Izbori 2023.
- Post n°401
Re: Izbori 2023.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°402
https://insajder.net/prenosimo/sapic-srbija-na-ivici-gradanskog-rataOn [Aleksandar Šapić, predsednik privremenog organa grada Beograda i kandidat liste "Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane" za gradonačelnika] je, gostujući na TV Hepi, naglasio i da se u Beogradu sada stvara "majdanska" atmosfera koja je bila uvod u strašan rat u Ukrajini koji je razvalio tu zemlju.
"Ovo što rade je uvod u građanski rat. Zato ih molim da to ne rade. Mi smo stradali mnogo. Nas je građanski rat upropastio. Još nema pomirenja. To ne sme da se ponovi. Ovo je podstrekivanje na građanski sukob i to ne smemo dozvoliti", rekao je Šapić.
- Guest
- Post n°403
To je ista stranka za koju je Vučić u prvom obraćanju nakon izbora rekao da ne zna koji su, iako su i ranije učestvovali na izborima.Del Cap wrote:Ili je ovo neka kolektivna fatamorgana ili je Ruska stranka nelegalno koristila moje podatke da me bez moje dozvole stavi na listu za parlamentarne izbore… U Srbiji je zaista sve moguće, pa i da vas neko bez vaše dozvole stavi kao nosioca liste… Videćemo o čemu se radi i ko… pic.twitter.com/3juvtk0z1p
— Željko Pantić (@ZeljkoPanticDCC) December 17, 2023
Jedna od stvari koja mene nervira je što je nekako u drugom planu kolika je Nestorović psihopatčuga.
- Post n°404
Hans wrote:To je ista stranka za koju je Vučić u prvom obraćanju nakon izbora rekao da ne zna koji su, iako su i ranije učestvovali na izborima.
Ne zna Vucic sta rade oni oko njega
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°405
- Post n°406
Episkop bački Irinej čestitao „dragom prijatelju“ Vučiću pobedu na izborima https://t.co/pGqLXC4D6j
— TV N1 Beograd (@n1srbija) December 20, 2023
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°407
Izvor: twitter.com/TheSaleSax/status/1737388762194170109A.Stanojkovic @TheSaleSax
"Ajmo malo o Nestoroviću i tome kako ga narod vidi.
90ih me je majka vucarala po lekarima zbog 1000 raznih stvari, a jedna od njih je bila što sam imao alergije jako često. Kako mi je otac podložan teškim anafalaktičkim šokovima, bila je zabrinuta da nisam pokupio te gene.
Iako sam kao dete imao samo osipe, bili su dovoljno česti da se brinula.
Išli smo po raznim lekarima, vucarala me je mesecima - sve dok nismo dobili uput za famoznog Nestorovića.
Mojoj majci je objašnjeno da se radi o najboljem lekaru u Srbiji, i mnogi su ga idealizovali.
Prvi put kada smo otišli tamo, bilo je jasno da ćemo danima čekati na red.
Tiršova je bila prepuna, i to generalno ljudi sa decom koji čekaju da idu kod njega. (Fun fact, jednom sam u tom redu sedeo pored Bajage)
Čekalo se danima, ali mnogi su ulazili preko reda.
I tako je moja majka odlučila da krene da mu nosi viskije i slično mito da bismo ušli tamo preko reda.
Zaista ne znam koliko je para potrošila, ali mogu samo da zamislim.
Kada ga podmitiš - puštaju prvo one koji su najviše para doneli (ili najskuplje poklone)
Kada se uđe kod njega u ordinaciju, to je izgledalo ovako:
Gomila flaša skupocenih pića na stolu, i koverata sa parama u fioci koju bi otvorio svaki put kad mu asistentkinja donese novu kovertu.
A on - 24/7 okružen studentkinjama medicine koje su došle na praksu i koje umiru od smeha na svaku njegovu prizemnu i šovinističku foru.
Konstanto se zajebavao i bio centar pažnje tih devojaka koje su očigledno odlepljivale na njega.
Iskren da budem, i meni je kao detetu bio prilično šarmantan jer je delovao jako pozitivno, ali mi se nije sviđalo kako je sa omalovažavanjem pričao sa mojom majkom i svim drugim ženama koje su tu dovele svoju decu.
U svakom slučaju, morao sam više puta da dodjem - što znači više poklona i mita za Nestorovića.
I lik mi je otkrio da sam alergičan na kakao i na grinje iz prašine.
Dakle po njegovoj logici sada nisam debeo nego sam otečen od alergije koju sam dobio od kilograma čokolade koju jedem godišnje.
A za grinje iz prašine - ne znam.. nisam nikad bio najuredniji lik, ali nikad nisam imao alergiju od toga.
U prevodu, lik je bio prevarant i 90ih, i dozvoljavalo mu se da pravi pičvajz u Tiršovoj, i da prima mito. I svi su za to znali, i nikome nije smetalo.
2000 i neke je keva čula da radi u BelMedic-u, i odvela me kod njega - i priča je bila ista. Samo bez mita jer svakako plaćaš za pregled. Ali je nastavio da omalovažava klijente (uglavnom žene) kroz sprdnju.
BelMedic od njega danas pere ruke, i govori da već godinama ne radi za njih.
A ukoliko vas interesuje na šta sam zapravo alergičan - njegov bivši asistent Saša (zaboravih prezime) je ustanovio da sam alergičan na ambroziju.
Kao i većina Beograđana....
U prevodu, od Nestorovića je narod pravio Boga. Bilo mu je dozvoljeno da radi šta želi, pa i da prima mito bez ikakvog ustručavanja.
I danas je ušao u parlament.
Dakle, narod ga napravio- država ga branila.
I tako ceo život."
- Post n°408
Posmatrač EP: Nigde nisam video ono što sam video na izborima u Srbiji, ponoviti glasanje u Beogradu https://t.co/JyRJudUBSi
- Post n°409
Jovan Rajić: Vučić čeka i vaga, zna da je pokrao izbore i zato je zabrinut https://t.co/j9oKY4YDWb #N1info #IzaVesti (VIDEO)
- Post n°410
https://twitter.com/srednja_klasa/status/1737406557753630741Voke @srednja_klasa
malo izborne matematike:
- razliku u broju glasova na NBG pokrije 3x manji obrenovac
- zvezdaru 4X manji surčin
- savski venac 2x manji sopot
- grocka ima 22hilj više glasača od starog grada
dakle opozicija mora periferiju da radi, a tako bi sprečila i najveće krađe vrv
- Guest
- Post n°411
Bio sam i u lekarskoj sobi u KCS gde je neka zvezda neskriveno držala ogromnu vitrinu punu skupih pića. Vitrinu namenjenu knjigama.
Bila je neka gadna priča o Nestoroviću kao lekaru na PPP za vreme prvog ili drugog talasa korone, ali ko će sad to naći.
- Post n°412
- Spoiler:
Evo o Nestoroviću kao vrhunskom. Iako će možda ličiti na ono , kad umreš ti il neko ti drag onda su u 100procenata umrlih za tebe , ostale je izlečio. On je 93, lečio mog tada petnaestogdišnjeg brata od ujaka od astme od koje je patio od etinjstva . juna 93 na kontroli u Tiršovoj rekao je da je astma skroz smirena , smanjili mu i ukinuo lekove. U avgustu je momku pozlilo, iz unutrašnjosti je dovezen u Tiršovu , na nekom tadašnjem aparatu , respratoru . Stavljan u indukovanu komu.
Dva dana na intenzivnoj, njegov lekar Nestorović ne konstatuje da on zapravo ima upalu pluća i temperaturu u jednom trenu 39, 40.. samo je ujaku i ujni rekao da ne može da mu očisti pluća jer mu se šlajm pretvorio u gumu. Treći dan je Milan preminuo. Mojih najdužih 24 sata sa ujakom i ujnom na jednoj stolicu u Tiršovoj ispred intenzivne nege, čekanja, jednu stolicu sam ja donela od kuće
Umro je od neke virusne upale pluća koja se na astmu zalepila, da je na vreme probano sa lečenjem toga imao bi možda neku šansu. no dobri doktor se bavio samo astmom i o svemu je roditeljima imao da kaže samo to, od asme se ne umire a ovo, dešava se. I da, imali smo iako je bila gadna godina ona inflacija potegnutu vezu i pitanje, postoji li bilo gde , igde mogućnost da u se pomogne, možemo da ga prebacimo. Dr rekao nema potrebe. Od Nestorovića ja sam u ta 3 dana zapamtila samo potpuni manjak ikakvog saosećanja ukjučujući i to da ljudima koji ne smeju da odu ispred vrata intenzivne nege niko nije hteo da doturi stolicu- samo su njih dvoje tu dežarili , nije bila neka navala
Ujak i ujna gase tv kad se on pojavi, od prvog dana kad se pojavio sa onim sprdačenjem, ne pitam ih ali znam da je kao ubadanje ponovo i ponovo nožem u srce.
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°413
@fruska_gorica i ja smo pročitale sve zapisnike sa biračkih mesta u Vojvodini u potrazi za nepravilnostima, i besmrtnim rečima Rundeka "pogledaj šta sam našao, prevrćući raj i pakao"... #Vojvodina #izbori2023 https://t.co/SXFKtdcbuw
— Dragana Prica (@novosadskaprica) December 20, 2023
- Post n°415
rumbeando wrote:
Promenilo se "samo" to, što je takva praksa 1910 jedno, a 2023 drugo
- Post n°416
- Guest
- Post n°417
Извините, господо и другови, мени ово све помало почиње да личи на 1 неозбиљност. Довести 40000 људи у Београд на гласање је огромна логистичка операција која мора да остави лако доказиве трагове. Дајте доказе, снимке, папире, сведоке. Документујте у потпуности Вучићеву шараду и пиздарију. То вам је сада једини посао. Зашто сам све убеђенији да се то неће десити?
- Post n°418
Prošli put kada je Vučić dovodio tolike ljude u Beograd, pola dana je bio blokiran čitav grad.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°419
_____
~~~~~
- Post n°420
Naglasak na Bosancima je zato sto ih je lakse primetiti nego, npr sabackog sns bota. Kada bi se o botovima iz unutrasnjosti pricalo, tek onda bi bilo price 'a gde su dokazi'. Bosanci su se barem sami slikali
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°421
Летећи Полип wrote:Mislim, ljudi, budimo realni, ono što je SPN dobila je i njen realan maksimum. Oni na koje su ciljali su izašli i glasali, en masse. Desnica je ujebala. Pustili su niz vodu ogroman broj glasova. Što onih ispod cenzusa, što onih koji su demoralisani ostali kući. Da je desnica izašla složno, Beograd bi večeras bio slobodan. I to je to.
I sa svim muljanjima, rezultat je da je 52% gradjana glasalo za promenu vlasti a 44% za ostanak. Volja gradjana je da sns ne treba da vodi grad.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°422
_____
~~~~~
- Post n°423
_____
Gdje punac drži pive?
- Guest
- Post n°424
А ову математику “како је опозиција у ствари победила” боље да не коментаришем. На сличан начин се доказивало како су Срби заправо увек били против Милошевића.
Last edited by No Country on Wed Dec 20, 2023 7:14 pm; edited 1 time in total
- Post n°425
Last edited by Летећи Полип on Wed Dec 20, 2023 7:14 pm; edited 1 time in total
_____
~~~~~