Izbori 2023.
- Post n°426
Re: Izbori 2023.
Било је довођења људи, то је једино битно. И то је само део неправинлности. Од потпуне медијске цензуре, свакоденвног силовања Вучића преко дневника националних па надаље. Све је неправилно и мора се поновити ако има имало правде и права у Србији.
- Post n°427
Летећи Полип wrote:Eh sad, izvini, ali to su prazne parole. Mi ne znamo šta je pojedinačna volja svakog građanina koji je glasao. Ono što se računa je odluka onih koje su ti građani izabrali, a Nestor se tu već izjasnio.
Kako god racunao, vecina je glasala protiv Vucica. I prosle godine i ove.
Osim toga, SNS nije krao samo preko Bosanaca. Znam da smo skuvane zabe ali vredi pomenuti da je muljano sa birackim spiskom, masovnom kupovinom glasova (radnim mestima, novcem, mestom na listi za cekanje na onkologiji, itd), ubacivanjem laznih listi, ubacivanjem svojih ljudi na ostale liste, ucenjivanjima i proganjanjem ucesnika izbora koji nisu njihovi, izvestavanjem medija, itd. Autobusi Bosanaca su samo tresnjica na torti.
Last edited by ficfiric on Wed Dec 20, 2023 7:17 pm; edited 1 time in total
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°428
Летећи Полип wrote:A što se tiče fantomskih stanara, o tome se pričalo već mesecima. Svi smo bili upoznati sa tim, uključujući tu i opoziciju, a ona je uradila šta? Pa ništa. Cinično je kalkulisala da će broj fantomskih glasača biti manji od broja glasača opozicije koji će zbog tih fantomskih glasača biti motivisani da izađu. Sada kukati na neregularnosti je neozbiljno, jer nema više nikakvog levridžapaće da se utiče na režim.
То да је Ђилас калкулисао и у изборној ноћи је тачно. То да је Добрица Веселиновић причао како нема довођења јер су очекивали победу(надам се да је то а може бити и нешто горе) и без тога, па сада СНС то вади као доказ, је исто тачно. То је питање за гласаче те коалиције.
Али то не значи да није било довођења, било је, и то мора да се поништи.
И то је само део свих изборних неправилности.
- Post n°429
Летећи Полип wrote:A što se tiče fantomskih stanara, o tome se pričalo već mesecima. Svi smo bili upoznati sa tim, uključujući tu i opoziciju, a ona je uradila šta? Pa ništa.
A sta da uradi? Da prijavi policiji lazne glasace? Da bojkotuje izbore? Da pozove narod na protest?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°430
Samo za Vasilija:
http://www.nspm.rs/component/option,com_yvcomment/ArticleID,292880/url,aHR0cDovL3d3dy5uc3BtLnJzL2hyb25pa2EvYnJhbmltaXItbmVzdG9yb3ZpYy16YS1ub3Zvc3RpLW1vZ3VjYS1tYW5qaW5za2EtcG9kcnNrYS1zbnMtaS1zcHMtemEtdmxhc3QtdS1iZW9ncmFkdS5odG1sI3l2Q29tbWVudDI5Mjg4MA==/view,comment/#yvComment292880
http://www.nspm.rs/component/option,com_yvcomment/ArticleID,292880/url,aHR0cDovL3d3dy5uc3BtLnJzL2hyb25pa2EvYnJhbmltaXItbmVzdG9yb3ZpYy16YS1ub3Zvc3RpLW1vZ3VjYS1tYW5qaW5za2EtcG9kcnNrYS1zbnMtaS1zcHMtemEtdmxhc3QtdS1iZW9ncmFkdS5odG1sI3l2Q29tbWVudDI5Mjg4MA==/view,comment/#yvComment292880
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°431
nebitno je da li je 40.000 ili 400 Bosanaca. uspostavili su sistem za manipulaciju izbornim rezultatima i transparentno ga inaugurisali, zapravo hvaleći se time. a to nije jedini način za dosipanje glasova koji je korišćen. ovi izbori nisu potpuno pokradeni, ali će sledeći biti i krađa će biti sve drskija kako im bude opadala podrška.
meni su nejasni ti umovi koji u ovom političkom ambijentu žele da opozicija bude potpuno precizna u predstavljanju izbornih anomalija. kralo se naveliko i sasvim javno i na pedeset načina, eto precizne informacije, šta će ti više od toga.
meni su nejasni ti umovi koji u ovom političkom ambijentu žele da opozicija bude potpuno precizna u predstavljanju izbornih anomalija. kralo se naveliko i sasvim javno i na pedeset načina, eto precizne informacije, šta će ti više od toga.
_____
Gdje punac drži pive?
- Guest
- Post n°432
Апсолутно. Е, али сада све то треба документовати, ставку по ставку, и читати народу на протестима. Међутим, мени је јако сумњиво да ће се то и десити, или се у најмању руку за сада не дешава. Ту је гвинт.ficfiric wrote:
Osim toga, SNS nije krao samo preko Bosanaca. Znam da smo skuvane zabe ali vredi pomenuti da je muljano sa birackim spiskom, masovnom kupovinom glasova (radnim mestima, novcem, mestom na listi za cekanje na onkologiji, itd), ubacivanjem laznih listi, ubacivanjem svojih ljudi na ostale liste, ucenjivanjima i proganjanjem ucesnika izbora koji nisu njihovi, izvestavanjem medija, itd. Autobusi Bosanaca su samo tresnjica na torti.
- Post n°433
ficfiric wrote:Летећи Полип wrote:A što se tiče fantomskih stanara, o tome se pričalo već mesecima. Svi smo bili upoznati sa tim, uključujući tu i opoziciju, a ona je uradila šta? Pa ništa.
A sta da uradi? Da prijavi policiji lazne glasace? Da bojkotuje izbore? Da pozove narod na protest?
Pa na primer. Ali ne možeš da sve to prećutiš, a onda u ponoć po izborno veče da pozivaš na ne znam šta. Ušli smo u ovu priči znajći da će naprednjaci krasti, ucenjivati, kupovati, dovlačiti itd. Pristali smo na to, jer smo mislili da ćemo pobediti. Nismo, i sad jebi ga. Pri čemu sledeći put uslovi ništa neće biti drugačiji.
_____
~~~~~
- Post n°434
No Country wrote:Апсолутно. Е, али сада све то треба документовати, ставку по ставку, и читати народу на протестима. Међутим, мени је јако сумњиво да ће се то и десити, или се у најмању руку за сада не дешава. Ту је гвинт.
Svaki dan citamo o svemu tome. Osim toga svakog dana se desava hiljadu vecih kriminala od svega toga navedenog pa se niko ne uzbudjuje. Nadje se poneko zaludan da pravi spiskove afera u poslednjih par godina i nista
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°435
Није ти јасно да ако неког оптужиш за крађу мораш да изнесеш и некакве доказе? Што би, па макар се за њега “зна да је лопов”? Неки умови…One Eyed Bob wrote:nebitno je da li je 40.000 ili 400 Bosanaca. uspostavili su sistem za manipulaciju izbornim rezultatima i transparentno ga inaugurisali, zapravo hvaleći se time. a to nije jedini način za dosipanje glasova koji je korišćen. ovi izbori nisu potpuno pokradeni, ali će sledeći biti i krađa će biti sve drskija kako im bude opadala podrška.
- Post n°436
Летећи Полип wrote:Samo za Vasilija:
E znaš šta, baš sam gledao komentare na drugim mestima i skontao da se Nestorović glupački preigrao time što je odmah počeo da se ponaša kao one emisije iz Zuperovog opisa (pet minuta deklarativnog antivučićizma a onda krene trosatno drvlje i kamenje po opoziciji). Mislim ne znam kakva mu je igra, ali svakako nije stekao nijednog novog sledbenika a oterao je mnoge.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°437
Летећи Полип wrote:Pa na primer. Ali ne možeš da sve to prećutiš, a onda u ponoć po izborno veče da pozivaš na ne znam šta. Ušli smo u ovu priči znajći da će naprednjaci krasti, ucenjivati, kupovati, dovlačiti itd. Pristali smo na to, jer smo mislili da ćemo pobediti. Nismo, i sad jebi ga. Pri čemu sledeći put uslovi ništa neće biti drugačiji.
Ponovicu ono sto sam pisao vise puta.
Ne moze se ova mafija skinuti izborima. Moze samo silom. Ja izbore kuzim kao kapislu koja to moze da izazove. Ako je kradja previse bezobrazna, to moze biti to
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°438
One Eyed Bob wrote:
E znaš šta, baš sam gledao komentare na drugim mestima i skontao da se Nestorović glupački preigrao time što je odmah počeo da se ponaša kao one emisije iz Zuperovog opisa (pet minuta deklarativnog antivučićizma a onda krene trosatno drvlje i kamenje po opoziciji). Mislim ne znam kakva mu je igra, ali svakako nije stekao nijednog novog sledbenika a oterao je mnoge.
Jebi ga, al odoše nama još četiri godine života. A u međuvremenu će se pojaviti neki novi narodni tribun da povuče za nos.
_____
~~~~~
- Post n°439
No Country wrote:Није ти јасно да ако неког оптужиш за крађу мораш да изнесеш и некакве доказе? Што би, па макар се за њега “зна да је лопов”? Неки умови…One Eyed Bob wrote:nebitno je da li je 40.000 ili 400 Bosanaca. uspostavili su sistem za manipulaciju izbornim rezultatima i transparentno ga inaugurisali, zapravo hvaleći se time. a to nije jedini način za dosipanje glasova koji je korišćen. ovi izbori nisu potpuno pokradeni, ali će sledeći biti i krađa će biti sve drskija kako im bude opadala podrška.
Trebalo bi da iznesu istorije i nekog budućeg pravosuđa radi, ali nemaju kapacitet za to a očigledno je i nekima u Evropi i bez tih analiza zapisnika i biračkih spiskova jasno da je došlo do krađe.
Ovo je malo "you had to be there" situacija. Ne trude se da sakriju krađu, to se vidi na milion sitnih načina, sada smo u situaciji da su (gotovo) sve karte na stolu što se toga tiče.
Da opozicija nema naročite operativne kapacitete - nema, i to je to. Ako već nema, neka radi ono što ume.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°440
ficfiric wrote:
Ponovicu ono sto sam pisao vise puta.
Ne moze se ova mafija skinuti izborima. Moze samo silom. Ja izbore kuzim kao kapislu koja to moze da izazove. Ako je kradja previse bezobrazna, to moze biti to
Ok, doduše mene je ta kapisla oterala u deset u krevet.
_____
~~~~~
- Post n°441
No Country wrote:Није ти јасно да ако неког оптужиш за крађу мораш да изнесеш и некакве доказе? Што би, па макар се за њега “зна да је лопов”? Неки умови…
Eno, za Jovanjicu ima vise tona dokaza. pa?
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°442
И друго и важније: овде није реч о изборима, него о протестима због крађе на изборима. Ако си већ позвао народ да протестује, онда је основни ред да документујеш дотичну крађу.
- Post n°443
Šta će, da ode u tužilaštvo? Policiju? Što bi rekao Toma Grobar: "Pa šta!" Eno ti CINS, BIRN, ima tamo materijala za više hiljada godina robije.No Country wrote:Није ти јасно да ако неког оптужиш за крађу мораш да изнесеш и некакве доказе? Што би, па макар се за њега “зна да је лопов”? Неки умови…One Eyed Bob wrote:nebitno je da li je 40.000 ili 400 Bosanaca. uspostavili su sistem za manipulaciju izbornim rezultatima i transparentno ga inaugurisali, zapravo hvaleći se time. a to nije jedini način za dosipanje glasova koji je korišćen. ovi izbori nisu potpuno pokradeni, ali će sledeći biti i krađa će biti sve drskija kako im bude opadala podrška.
- Post n°444
No Country wrote:И друго и важније: овде није реч о изборима, него о протестима због крађе на изборима. Ако си већ позвао народ да протестује, онда је основни ред да документујеш дотичну крађу.
Постоје видео снимци још изборног дана. Шта треба више?
То што СПН није одмах реаговала него чекала резултате па онда се узјогунила јер нису одбили очекивано је политички проблем и питање за гласаче те коалиције. Али то са становништа регуларности изборе не игра улогу. Постоји видео докази да је било манипулисања.
- Post n°445
No Country wrote:И друго и важније: овде није реч о изборима, него о протестима због крађе на изборима. Ако си већ позвао народ да протестује, онда је основни ред да документујеш дотичну крађу.
Jbg, ovde treba biti gluvonemi slepac u kolicima da ne primetis da su izbori pokradeni. To zna i svaki glasac sns-a
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°446
Летећи Полип wrote:Ok, doduše mene je ta kapisla oterala u deset u krevet.
I Boskica je. Izgleda da jos nije izasao iz pidzamice
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°447
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°448
Na kraju smo ipak otišli u policiju i to tako što sam ja iskočio kroz prozor i zajedno sa narodnim poslanikom @slobodanilic78 prešao preko puta do policijske stanice
— Blaza (@Sremski_Front) December 20, 2023
- Post n°450
Udaviću se!
— IzVesna (@izvesnavesna) December 20, 2023
@VladoBilcik pic.twitter.com/Te7fGZZKVB
_____
★
Uprava napolje!