glavno i jedino iznenađenje izbora.
Vučić mastermajnd, 5D sah.
Zali boze tridesetak ljudi koji su zimus zbog protesta dobili krivične presude i dosije.
Zali boze tridesetak ljudi koji su zimus zbog protesta dobili krivične presude i dosije.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°983
На 80% обрађених изборних резултата у Чачку уједињена опозиција води 51%:49% у односу на СНС. Више о свему на конференцији за медије Двери Чачак у 23, 15. Уз то и повратак Двери: Имамо више двоцифрених резултата у градским и сеоским бирачким местима, а о просеку на конференцији.
— Бошко Обрадовић (@BoskoObradovic) June 2, 2024
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°984
disident wrote:Savo Kreni Promeni vise glasova od zlf sa satelitima mi je glavno i jedino iznenađenje izbora.
Sto iznenadjenje? nOvA LicA, ova stara su dosadila
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°985
Jel na lokalnim izborima ima nizi prag za manjinske stranke, vidim da je ova "ruska stranka" uzela mandate u bgu nisu i cacku
- Post n°986
Hvala Ksendžo Rastemo, napredujemo pic.twitter.com/NsFs6ugf9J
— Petar Djuric (@Petar__Duric) June 2, 2024
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°987
Nisam očekivao da toliki broj ljudi pada na te fore od dva dinara o novim licima, priznajemficfiric wrote:disident wrote:Savo Kreni Promeni vise glasova od zlf sa satelitima mi je glavno i jedino iznenađenje izbora.
Sto iznenadjenje? nOvA LicA, ova stara su dosadila
20% , do zadnjeg dana nije znao da li će da učestvuje, blokira izborna mesta ili bojkotuje.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°988
Драшко Станивуковић
@Stanivukovic_D
Честитам мом великом пријатељу Mилошу Вучевићу, предсједнику Српске напредне странке на убједљивој побједи на данас одржаним изборима. И ови изборни резултати су још једном потврдили да народ цијени све што у континуитету руководство Србије, на челу са предсједником Александром Вучићем чини за грађане.
Посебне честитке на освојеном резултату у Новом Саду и Београду, братским градовима Бање Луке са којима ћемо наставити сарадњу и братске везе и у наредном периоду.
Живјела Србија, живјела Република Српска!
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°989
disident wrote:Savo Kreni Promeni vise glasova od zlf sa satelitima mi je glavno i jedino iznenađenje izbora.
Da, ali Savo nije uzeo njima glasove. Djilas i, pogotovu NDSS ima da se češu.
- Post n°990
ficfiric wrote:Драшко Станивуковић
@Stanivukovic_D
Честитам мом великом пријатељу Mилошу Вучевићу, предсједнику Српске напредне странке на убједљивој побједи на данас одржаним изборима. И ови изборни резултати су још једном потврдили да народ цијени све што у континуитету руководство Србије, на челу са предсједником Александром Вучићем чини за грађане.
Посебне честитке на освојеном резултату у Новом Саду и Београду, братским градовима Бање Луке са којима ћемо наставити сарадњу и братске везе и у наредном периоду.
Живјела Србија, живјела Република Српска!
Zahvalićemo se i mi njima in due time. Imbecili imbecilni što se mešaju u ovo uopšte.
- Post n°991
ju
-------
Since too many posts were made, this topic has been divided automatically. You can find the rest of this topic here :
https://vasudeva.forumburundi.com/t2284-izbori-2024
-------
Since too many posts were made, this topic has been divided automatically. You can find the rest of this topic here :
https://vasudeva.forumburundi.com/t2284-izbori-2024
_____
????