Vučićeva Srbija
- Post n°876
Re: Vučićeva Srbija
Znam da ti sad stupidno ironišeš ali iz ugla nekakvog tzv. zakona to zapravo i jeste tako pošto nema tela, nema regularne istrage, nema priznanja, nema izgleda ničega osim toga da se tvoj Vučić umešao u istragu i zauvek je upropastio kao što upropasti sve što takne.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°877
nisam ironisao, ozbiljno kazem, tela nema, mislimo isto
edit: verovatno tako mora da ispadne kad se ironise stalno, sam sam kriv.
- Post n°878
Dobro, izvini, ostrašćen sam.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°879
u redu je, sve je uzasno...
_____
????
- Post n°880
rezimski mediji jos ne prenose ovo, verovatno ne znaju sta smeju da kazu, ali suvise je velika stvar da se sakrije
_____
????
- Post n°881
Janko Suvar wrote:Mislim da se moze reci i da je otvoreno pitanje da li je ubijena uopste
Bez tela je to uvek otvoreno
- Post n°882
One Eyed Bob wrote:Znam da ti sad stupidno ironišeš ali iz ugla nekakvog tzv. zakona to zapravo i jeste tako pošto nema tela, nema regularne istrage, nema priznanja, nema izgleda ničega osim toga da se tvoj Vučić umešao u istragu i zauvek je upropastio kao što upropasti sve što takne.
Obrnuti kralj Mida, rekoh više puta
- Post n°884
One Eyed Bob wrote:Znam da ti sad stupidno ironišeš ali iz ugla nekakvog tzv. zakona to zapravo i jeste tako pošto nema tela, nema regularne istrage, nema priznanja, nema izgleda ničega osim toga da se tvoj Vučić umešao u istragu i zauvek je upropastio kao što upropasti sve što takne.
Janko Suvar wrote:nisam ironisao, ozbiljno kazem, tela nema, mislimo isto
One Eyed Bob wrote:Dobro, izvini, ostrašćen sam.
Janko Suvar wrote:u redu je, sve je uzasno...
Burundi, klub džentlmena. PPP da gleda i uči kako se raspravlja
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°885
Jedan internet, dva univerzuma
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°886
Možda ali ne zbog ovoga. To su dva nezavisna slučaja.Erős Pista wrote:Naravno. Ovi ljudi ce morati da budu oslobodjeni.
- Post n°887
Dva slučaja povezana istim državnim organom koji je primenio smrtonosnu silu nad nekim ko nije ni mogao da zakonski odgovara za pomaganje bratu nakon izvršenja krivičnog dela, i nakon ubistva su pokušali da zataškaju taj čin, na izuzetno glup način. Sve što su ti policajci uradili od početka istrage sada je pod sumnjom, svi iskazi koje su uzeli su kontaminirani jer postoji osnovana sumnja da su ih pribavili fizičkim mučenjem, svi koji su nešto priznali povući će iskaze. Prosto ne vidim način da se sastavi kvalitetan predmet nakon ubistva svedoka tokom saslušanja.
Last edited by One Eyed Bob on Sat Apr 20, 2024 12:43 pm; edited 1 time in total
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°888
+1000
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°889
sve to stoji ali ako se nađe tijelo (za šta je sad već jako mala šansa) i ako se dokaže da su oni odgovaraće, ako ne onda će vjerovatno biti oslobođeni nevezano za ovo, to što je njen DNK u vozilu ne dokazuje ubistvo, možda bi mogli da im nakaleme otmicu
- Post n°890
ficfiric wrote:Jedan internet, dva univerzuma
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°891
Svidja mi se ova tema gore, sto ste je pinovali.
- Post n°892
Usaglasio se sam sa sobom o naslovu. Tema je zaključana ali ćemo po potrebi dodavati primjere čojstva i junaštva.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°893
Šta je bilo sa spomenikom, slomljenom strelom ili kako se to već zvalo? Botljana negde to komentarisala?
- Post n°894
One Eyed Bob wrote:Usaglasio se sam sa sobom o naslovu. Tema je zaključana ali ćemo po potrebi dodavati primjere čojstva i junaštva.
Знам шта ми смета у наслову, ал' не умем да одаберем који би превод био бољи: епски или епички. :паће:
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°895
a sad 1 reklamni blok
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°896
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°897
1 snaga Jeremijinih pisama
Kako sada stvari stoje vrlo je moguće da dođe do pomjeranja datuma glasanja za nacrt rezolucije o genocidu na Općoj skupštini UN-a. Razlozi su jednostavni - obveze pojedinih misija. Za promjenu datuma su Amerikanci, Francuzi, Talijani, pa i Njemci. Nema političke pozadine.
— Ivo Puljic (@ipuljic57) April 25, 2024
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°898
GDE BEZITE!?!
_____
- Post n°899
- Post n°900
Organizacija „Ugovorna privredna taksi komora Srbije“ je danas najavila da će u ponedeljak, 29. aprila, u Beogradu organizovati vožnju i skup protiv rezolucije Ujedinjenih nacija (UN) o genocidu u Srebrenici, koju su nazvali „sramnom“.
„Nije nam cilj da blokiramo grad, već da pokažemo da smo ponosni što pripadamo srpskom narodu i da nikakva ‘kvazi’ rezolucija to neće promeniti“ – piše u saopštenju.
Ta organizacija je u saopštenju navela da će okupljanje taksista biti u 10.30 kod Spomen-parka u Jajincima, gde će biti položen venac.
Vožnja do Skupštine Srbije počeće u 11 sati, a trebalo bi da stignu oko 12 sati, zadržaće se pola sata.
Potom će delegacija taksista otići do Starog sajmišta gde će položiti venac.
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/taksisti-u-ponedeljak-u-beogradu-protiv-rezolucije-un-o-srebrenici/
_____
★
Uprava napolje!